Jump to content

GT78

Members
 • Posts

  1161
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GT78's Achievements

 1. Tän on pakko olla Trafin myöhästyny aprillipila :) Ei maar onnea myyntiin
 2. Näin paikallisena tiedän ja tunnen tämän Lepistön, jotka viime aikoina ovat markkinoineet enempi korjaamoa kuin autokauppaa. Yksi esimerkki löytyy itseltäkin heistä. Vaihdettiin eräs museokelpoinen auto heillä eräänä kesänä toiseen jonka oli ed. omistaja museoinut aiemmin samana vuonna. Kaikki oli hienoa ja upeaa. Myin kyseisen auton eteenpäin reilun kuukauden päässä tästä. Seuraavalla viikolla soitti uusi omistaja kiukkuisena kuin ampiainen, auto oli hiljattain katsastettu (ennen meidän omistusta) ja pohjasta löytyi reikä. Nyrkinkokoinen sellainen :) Otin yhteyttä Lepistöön koska auto ei ollut heidän museorekisteröimänsä, ihan vain varoittaakseni tästä kaverista joka auton oli museoinut ja heille myynyt. Alkoi sen sortin huuto puhelimeen että taisivat luulla minun haluavan heiltä jotain, vaikka heti alussa sanoin että omat kädet on tästä jo pesty mutta teidän kannattaisi varoa keneltä autoja ostatte. En ollut eka enkä vika joka heidän kanssa asioi tyytyväisenä siis :)
 3. Ite vetelin kanssa fosforihappoa palliksen ruosteisiin ja kelmu päälle. En kyllä sotkenut mitään siihen happoon vaikka lirua olikin. Näytti toimivan ts. reaktio oli juurikin kuvailtu tummempi alue ruostekohdassa. Toivotaan että tekee tehtävänsä tosin omat paikat oli tavaratilan pohja ja ikkunoiden alla kumilistan alle jääviä paikkoja enimmäkseen. Just siks tuota alunperin käytinkin kun en halua että maalauksen jälkeen alkais sieltä kuplia pari vuotta myöhemmin...
 4. Jos se käynnistyy, se saa bensaa ja sähköä. Jos se sammuu käynnistymisen jälkeen se ei välttis saa sitä bensaa? Esimerkiksi jos sammuu tyhjäkäynnillä ilman kaasua voi olla että kaasarin pesu ja suuttimen (tyhjäkäynti) huolellinen putsaus auttaa jo eteenpäin. Mikäli käy koko ajan huonosti sytkän ajoitus on varmaan eka minkä tsekkaisin. Sitten voi olla imusarjavuotoja (ikivanhat kumiosat) jne. Lista on pitkä mutta läpi käymällä (poissulkeminen) se siitä selviää.
 5. Se on ostajan silmissä se hinta joko kallis tai halpa. Tuosta parin kilometrin päästä myytiin perästä kolaroitu, kone halkaistuna takapenkillä ollut hiiren syömä reumaluukku '52 kuppeli Saksaan 16900€. Projektina siis melko haastava lähtökohta toki perä ei ollut erityisen paha, mutta luukku helma puskuri ym uusiksi ja koitapa siihen originaalia osaa löytää tänä päivänä. Oma 5ke tarjous ei siitä mennyt läpi 2000-luvun alussa, enkä nähnyt sitä koskaan sen arvokkaampana vaikka siitä jopa tiedusteltiin myöhemmin halukkuutta. Ilmoitus oli mobilessa alle vuorokauden, haku tapahtui viikon sisällä ja hakija tuli trailerin kanssa Saksasta. Kehui edulliseksi ;)
 6. Hupaisaa ettei ole rahaa joillain muka enää näihin. Kovin kauas Suomen ulkopuolelle ei tarvitse mennä kun alkaa joillain olemaan rahaa mutta ei näitä busseja enää. Se että tällä puolella palloa elävien huonosti tienaavien ja tappiin asti verotettujen reikäisten farkkujen taskussa ei ole rahaa ei vastaa kovin monen muun valtion kansalaisten tilannetta. Tuo hinta on ihan OK, ehkä hieman yläkantissa tänne mutta niillä isommilla markkinoilla linjassa. Ihmettelin kerran miten alle kolmekymppisellä jannulla jenkeissä on varaa ajella Honda NSXllä, hintaluokkaa 75-100k usd. Vastasi että liksa it hommissa on noin 10k usd ja veroa maksetaan 20% siitä. Kun ei ole perhettä ja asunto on saatu vanhemmilta (joilla on sitä rahaa jostain syystä kertynyt) voi ostella satkun autoja kauppakassiksi/harrastepeliksi. Ja loput menee kuulemma kryptoihin :)
 7. Juniksen myyjä on katsastusmies muistaakseni, hauska heppu. Varmaan leimaa tuon sit ens keväänä samaan hintaan niin ei tartte alkaa tekemään mitään sille ;) Tosin en siis tiedä missä kunnossa nyt on alustastaan tuo vehje. Sen mitä nähnyt ohi ajavan ei patina ole ainakaan tehtyä mallia vaan ihan ehtaa ajan tuomaa.
 8. VW 037905205 S3A0 Jakajan koodi on tuo. Moottorin koodia en muista ulkoa tähän hätään mut AWF kuulostaisi tutulta. Puolaa tuosta siis alkanut menemään alunperin ja sitä myötä sitten uusittu maakaapeleita ym mutta lopulta jäljellä oli vain tuo vitun graalin malja eli jakaja.
 9. Vittu että voi pientä ihmistä ketuttaa. Yksi harrastepeli, 2002 VW Golf 2.0 Cabriolet mkIV, eikä mistään uutta virranjakajaa. Ja ennen ku joku sanoo et mulla on tuolla pihan perällä kolmoskoppanen kaksilitrainen niin ei varmana käy se vitun jakaja siitä tohon. Voi perkeleen perkele. Boschilla ei oota, kaikkialla ei oota, edes kunnostaja ei lupaile ja lähin sellainen on niin kuin Englannissa. Volkkarilta ei löydy. Onhan tässä talvi aikaa joo. Mitä nyt auto seisoo korjaamolla 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ Voi perkele sentään. Ja tottakai tuo on vika vuosimalli missä jakaja ja saakeli sentään ku menee hermo. No nyt löyty yks firma joka väittää et löytyis kunnostettuja (huah) jakajia 385 taalaa pala. Mistä senkin sit tietää kauan se pelaa. Takuuta ei oo...tuohon alvit tullit lellit rahdit postin käsittelyvittumaksut ja kuukauden odotus kun se käy Äkäslompolon Asiamiehen kautta kätevästi matkalla mulle. Perkele. Perkele!
 10. Tsemppiä harrastukseen! Kun alkaa hiilarikonepellit ja paskana olevat kansipahvit ketuttaa ostat ilmajäähyn tuut tänne sit taas 😄
 11. Timolle soitto Urjalaan. Laita haku tälle palstalle Timo L Urjala moottori niin homma on hoidossa.
 12. Sulla on pakko olla joku sähkövinssi pullakopissa vai miten pehmeän palliksen saa kyytiin pullakoppiin?
 13. Tapparan ukot oli kyllä jääneet perjantaihin ku peli alkoi. Abloymiehet pisti isompaa silmään ja ohitse! Hämmästyttävä muodonmuutos joka tapauksessa Lukolta ja nyt onkin jännä nähdä seuraava peli tätä sarjaa. Jotenkin näkisin että Lukon parhaat tehot on vielä hieman yössä, se on aika pitelemätön nippu kun sopii kaikki palaset kohdilleen!
 14. Lukkosepät oli kyllä eilen aivan aseettomia ja näytti siltä että Tapolan makkaramies on keksinyt lääkkeet Lukon pelitapaan. Nähtäväksi jää pystyykö Abloymiehet nyt pelaamaan kun on se pakkovoitto - mikäli häviävät Tampereella se on jo kesälomalta kuulostavaa touhua. Tappara on jäätävä pleijarisakki vuodesta toiseen. 2013 muistelen että jokainen peli oli ohi vasta summerin soidessa iha sama mikä tilanne taululla oli. Lisäksi osaavat horjuttaa hienosti vastustajaa (esim. eilisessä pelissä komeita ja sääntöjen mukaisia pommeja Lukon avainpelaajiin). Nyt pitäis löytyä sitä asennetta rannikon pojilta, pahalta vaan näyttää. Sanotaan vielä sekin etten siis patasydämenä edes kannusta Tapparaa vaan toivo lepää Lukon nousussa. Mikä sekin tuntuu oudolta ajatukselta. Mut jos ei nyt niin ei koskaan Raumalla 😄
×
×
 • Create New...