Jump to content

Aircooled.fi / AC 4340 kampiakselit nyt 249 e / kpl!


Guest Aircooled.fi

Recommended Posts

Guest Aircooled.fi

Aircooled.fi tarjoaa nyt ja jatkossa kampiakselit 4340 chromolystä valmistettuna omalla AC-tuotemerkillään kaikissa normaaleissa iskunpituus-luokissa (69 / 76 / 78 / 82 / 84 / 86mm).

 

http://aircooled.fi/kategoria/167/kampiakselit (Selaa alas sivulla)

 

Pidämme kaikkia akseleita normaalisti varastossa, joten niitä on aina saatavilla 1-2 päivän toimitusajalla. Normaalihinta akseleilla on 299 euroa / kpl, mutta tarjoamme nyt kaikki iskunpituudet hintaan 249 e / kpl vuoden 2011 loppuun saakka! Älä enää epäröi vaan hanki nyt saman tien moottoriprojektiisi kunnon perusta!

Tuotetiedot:

 

Aircooled.fi:n valmistuttama, katu- ja kisakäyttöön soveltuva ja AC-merkillä myytävä hyvälaatuinen 4340 chromolystä taottu vastapainokampiakseli on parasta, mitä budjettitietoinen moottorinrakentaja voi hankkia!

 

Hanki nyt koneeseesi takuuvarmaa Aircooled.fi laatua, suoraan kymmeniä tuhansia akseleita valmistaneen tehtaan tuotantolinjalta. Kaikki akselit on valmistettu tarkkojen spesifikaatioiden mukaan ja ylittävät laadultaan monet muut edulliset akselit.

 

Jokainen akseli on tarkkuusmitattu tehtaalla ja kaikki mitat on varmistettu pysyvän alkuperäisten toleranssien sisällä. Jokainen akseli on sarjanumeroitu yksilöinnin mahdollistamiseksi. Teemme myös satunnaisesti tarkistusmittauksia 3D-mittauslaitteistolla, varmistaaksemme tasaisen laadun. Luonnollisesti satunnaisotannalla tehdään myös materiaalimittauksia, jolla varmistetaan tasainen kampiakselin materiaalilaatu.

 

Tarkasti suunnitellut vastapainot auttavat estämään öljyn vaahtoamista korkeilla kierroksilla samalla kun käyttäytyminen koko käytettävällä kierrosalueella tasaantuu. Vastapainot vähentävät myös moottorin tärinää.

 

Asiantuntija osaa arvostaa seuraavia ominaisuuksia:

 

* Aircooled.fi:n itse valmistuttama laatuakseli

* Taottu yhdestä Chromoly 4340 kappaleesta

* CNC-koneistettu,

* Mikrohoonattu

* Dynaamisesti tasapainotettu.

* Ristiinporatut öljykanavat

* 8-tapitus

* Vauhtipyörän 8mm tapit sisältyvät hintaan

* Sekä tavallisille, että kevennetyille vauhtipyörille

* Nitratut laakeripinnat

* Tarkistettu kaikkien mittojen toleranssien osalta.

 

aa_crank.jpg

Link to comment
×
×
  • Create New...