Jump to content

-72 1600 pallokeula ei käy


Guest juu5t0

Recommended Posts

Guest juu5t0

Konerempan jälkeen ei enää käy. Seuraavassa pientä kuvausta ongelmasta.

Huikalla lähtee käyntiin mutta ei ota kierroksia. Pumppaamalla ottaa puolkaasunverran kierroksia todella vaivalloisesti. Kaasua kun pitää pohjassa niin käy noilla vajaakierroksilla ihan ok. Putsari ei ole paikallaa ja jonkun verran sylkee kaasarista menovettä konetilan kattoon.

Seuraavat asiat tarkistettu. Puristukset kaikissa sylintereissä ok. Strobotettu ja sytkää käännelty jos mihinkä asentoon. Venttiilit tuplatsekattu. Virranjakajan akselin asento tarkistettu. Jako kohillaan. Jakajan kansi vaihdettu. Kokeiltu kahdella eri kaasarilla. Alkaa ideat loppumaan olisiko kenelläkään antaa vinkkiä mitä seuraavaksi?

 

 

~pete

Link to comment
Guest juu5t0

Tarkistettu sekin. Sellanen mielenkiintonen juttu vielä. Eli kun siinä virranjakajan reunassa on merkki jonka pitäisi osoittaa takavasemmalle niin se osoittaa etu oikealle. Toisaalta kun ykköspytty on sytytyskierroksen yläkuolokohdassa pyörijä osoittaa myös sinne eikä takavasemmalle kuten pitäisi. Tulpanjohdot laitettu sen mukaisesti.

 

~pete

Link to comment
Guest juu5t0

On, eilen viimeksi kun tarkistin venttiilivälykset varmistin asian. Virhe edellisessä postauksessa eli pyörijän pitäisi kirjan mukaan osoittaa taka-oikealle ei taka-vasemmalle. Kyseinen kinneri on nummelassa, löytyisikö jostain lähistöltä gurua joka voisi tulla vilasemaan sopivaa korvausta vastaan?

 

~pete

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...