Jump to content

SONAX autonpesuklinikka ti 12.6.2018 klo 17.30 - 21.00


Recommended Posts

Sonax_pesuklinikka.thumb.png.874a965c66415cfbdba5d085597f619b.png

Olemme saaneet sekä kevään automessuilla että yhteydenottojen kautta paljon pyyntöjä järjestää autonpesuklinikka, jossa käytäisiin läpi eteenkin auton kiillotus. Järjestämme nyt yhteistyössä SONAXin kanssa autonpesuklinikan, jossa käymme läpi auton oikeaoppisen pesun ja keskitymme tämän jälkeen auton kiillotukseen. Tilaisuus on mukava ja rento jonka tarkoituksena on pitää hauskaa ja oppia vinkkejä oikeaoppisesta auton pesusta ja hoidosta. Tilaisuus sopii aktiivisille autoharrastajille joilla on kokemusta auton käsinpesusta. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla kokemusta kiillotuskoneen käyttämisestä tälle kurssille osallistuaksesi.

Tilaisuus on rento Cars & Coffee -tilaisuus kaltainen tapahtuma, eli ei mikään pönötystilaisuus. :) 

Aika ja paikka
Tiistai 12.6.2018 klo 17.30 - 21.00. Paikkana SONAXin koulutuskeskus Kaha Oy:n tiloissa, osoitteessa Ansatie 2, 01740 Vantaa.
Google maps linkki: https://www.google.com/maps/place/Ansat ... 740+Vantaa

Illan ohjelma
Tilaisuuden kouluttajana toimii monille autoharrastajille tuttu "Suomen herra SONAX", Harri Välimäki ja koulutus tapahtuu suomeksi. Illan teemana on maalipinnan kiillotus ja suojaus. Tarjolla on aluksi kahvia ja sämpylöitä klo 17.30 alkaen ja aloitamme varsinaisen koulutustilaisuuden klo 18.00 alkaen.
Käsittelemme klinikalla seuraavat asiat:
Auton oikeaoppinen pesu
Maalipinnan kiillotus epäkeskokoneella
Maalipinnan kiillotus pyörivällä koneella
Maalipinnan pinnoittaminen ja vahaus

Päätämme tilaisuuden klo 21.00 mennessä.

Hinnat ja ilmoittautumiset
Huom! Mukaan mahtuu vain 20 ensimmäistä ja on avoin kaikille! Tilaisuus täytetään osallistumisjärjestyksessä. Tilaisuus on ilmainen, mutta sinun tulee tehdä tilaus verkkokaupastamme ja tilata vähintään yksi tuote kurssille. Edullisin tuotteemme on SONAX hyönteis ja pienpoistosieni, jonka hinta on 2,50eur. Tilaisuudessa on ilmainen kahvi ja sämpylätarjoilu, joten paikalle tulolla tekee suorastaan pelkkää voittoa ;) 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset täältä: https://autotahti.fi/blogs/ajankohtaist ... 7-30-21-00

Ja mitä mieltä olette, haluatteko että järjestämme näitä pesuklinikoita jatkossa enemmän?

  • Like 1
Link to comment
×
×
  • Create New...