Jump to content

Näyttö/televisio pallokeulaan


Guest pedro

Recommended Posts

Ajattelin asentaa television kattoon kiinni siten, että takapenkiltä olisi hyvä katsoa sitä. Minkälaiset laitteet tarvitsen, että voi katsoa elokuvia esim. DVD:ltä, tai ihan antennilla telkkarista.

 

Haluaisin vähän suuremman näytön kuin jonkun 7'' joita näkyy olevan asennettu henkilöautoihin, mutta ilmeisesti ihan tavallista taulutelkkaria ei saa toimimaan, vai kuinka? Jollain adapterilla?

 

Kai joku on pakuunkin vähän isompia näyttöjä asennellut?

Link to comment
Guest Forsbacka

Monet PC:n TFT monitorit toimivat suoraan 12 voltilla. Ainakin kaikki ne ulkoisella muuntajalla olevat, mitä ite oon nähnyt. 15" saa jo parilla sadalla. Näitä ei tietysti ole autoon tarkoitettu (kosteus, lämpötila, tärinä).

Ongelma on tietysti miten kytket VGA-liittimeen sen videosignaalin. Jotain komposiitti/S-VIDEO - VGA -muuntimia löytyy maailmasta, mutta onhan se taas yksi purkki lisää.

Link to comment

Ite ajattelin kans ensin laittaa 17" näytön missä on viritin (niissä on myös muita liitäntöjä kun pelkkä VGA), mut sit löysin näitä:

15,4" kattoon asennettava kattoon taittuva LCD-näyttö 16:9-kuvasuhteella; kuva kuvassa -toiminto, lähetin IR-kuulokkeille, VGA- ja 2 AV-sisäänmenoa, tarkkuus 1280x800, käyttöjännite 12-35V, kaukosäädin, kosketusohjaus

 

kokoja on 10-17"

post-428-13888358155158_thumb.jpg

Link to comment

Tuollainen olisi kiva, mutta aivan liian kallis minulle. Lähinnä ajattelin tuollaista normi tietokoneessa käytettävää TFT:tä. Tietysti tuollainen olisi paljon käytännöllisempi.

 

Miten sitten tuon DVD:n kanssa on? Entäs äänentoisto?

Link to comment
  • 4 weeks later...

Olikohan MDS:llä myynnis jotain 450e maksava soitin + pikkunäyttö ... soittimessa peruutuskameran kytkemis mahdollisuus sekä liitännät useammalle näytölle ... isommille ja pienemmille.. soittaa kaikki mahdolliset lailliset ja laittomat... siis mp3 musaakin..

Link to comment

Hohoo, tällainen olisi tyylillisesti sopivin palloon. =) Virtajohdon vaihdolla 230AC / 12DC! Sisäänrakennettu kaiutin ja kaek.

 

Tikipoksin laitto vaatii propellihattuhenkeä, Amigavainaan RGB-modulaattorista kolvaamalla jos ei muuten..

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...