Jump to content

Evobrain.net - AutoGlymit ja Forte -moottorinpuhdistusaine


Guest Evobrain.net

Recommended Posts

Guest Evobrain.net

Evobrain.net:issä nyt Suomen halvimpien AutoGlymien lisäksi koe-erä Forte-moottorinpuhdistusainetta - 26,00e/pullo! Yksi pullo riittää normimoottorin puhdistamiseen.

 

320

 

Monet nykyiset merkkihuollot suosittelevat Forte -käsittelyä esim. vuosihuollon yhteydessä. Lue kuitenkin tuoteseloste huolella ennen käyttöä!

 

AutoGlym -tarjoukset jatkuvat myös vaikka sesonki ei ole ihan parhaimmillaan. Kaikkia verkkokaupan tuotteita on nyt varastossa heti valmiina lähetettäväksi. Toimitusaikamme verkkokaupan tuotteissa on ollut tähän saakka keskimäärin kolme arkipäivää tilauksen saapumisesta -> asiakkaan postiin!

 

320

 

Ostosten tekeminen verkkokaupastamme on turvallista ja helppoa, ja maksumenetelmäksi käy kaikki kotimaiset verkkopankit ja Visa / MasterCard -luottokortit. Toimitus tapahtuu postitse. Varastomme on Joensuussa ja voit ottaa yhteyttä myös tuotteiden noutamisesta.

 

Evobrain Oy

evobrain@evobrain.net

http://www.evobrain.net

p. 044 717 1117

Facebook: http://facebook.com/EvobrainOy

Twitter: http://twitter.com/Evobrainnet

Link to comment
  • 2 months later...
Guest Evobrain.net

Onko kevät? Eipä vissiin! Osta vahoja!

 

Kaikki AutoGlym -tuotteet: http://www.evobrain.net/fi/shop/autoglym

Halvat AutoGlym-tuotepaketit: http://www.evobrain.net/fi/shop/autogly ... otepaketit

Sisustan hoitoon: http://www.evobrain.net/fi/shop/autogly ... totuotteet

Veneiden kevätkuositukseen: http://www.evobrain.net/fi/shop/autogly ... totuotteet

AutoGlym moottoripyörät: http://www.evobrain.net/fi/shop/autogly ... ripyorille

 

Kevätaleessa runsaasti tuotteita, mm. erittäin hieno AutoGlym Valet Case joissa suurin osa tuotteista on jo sellaisenaan paketin arvoisia (ja kiillotusliina + pissapoikaan laitettava pesuaine aikalailla täytetavaraa)

320

 

Tsekkaa myös AutoGlym -hintavertailu jossa Evobrain.net pärjäsi erinomaisesti - parin peruspullon hintaerolla kattaa jo toimituskulut.

 

Evobrain Oy

evobrain@evobrain.net

http://www.evobrain.net

Link to comment
  • 2 months later...
Guest Evobrain.net

Viikon ajan edullisemmat toimituskulut! Ensi torstaihin 13.6.2013 mennessä tilatut tilaukset 0-5kg 4,00eur ja 5-10kg 8,00eur! Nyt kannattaa tilata edulliset AutoGlymit Evobrainilta Suomen halvimpaan hintaan!

 

Spesiaalitarjouksena AutoGlym Ultra Deep Shine litran riittoisassa pullossa - edullisempi kuin varaosaliikkeen puolilitrainen! Laitetaan siitä hyvästä loppuun iso kuva!

 

...harmittavasti Forten moottorinpuhdistusaineen erä meni juuri loppuun mutta sitäkin voi tilata tilaustuotteena samalla toimituskululla, kunhan tilaus tapahtuu ennen 13.6.

 

320

 

Evobrain Oy

evobrain@evobrain.net

http://www.evobrain.net

Link to comment
  • 1 month later...
Guest Evobrain.net

Evobrainin tuotteet voit tilata myös toimitettuna Bug in Finniin - tee tilaus kuitenkin viimeistään torstaina, valitse toimitustavaksi "Nouto" ja lisää tilauksen yhteydessä viestiin että BIF. Tavarat tulevat viimevuotiseen tapaan DWL Puavon kyydillä.

 

Jotain tärppejä todennäköisesti myytävänä BIF:issäkin Puavon doppelin lavalla.

Link to comment
×
×
  • Create New...