Jump to content

Suomen paras Tölkkiosakauppa on nyt entistä parempi!


Recommended Posts

ober_logo_trans.png

 

Suomen paras Tölkkiosakauppa on nyt entistä parempi!

 

Saimme mukavasti palautetta ja kehitysehdotuksia asiakkailtamme, ja teimme Oberschlachter.fi-Tölkkiosakaupasta entistä paremman - selkeämmän, nopeamman ja huomasttavasti helppokäyttöisemmän! Kaupassamme on jo lähes 700 artikkelia - joista lähes kaikki ovat heti saatavilla - osoitteessa http://www.oberschlachter.fi

 

Lähetämme tilauksia joka arkipäivä, ja klo 20:00 mennessä tilatut tuotteet lähetetään viimeistään seuraavana aamuna. Myös viikonlopun aikana tehdyt tilaukset pyrimme saamaan postin kuljetettavaksi heti maanantai-aamuna, Toimitamme kaikki kotimaan lähetykset kiinteällä 7,40€ rahtihinnalla - painosta riippumatta - vaikka se painaisi kymmeniä kiloja! Yli 500€ tilaukset toimitamme rahtivapaasti.

 

Me myymme vain osia joita itsekin harrastajina käytämme - näin voit olla varma, että meiltä hankkimasi osat sopivat autoosi ja ovat taatusti laadukkaita.

 

Maksutapoina kaupassamme toimivat Checkout (kaikkien Suomalaiseten pankkien verkkomaksut sekä luottokortit), Paypal, sekä nyt uutuutena Klarna Lasku sekä Klarna tili! Klarnan ansiosta vältyt tarpeettomilta rekisteröitymisiltä ja salasanoilta. Saat tilauksen aina ennen sen maksamista. Ja halutessasi voit jakaa maksun eriin.

 

payment_image_american_express.png

Klarna Lasku

 

Yksinkertaisten ja turvallisten maksutapojen klassikko. Ostaessasi Klarna-laskulla tilaus toimitetaan aina ennen maksamista. Et maksa koskaan virheellisistä tuotteista ja tilauksesta, joka ei tule perille. Se on helppoa, riskitöntä ja käytännöllistä. Lisäksi maksat koko summan heti pois päiväjärjestyksestä.

 

Haluatko maksaa laskun erissä? Se on helppoa. Sinun tarvitsee vain maksaa laskun loppusummaa pienempi määrä, niin Klarna siirtää sinut automaattisesti joustavaan maksuun. Aika kätevää.

 

payment_image_moneybookers.png

Klarna Tili

 

Kun maksat erissä tai omassa tahdissasi, Klarna-ostoksesi yhdistetään kuukausilaskulle. Kuukausilasku erääntyy maksettavaksi seuraavan kuukauden lopussa. Yhdistetty kuukausilasku tarkoittaa yhtä ainoaa maksua ja yhtä ainoaa viitenumeroa. Kätevää, eikö vain? Lisäksi maksat vain yhden ainoan 3.95 euron laskutusmaksun. Halutessasi voit maksaa laskun koko summan kerralla kuukausittain. Voit myös jakaa kokonaissumman eriin ja maksaa omassa tahdissasi.

 

Terveisin,

 

Oberschlachter Oy - http://www.oberschlachter.fi - info@oberschlachter.fi - 044-2110000

 

oberschlachter.jpg

Link to comment
×
×
  • Create New...