Jump to content

tarttis apua pariin kysymykseen -73 kuplasta


Guest Tuhi

Recommended Posts

eli olen kunnostanut kyseisen kuplan jo lähes täysin, mutta vaihdettuani etu iskarit (MacPherson New Pattern)sain huomata elopainoni olevan aivan liian pieni jousien alaspainamiseen jolloin yläpään voisi kiinnittää. Olisiko teillä mitään vinkkejä kyseisen toimenpiteen helpottamiseksi?

 

Lisäksi oltuani lomalla kyseisen auton taka jarrukilvét oli purettu. kaikki muut sain kasaan, mutta käsijarru vaijerin kiinikkeen takaisin laittoon en keksi mitään ratkaisua. Kilvessä on reikä josta vaijeri tulee läpi ja kyseinen kiinnike tulisi jotenki puristamaan vaijeria kilpeen? :P

 

En tiedä saatteko selvää, mutta olisi kiva saada kupla pyörille ja ajoon ensi kesänä.

Link to comment

Vaijeri tulee kilvestä läpi ja kiristyy kiinni jarrukilpeen peukalon pään kokoisella klipsillä, jossa on toisessa päässä reikä kiristyspultille ja toisessa päässä "hakanen" pysäyttämään jarruvaijeri oikeaan kohtaan.

 

Kasaus kannattaa tehdä niin, että ujuttaa ensin klipsin kohdalleen jarrukilpeen ja työntää sitten vaijerin jarrukilvestä läpi. Tämän jälkeen kiristetään klipsi kiinni kilpeen ja katsotaan, että vaijeri jää oikeaan kohtaan puristuksiin.

 

Jos homma ei heti mielessä aukea niin klipsiä voi pyöritellä ja ihmetellä ihan rauhassa. Kyllä se sieltä sitten löytyy se punainen lanka ;)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...