Jump to content

Mielenkiintoista ystävänpäivän keskustelua täällä oli...


Guest vellu

Recommended Posts

Keskustelu oli lähes tulkoon, kuin tyttöystäväni kanssa, kun en tiennyt minne juurtaa päivän juuret.... No nyt on yksi stoppi lyöty ac-kk debatille itse seurasin vain mielenkiinnolla ko. aihetta ja odottelin hintojen laskua..... En ole tänne juuri kirjoitellut ja juuri kuin yritin aloittaa niin mun huumoria ei hiffattu ja se ei ollut kliffaa hei! Olisin ollut siitä tosi miehen projektista kiinnostunut , mutta kun mainitsin mainiosta JM-.Harrastuksestani niin kaikki luuli että jostain tuollaisesta herkusta tekisin jonkun roskapöntön. MIELENKINNOLLA SEURAAN JATKOA TÄÄLLÄ FOORUMILLA YHDISTYKSEN NIMEEN VANNOMANA...

Link to comment

No en ihan viel... Niin tosissani en ollut antakee armoa ja jos joskus tuntuu et mitä toi oikeen meinaa niin saa soittaa yhdistyksen puolelta löytyy nro lahden

jaos... ps toistaiseksi kylläpä tuokin sana päättyy kivasti... :):

Link to comment

Siis juuri toi yleinen vittuilu ja väärin ymmärtäminen on tämän homman suola ( koskee muuten myös kuplaharrastusta ilman nettiäkin ) Yleensä parhaat keskustelut lähtee jostain aivan toisarvoisesta seikasta mikä ei liity millään lailla kyseiseen topicciin...ja mikä hauskinta...kun ensin kattelee virtuaalivittuilua muutaman hetken ja sitten sattuukin näkee ihan livenä sen kaikista vittumaisimman nimimerkin henkilön ni monesti suu loksahtaa...ei välttämättä virtuaalimielikuva olekkaan yhtä todellisuuden kanssa.

Link to comment

Juu, ainakin netissä toisten on helpompi olla "kovaa jätkää" ja heitellä kommentteja joista kasvotusten sanottaessa saisi turpiinsa sillä sekunnilla :)

 

Netin harvoja varjopuolia kun nörtit (ja nykyään muutkin) pääsee virtuaalihauiksia näyttelemään. Välillä kaipais kyllä jotain rotia tähän touhuun. En ny meinaa volkkaripalstan keskusteluja vaan ylipäätään kaikkeen shittiin mitä netissä avaudutaan.

Link to comment
Guest vwjuike

Muista Vellu myös se että jos näpäytät täällä, saat tuplasti takaisin....

 

Uudelle kirjoittajalle se on monasti liikaa ja homma jää sikseen........

 

Tosin et ihan uusi kirjoittaja olekkaan....

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...