Jump to content

Aircooled.fi on avannut täysin uudistuneet kotisivut!


Guest Aircooled.fi

Recommended Posts

Guest Aircooled.fi

Moikka kaikille!

 

Olemme viimeisen 8 kuukauden ajan työstäneet kotisivujamme uuteen uskoon ja lopultakin viime perjantaina rohkenimme avata ne yleisölle! Luonnollisesti sivuissa on vielä hieromista ja siistimme / muutamme ulkoasua vielä jonkin verran lyhyen ajan sisällä. Lisäksi tuomme tarjolle muutaman tärkeän ominaisuuden heti, kun pystymme.

 

Sivut löytyvät samasta tutusta paikasta kuin ennenkin, eli http://www.aircooled.fi

 

Uudistuksia ovat mm:

 

1. Tuotteiden saatavuus näkyy nyt sivuilla. Tämä on erittäin merkittävä uudistus, koska nyt asiakkaamme näkevät heti tuotteiden tukkutoimitusajat, sekä myös sen, onko tuotetta Tornion varastomme hyllyssä. Ikäväksemme joudumme toteamaan, että varastokirjanpitomme on ollut tähän mennessä erittäin haastavaa ja saldot ovat monen tuotteen osalta vielä reilusti pielessä, mutta inventoimme varastoa parhaamme mukaan koko ajan ja niiden pitäisi olla melko hyvin kunnossa noin kuukauden sisällä.

 

2. Tuotemäärät ovat lisääntyneet merkittävästi. Vanhoilla sivuillamme oli noin 1100 tuotetta. Uusilla sivuillamme tuotteita on jo nyt 1550 ja määrä kasvaa päivittäin. Muistathan, että pystymme toimittamaan kaikki osat mm seuraavilta toimittajilta: AA-Performance, CB-Performance, CSP, Hot-Cars, SCAT, Wolfsburg West sekä muiltakin suurilta tukkureilta. Kyllä, nykyään siis myös kaikki peltiosat, korin osat, heebat ja himmelit. Jos tuotetta ei löydy sivuiltamme, niin lähetä kysely sähköpostilla info@aircooled.fi tai sivujemme "Ota yhteyttä" -osion kautta. Toimittajiemme yhteenlaskettu tuotemäärä ylittää 10.000 tuotetta ja tarjoammekin näin ollen Suomen laajinta valikoimaa ilmajäähdytteisiä VW-osia. Uusien tukkureiden myötä saat osat myös tölkkeihin ja muutamaan muuhunkin VW-sukuiseen autoon.

 

3. Toimitusnopeus. Siirsimme koko varastomme Tornioon vappuna 2011, jolloin Mikko otti vetovastuun tilausten käsittelystä ja toimittamisesta. Aikaisempi kahden varaston taktiikka osoittautui sekä saldojen ylläpidon, lähettämisen suhteen ja kustannusten kannalta mahdottomaksi, joten keskitimme kaikki yhteen paikkaan. Totuttuun tapaan lähetämme tuotteet varastosta viimeistään seuraavana arkipäivänä, usein jo saman päivän aikana tilauksen saapumisesta. Tavoitteenamme on olla valtakunnan nopein toimittaja kaikissa osissa ja teemme valtavasti töitä varastomme kasvattamiseksi ja monipuolistamiseksi. Koska olemme koko toimintamme ajan keskittyneet varaston kasvattamiseen, on meillä nyt Suomen suurimpiin lukeutuva VW-osavarasto. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä saat tilaamasi tuotteen parissa päivässä ja yleensä pystymme toimittamaan jälkitoimitustuotteetkin viikossa tai kahdessa. Teemme edelleen jatkuvasti töitä varaston vankistamiseksi, jotta Sinä saat osasi mahdollisimman nopeasti.

 

4. Jatkossa tulevat suorat VISA/Master, sekä kaikkien verkkopankkien maksut saataville. Pyrimme avaamaan myös tämän ominaisuuden mahdollisimman pian, mutta koska se on riippuvainen siitä, että saldot ovat kunnossa, niin julkaisemme ominaisuuden vasta täydellisen inventaarion jälkeen.

 

5. Uudistimme asiakasrekisterimme uusien sivujen myötä. Aiemmin asiakasrekisterimme oli täysin erillinen nettikaupastamme, mikä aiheutti järkyttävän paljon työtä ja päänvaivaa osoitteiden ja puhelinnumeroiden ylläpitämiseksi. Nyt asiakasrekisterimme on täysin integroitu kauppaan, joten kun päivität tietosi sinne niin se päivittyy kaikkiin järjestelmiimme automaattisesti. HUOM! Uudistuksen yhteydessä säilytimme viimeisen 8kk aikana tilanneet käyttäjät järjestelmässämme. Tunnus on käyttäjän sähköpostiosoite ja uuden salasanan voi hakea täältä: http://www.aircooled.fi/unohtunutsalasana Jos olet tilannut 8kk aikana tuotteita, niin sinun ei tarvitse luoda uutta tunnusta, pyydät vain uuden salasanan! Muuten toivomme sinun rekisteröityvän sivuillemme uudelleen tästä linkistä:

 

http://www.aircooled.fi/rekisteroidy

 

Jos rekisteröityminen ei onnistu niin sinut (sähköpostiosoitteesi) on todennäköisesti jo luotu asiakasrekisteriin. Uudista tällöin salasanasi edellä mainitulla tavalla.

 

Lopuksi

 

Viimeisen 2 vuoden aikana Aircooled.fi on kehittynyt valtavasti suurten ponnistelujen ansiosta. Olemme saaneet monta erinomaista uutta tukkuria toimittamaan meille osia, Aircooledin vahvuuteen ovat liittyneet Mikko ja Mika, joilla molemmilla on kokemusta volkkareista ja palava halu tarjota entistä parempia, edullisempia ja laadukkaampia osia kaikille harrastajille. Olemme aloittaneet oman tuotannon monissa tuotteissa, joista kaikista voimme olla ylpeitä ja joiden laadun takeena on hyvin tunnettu ja luotettu Aircooled.fi (AC) tuotemerkki. Olemme uudistaneet ulkoasuamme ja uusien sivujen myötä myös logomme ja tulemme jatkossa olemaan entistäkin enemmän esillä eri yhteyksissä, kuten esimerkiksi Urhon-ajoissa, tapahtumissa ja tukemassa Volkkariyhdistyksen ja Volkkaripalstan toimintaa. Toki teemme myös yksittäisten kilvanajajien sponsorointia.

 

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme, jotka ovat tukeneet toimintaamme jo 6,5 vuoden ajan. Toivomme, että olemme ykkösvalintanne jatkossakin ja lupaamme tehdä kovasti työtä asemamme säilyttämiseksi!

 

Kesäterveisin,

 

Tomppa / Mikko / Mika

Aircooled.fi

 

publiclogo.jpg

Link to comment
×
×
  • Create New...