Jump to content

BIF 2012 Moottoriarvonta!


Recommended Posts

Suomen Volkkariyhdistys Ry arpoo Bug In Finn-tapahtumassa Mikkelin Visulahdessa 27. - 29.7.2012 täyskunnostetun asennusvalmiin VW Typ1 1600cc 12V moottorin. Moottorin toimittaa Paruzzi Finland (OberSchlachter Oy).

 

Moottori on nähtävillä tapahtuman ajan Paruzzi Finlandin myyntipisteen välittömässä läheisyydessä. FVWA:n värväävät arpamyyjät liikuuvat alueella - nyt kannattaa ostaa arpa, sillä kyseessä ei todellakaan ole mikään "arpamoottori", vaan uusin osin täyskunnostettu kone, jonka arvo n. 2000€.

 

Paruzzi.Fi-verkkokaupasta löydät kaikki tarvitsemasi osat vanhaan Volkkariisi - ja nyt myös asennusvalmiit moottorit järkihintaan! Kauttamme myös kaikki työt 40-90-luvun Volkkareihin!

 

OberSchlachter Oy - Paruzzi Finland

http://www.paruzzi.fi

http://wwww.oberschlachter.fi

044-2110000

 

Tervetuloa tutustumaan osastoomme Bug In Finn-tapahtumassa!

 

moottori_03.jpg

Link to comment

Paruzzi.fi:n toimittama ja sponsoroima moottori arvottu lauantai-iltana FVWA ry:n toimesta! FVWA tiedottanee kuka oli onnettaren suosikki tänä vuonna.

 

Paruzzi Finland kiittää kaikkia tapahtumassa osastollamme asioineita! Kylläpä väkeä riitti ja löytöjä tehtiin & moottoriarvonnan pääpalkinto herätti melkoisesti kiinnostusta! Ja jatkossa saat Paruzzi.fi:n kautta kaikkien muiden tarvitsemisesi osien lisäksi myös erittäin laadukkaat kotimaassa tehdyt VW-moottorit!

 

Kiitos ja kumarrus,

Paruzzi.fi henkilökunta - Mikko, Mikko, Matti ja Jami

 

moottori_04_mainos.jpg

Link to comment
×
×
  • Create New...