Jump to content

Aircooled.fi ja Forssu racing yhteistyöhön


Guest Aircooled.fi

Recommended Posts

Guest Aircooled.fi

Aircooled Finland Oy (www.aircooled.fi) on solminut yhteistyösopimuksen Forssu Racing Teamin kanssa (http://www.phnet.fi/public/hefor1/fin/finland.htm) kaudelle 2005.

 

Aircooled.fi toimittaa Forssulle pääasiassa moottorin osia. Jo tälläkin hetkellä käytössä on CB Performance kampiakseli, SCAT terästyöntötangot, Kennedy kytkinasetelma sekä MSD Billet virranjakaja.

 

Forssun 9 sekunnin dragster auto tarjoaa oivan testialustan yllä mainituille tuotteille sekä tarvittaessa myös muulle Aircooled.fi:n tarjoamalle laajalle viritysosavalikoimalle.

 

Erityisen vakuuttava on ollut CB-Performancen valmistama ja Aircooled.fi:n toimittama taottu 82mm kampiakseli VW-kauloilla, joka hankittiin alun perin väliaikaisena ratkaisuna odotellessa laippakiinnitteistä ja huomattavasti arvokkaampaa kampiakselia. Akseli on kestänyt alle 10 sekunnin repäisyt autolla jonka renkaiden ja kytkimen pito sekä moottoriteho (+250 hv) ovat aivan eri luokkaa kuin mitä katuautoissa ollaan totuttu näkemään.

 

Paras aika tänä vuonna, 9,931 s / 213,59 km/h kertoo hyvin, mitä Forssun koneelta vaaditaan.

 

Yhteistyösopimuksen myötä Forssu-racing osallistuu Aircooled.fi:n kanssa mm. Urhon-Ajot tapahtumaan 6.8.2005 jolloin yleisöllä on mahdollisuus tutustua Forssun kalustoon. Lisäksi arvotaan kaikkien Aircooled.fi:stä tuotteita hankkineiden asiakkaiden kesken pääsylippu 03-04.09.2005 ajettaviin DEFA Finals kiihdytyskisoihin Alastarossa. Kisa on korkean tason tapahtuma, joka kerää osanottajia ja yleisöä kaikista pohjoismaista ja euroopasta!

 

Aircooled Finland Oy:n puolesta,

 

Tommy Tauriola

tomppa@aircooled.fi

www.aircooled.fi

post-684-13888357901009_thumb.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...