Jump to content

Aircooled.fi / nyt osat myös osamaksulla!


Guest Aircooled.fi

Recommended Posts

Guest Aircooled.fi

Auto hajalla ja kesäbudjetti samaten?

 

Ei hätää, Aircooledin kautta voit nyt hankkia osat myös osamaksulla. Otimme juuri käyttöön Collector osamaksun, jonka avulla saat hoidettua osien hankinnan myös sopivissa maksuerissä. Otat sen käyttöön helposti, eli poimi osat normaalisti ostoskoriin verkkokaupassamme, valitse maksutavaksi "Verkkopankki / luottokortti / osamaksu" ja sen jälkeen maksupaneelissa "Collector" osamaksu.

 

Lisätietoja: https://commerce.collector.se/fi/YKSITYISILLE-/

 

Älä makuuta harrastepeliä puuttuvien osien takia, kesä on lyhyt! :)

 

 

 

Tässä vielä lyhyt kuvaus Collectorin palvelusta:

 

Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Collector. Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 1000€ ostoissa.

 

Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.

 

Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

 

Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

 

Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.

 

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

 

Saatte täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

 

Tarkemman palvelukuvauksen löydät http://commerce.collector.se/fi/YKSITYI ... -laskulla/.

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät http://www.collector.se/upload/Partners ... rms_FI.pdf.

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät http://www.collector.se/upload/Partners ... CCI_FI.pdf.

Link to comment
×
×
  • Create New...