Jump to content

Pakarin kiinnikkeet kanteen?!


Guest Ooppiumi

Recommended Posts

Guest Ooppiumi

Mainitsinkin jonkun aikaa sitten asiasta, kun miulla kopsahtaa aina paikallisesta parkkihallista tullessa pakoputki maahan. Nytpä tässä rymäytin rauhallisesti hallista alas, mutta pakari napsahti kunnon voimalla asfalttiin => lämmönvaihdin otti sen verran osumaa ja paukautti vaihdelootan puolelta kannesta kiinnitys kilkkeet irti => lämmön vaihdin tipahti roikkumaan pakoputkesta. Ja kiinnihän tuota ei saanut entisillä osilla, vaan jouduin "väliaikasesti" sen pulttaamaan hieman isommalla pultilla kiinni, että pääsin kotio asti.

 

Mikähän nyt olisi paras/nopein/helpoin tapa saada kanteen uudet kierteet tuonne lämmönvaihtimen toiseen päähän? Vai onko tuo sarjassamme tehtävä mahdoton korjata ilman moottorin alas pudottamista?

Link to comment
Guest Mika Raussi

Isompi kierre, würtin irtokierre sinne ja uus pinnapultti perään, niin eiköhän tuu hyvä. Jos siis kansi ei ihan palasina sentään oo. jos ei mahu oikeen tekemään, niin biltemasta ainakin saa halvalla huonoa, mutta toimivaa kulmavaihdetta porakoneeseen ja kierretapin saa hylsyyn kiinni kun pikkasen hioo. Jos mie onnistun holkittamaan kolmosen tulpan kierteen paikoillaan, niin eiköhän toikin pitäs onnistua ;)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...