Jump to content

Aircooled.fi / Moottorin kasauksen maailmanennätys!


Guest Aircooled.fi

Recommended Posts

Guest Aircooled.fi

Aircooled.fi ylpeänä esittää, Petteri Valtosen & Co, kuplavolkkarin moottorin kasauksen maailmanennätys!

 

Petteri Valtonen, Jani Miikkulainen ja Henry Forsgren kasasivat kesällä Bug In Finn -volkkaritapahtumassa kuplavolkkarin moottorin täysin alkutekijöistään käyntivalmiiksi "kenttäolosuhteissa" aikaan 1h 52min ja 4 sekuntia, mikä on paitsi erittäin vaativa suoritus, myös uusi maailmanennätys!

 

Aircooled.fi oli mukana sponsoroimassa niin osien puolesta, moottorin kasaajien huoltajana kuin kuvaamassa tapahtumaa paikan päällä.

 

Erityiskiitokset Petterille asian tyylikkäästä organisoimisesta sekä tietysti kasaustiimille osaavasta ja uutterasta avusta! Tässä hommassa ei todellakaan säästelty hikeä eikä harmi kyllä vertakaan. Suurkiitokset myös kasaustapahtuman aikana työpisteen ympärillä kuhisseelle yleisölle, joka osaltaan kannusti hienoon suoritukseen!

 

Yksi huikeimpia asioita on se, että MTV:n Ennätystehdas valitsi moottorin kasauksen yhdeksi aiheekseen lauantaina 6.10.2012 esitettyyn jaksoon, jossa nähtiin sekä kasaustiimin haastattelu (Veli-Pekka Simpanen tuurasi Jani Miikkulaista), että videokooste kasauksesta.

 

Katso video Ennätystehtaan sivuilta!

 

http://www.mtv3.fi/ennatystehdas/#startAt=0:15:50

Link to comment
×
×
  • Create New...