Jump to content

jäähdyttimen läpät


Guest Raggare

Recommended Posts

Guest Raggare

tieto lisää tuskaa, mutta kuitenkin..

mitenkäs nuo läpyskät oikkeen nyt sit pelaa, tuossa ku kahtelin puhaltimen rööristä että näyttäs kylmänä olevan pystyssä ne läpät :O termariki näytti pikasella lämpöpuhalluksel aukeevan.

mutta eiks ne läpät pitäs olla vaakatasossa kylmänä ja koneen lämmetessä puhaltas sit sinne termarille kuumempaa ja ne läpät aukeis?

Link to comment

Juu, vaakasuorassa kylmänä ja kun termari lämpenee -> venyy niin se työntää 1 ja 2 pytyn välistä nousevan tangon välityksellä läpät pystyy. Siinä takaa katsoen keskimmäisessä läpässä oikealla puolella on sellainen lenkki, johon se tangon yläpäässä oleva ysikymppi mutka työnnetään, alapää on jengalla termarissa.

 

Läppien välissähän kulkee sit sellainen lattarauta (sokilla kiinni läppien takapuolella olevissa tapeissa) joka välittää termarin työntövoiman oikean puolen läpiltä myös vasemmanpuolisille.

 

Aukeniko Palokan miehelle yhtään?

Link to comment
Guest Raggare

vae palokan! ;D mjoo jotai sellasta mä fundeerasin, ja se jous vetää kans niitä aukipäin.. noh, pitää kattoo riittäks tos sit säätövara että se olis kylmänä vähän pienemmällään

Link to comment

No jossain siellä periferiassa päin kuitenkin näin sitistä kattoen...

 

Joo, siellähän on tosiaan se jousikin. Ittellä ei noita läppiä nyt oo mut koska on hukkunut se termarin kiinnike niin vääntelin sinne malliks jo latasta kulmaa, sillaihan saa sitä termaria vähän alemmas ja läppiä kiinnipäin.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...