Jump to content

kleinbussin perä ulvoo


Recommended Posts

Hajoaako tommonen -77 1600 kleinbussin perä joskus kokonaan, se kun pitää "jonkin verran" ääntä. Vaihdoin öljytkin laatikkoon (vaikka Haynesin mukaan ei tarvitse koskaan vaihtaa). Magneetissa oli kiinni noin sentin pituinen pala jonkun hypöidihampaan alku- tai loppupäästä. Jonkin verran ohuempaa metallihöytyä lisäksi. Että riittääkö 47 hp hajottamaan tuon joskus tien päälle, vai selviääkö äänihaitoilla? Vaihteet toimii hyvin ja jos laatikon vaihtaisi niin sattusi tietysti muuten huono...

 

Multanen, Joensuu

Link to comment
Guest wiima-62

Mulla olis laatikko käy noukkimassa pois ,,on pallosta -70 T2.Vetoakseleineen ja ihan hyvökuntoinen " olisko viiskymbä liikaapyydetty" ja eikä tässä vielä kaikki ,,saat lisäetuna pallon laseja mukaan kaikki samaan hintaan. T akuu tulee tietty laatikolle jos ei pelaa niin johan on per,,,,,,,,,,,le ( eli yksivuorokausi kaupasta ).

Link to comment

Kiirehän tuossa tulee, kun pitää heittää laatikko alle ja ajaa sekin paskaksi -kaikki tämä vuorokauden takuuajan puitteissa =)

 

Ei vaineskaan. Onkohan tuo sitten hyvä idea laittaa vanhemman mallin laatikkoa? Jostain kun saisi lukollisen niin olispa hyvä. Tuo auto sutii nimittäin vähän väliä jossain yhdellä pyörällä, siis kiinni jääneenä. Siinä se varmaan on tuo nykyinen peräkin hajonnut lisää. Ääntä se on kyllä pitänyt jo 10v.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...