Jump to content

SONAX autonpesuklinikka to 4.4.2019 klo 17.30 - 21.00


Recommended Posts

Halusitpa tai et, kevät on täällä  😎

 

SONAX - Auton kevätpesuklinikka to 4.4.2019
Kun koittaa kevät, monen autonharrastajan pitkä odotus päättyy. Harrasteautot voidaan taas ottaa käyttöön. Yleensä harrasteauto on saanut viettää talven vähemmällä käytöllä ja on valmiiksi puhtaana uuteen kauteen. Myös talven aikana kovia kokeneet käyttöautot on hyvä pestä kunnolla kevään ensimmäisen kunnon pesun yhteydessä.

Tilaisuuden kouluttajana toimii monille autoharrastajille tuttu "Suomen herra SONAX", Harri Välimäki ja koulutus tapahtuu suomeksi. Illan teemana on Auton kevätpesu. Tarjolla on aluksi kahvia, sämpylöitä ym. purtavaa klo 17.30 alkaen ja aloitamme varsinaisen koulutustilaisuuden klo 18.00 alkaen.

 

Käsittelemme klinikalla seuraavat asiat:

  • Huolellinen kevätpesu
  • Puhdistussaven käyttö
  • Maalipinnan suojauskeinot (vaha- ja pinnoitevaihtoehdot)

 

Päätämme tilaisuuden klo 21.00 mennessä.

 

Hinta: Tilaisuus on ilmainen, mutta sinun tulee tehdä vähintään yhden tuotteen tilaus tuote kurssille. Löydät kaikki SONAX tuotteemme täältä (https://autotahti.fi/collections/sonax). Huom! Valitse kassalla toimitustavaksi ”toimitus kurssille".
Paikkoja: *** VAIN 20 ENSIMMÄISELLE ***
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: https://autotahti.fi/blogs/ajankohtaista/sonax-autonpesuklinikka-vantaalla-4-4-2019-klo-17-30-21-00

 

Valitamme ettei paikkoja ole tämän enempää. Haluamme panostaa ennenkaikkea kurssien laatuun, että kurssilla jokaisella osallistujalla on hyvää aikaa kouluttajan kanssa. Tervetuloa kaikki mukaan ja kuten aikaisemminkin. Kiitos ja nähdään kurssilla! 😃

 

TILANNEPÄIVITYS 2.4.2019!

 

Joudumme todella pahoillamme ja surullisena ilmoittamaan, että olemme pakotettuja sairastapauksen vuoksi perumaan tämän viikon torstaina pidettäväksi suunnitellun klinikan. Tarkoituksemme on järjestää klinikoita myöhemmin tänä vuonna ja toivotamme kaikki tervetulleiksi niihin!

Edited by Autotähti
Link to comment
×
×
  • Create New...