Jump to content

Evobrain.net - AutoGlymit Suomen halvimpaan hintaan!


Guest Evobrain.net

Recommended Posts

Guest Evobrain.net

Tervehdys kaikille Volkkaripalstan lukijoille!

 

Evobrain.net on vastikään avattu uusi kotimainen verkkokauppa, joka tarjoaa autoharrastajalle erittäin kustannustehokasta tuoterepertuaaria toistaiseksi kahdella tuotealueella. Tarjoamme AutoGlym -tuotteet Suomen halvimpaan hintaan, ja asennamme alkuperäiset VAG -vakionopeudensäätimet esim. Golf 4 ja Golf 5 -autoihin. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaamme! Ostosten tekeminen verkkokaupastamme on turvallista ja helppoa, ja maksumenetelmäksi käy kaikki kotimaiset verkkopankit ja Visa / MasterCard -luottokortit. Toimitus tapahtuu postitse. Varastomme on Joensuussa ja voit ottaa yhteyttä myös tuotteiden noutamisesta.

 

------------------------------------------------------------------------------

AutoGlym -autonhoitotuotteet - Suomen halvimpaan hintaan!

------------------------------------------------------------------------------

 

Erinomainen lahjaidea AutoGlym Valet Case - tuotteiden ostohinta erikseen varaosaliikeestä reilusti yli 100 euroa!

320

 

AutoGlymin parhaat maalinhoitotuotteet paketissa AutoGlym HD Bundle Plus. HD Bundle Plus sisältää pesuaineen, polymeerisavi-setin, vahauksen esipuhdistusaineen (pre-wax) ja AutoGlymin parhaan vahan High Definition Waxin.

320

 

Tutustu myös muihin AutoGlym -tuotteisiin osoitteessa Evobrain.net. Osa tuotteistamme toimitetaan suuremmassa pakkauskoossa kuin varaosaliikeistä, esim. Ultra Deep Shine -testivoittajavahan pullokoko Evobrainilla on 1 litra vs. normaasti myynnissä oleva 500ml.

 

------------------------------------------------------------------------------

VAG -vakionopeudensäätimet asennettuna

------------------------------------------------------------------------------

 

Asennuta vesijäähdytteiseen autoosi vakionopeudensäädin edullisesti! Asentamamme vakionopeudensäätimet ovat alkuperäisiä VAG -konsernin tuotteita joille Evobrain Oy antaa yhden vuoden takuun! Asennukset toistaiseksi vain Joensuun toimipisteessämme - laajennamme asennuspalveluamme myöhemmin!

 

Auton varustaminen vakionopeudensäätimellä nostaa myös selvästi auton jälleenmyyntiarvoa ja nopeuttaa auton myyntiaikaa! Autoliikkeiden kanssa tekemämme selvityksen mukaisesti 5000-15000 euron arvoisen auton jälkivarustaminen vakionopeudensäätimellä lisää auton arvoa noin 400-800 euroa, ja lyhentää myyntiajan puoleen verrattuna autoon ilman vakionopeudensäädintä!. Vakionopeudensäädin on erinomainen mukavuusvaruste, jota ilman on vaikeaa enää tulla toimeen jos sellaista on joskus käyttänyt!

 

Golf 4, Bora ym. -Vakionopeudensäädin asennettuna - 350 eur !

320

 

Kaikkia myymiämme tuotteita on (toistaiseksi) varastossa valmiina lähetettäväksi. Suomen kesä on nyt parhaimmillaan autonhoidon ja varustelun kannalta - lue kannusteena vaikkapa http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012062 ... 6_uu.shtml !

 

Evobrain Oy

evobrain@evobrain.net

http://www.evobrain.net

p. 044 717 1117

Link to comment
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Evobrain.net

Tällä viikolla verkkokaupastamme perjantaihin mennessä tilatut tuotteet voi sopia myös noutona Bug in Finnistä! Kuriirina toimii Volkkaripalstaltakin tuttu DWL_Puavo, jätä tarkat yhteystietosi tilatessa niin Puavo tuo perjantai-aamuun mennessä tilatut tavarat perille!

 

Ilmajäähy Visulahdessa priimakiiltoon helposti? Pikadetaljointiin sopii erinomaisesti AutoGlym Rapid Detailer ja mikrokuituliina. Vinkkinä - nämä molemmat tulevat esim. Detailing Clay -setissä!

 

Nyt verkkokaupastamme myös suosittu setti - Glymin "punainen + kulta" kahtena variaationa - punaista 325ml tai litran pullossa ja kylkeen "kultainen" Suomen halvimpaan hintaan.

 

320

 

Terveisin,

 

Evobrain.net -verkkokauppa

Suomen halvimmat Autoglymit

Link to comment
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Evobrain.net

10-15% Syysalennuksia Evobrain.net -verkkokaupassa!

 

Vesijäähdytteisiin VAGgilaisiin sopivat vakionopeudensäätimet ovat nyt asennus-alennuksessa Evobrainilla, asennettuna Golf4, Bora / Seat Leon, Toledo / A3 ym. 300 eur

http://www.evobrain.net/fi/shop/vakiono ... f+mk4+bora

320

 

AutoGlymeihin on laitettu "syksyn peruspakkauksiin" pari alennuskampanjaa - nyt on hyvä aika esimerkiksi käsitellä avoauton (huom! kangas)-katto:

http://www.evobrain.net/fi/shop/autogly ... c+hood+kit

320

 

Samoin tanakka setti suosituimmista Glymin tuotteista: Bodywork Shampoo 1 ltr + Super Resin Polish "punainen" 1 ltr + Extra Gloss Protection "kulta" 325ml + sieni + kiillotusliinanippu + laukku:

http://www.evobrain.net/fi/shop/autogly ... tti+laukku

320

 

Syysterveisin,

 

Evobrain.net -verkkokauppa - Suomen halvimmat AutoGlym -autonhoitotuotteet

Link to comment
×
×
  • Create New...