Jump to content

GT78

Members
 • Content Count

  1150
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Timolle soitto Urjalaan. Laita haku tälle palstalle Timo L Urjala moottori niin homma on hoidossa.
 2. Sulla on pakko olla joku sähkövinssi pullakopissa vai miten pehmeän palliksen saa kyytiin pullakoppiin?
 3. Tapparan ukot oli kyllä jääneet perjantaihin ku peli alkoi. Abloymiehet pisti isompaa silmään ja ohitse! Hämmästyttävä muodonmuutos joka tapauksessa Lukolta ja nyt onkin jännä nähdä seuraava peli tätä sarjaa. Jotenkin näkisin että Lukon parhaat tehot on vielä hieman yössä, se on aika pitelemätön nippu kun sopii kaikki palaset kohdilleen!
 4. Lukkosepät oli kyllä eilen aivan aseettomia ja näytti siltä että Tapolan makkaramies on keksinyt lääkkeet Lukon pelitapaan. Nähtäväksi jää pystyykö Abloymiehet nyt pelaamaan kun on se pakkovoitto - mikäli häviävät Tampereella se on jo kesälomalta kuulostavaa touhua. Tappara on jäätävä pleijarisakki vuodesta toiseen. 2013 muistelen että jokainen peli oli ohi vasta summerin soidessa iha sama mikä tilanne taululla oli. Lisäksi osaavat horjuttaa hienosti vastustajaa (esim. eilisessä pelissä komeita ja sääntöjen mukaisia pommeja Lukon avainpelaajiin). Nyt pitäis löytyä sitä asennetta rannikon pojilta, pahalta vaan näyttää. Sanotaan vielä sekin etten siis patasydämenä edes kannusta Tapparaa vaan toivo lepää Lukon nousussa. Mikä sekin tuntuu oudolta ajatukselta. Mut jos ei nyt niin ei koskaan Raumalla 😄
 5. Porissa ruuvimarketti tekee ainakin ihan minkälaisia jousia vaan sulle. Materiaalivaihtoehtoja en muista. Ei ole hinnan kiroissa. Oisko virallinen nimi Porin kiinnitystarvike.. Itselle tekivät '59 kuplan kaasariin parikin jousta joita ei saanut mistään. Kirjepostia menemään ja paluukuoressa sitten uusia.
 6. Vois melkein sanoa et Raumalainen tapa on melkeinpä ollut hehkuttaa etukäteen. Eilen puhuin yhden roomalaisen kaverin kanssa ja sano et ei edes katso pelejä, koko kausi ihan farssi. Vähän tätä ihmettelin ja totesin että kyllä se farssi oli Porissa tänä kautena, no ei kuulemma väliä. Ipasta ei ole vastusta Lukolle vaikka ovat hyvin taktikoineet pelit.
 7. Aika kultaa muistot (Raumlaine sananlask) 😄 Onhan se harmillista jos lukon ukot ei nyt mee lukkoon kuten perinteisesti keväisin on tapahtunut. Meinaan siinä sotkeutuu helppo muistisääntö Lukon suhteen: ns 36\63 sääntö, eka on perustamisvuosi ja toka ainoa mestaruusvuosi.
 8. Onnittelut Raumalle, kirous voitettu. Tuo oli hienoa tekemistä! Ai nii, liigassa se ois vielä edessä se tekeminen. Pientä ironiaa on että mikäli Lukkosula ei tee perinteistä kevätsulamistaan niin mestaruus tulisi tällaisena kautena, jolloin kaikilla ei ole samoja mahdollisuuksia taistella voitosta. Katsokaa vaikka Hifkin pelattujen pelien määrää. Ja kenelle osuu Korona-arpa pleijareissa, siinäpä jännitettävää loppukauteen 😂
 9. Moi, jäi yli omasta projektista. Eli kiinteiden tupakki-ikkunoiden karmit, oikea ja vasen puoli. Uutena kustansi noin 35€ pala plus postit briteistä eli vähän alta sata euroo yhteensä. Nykyään kustantaa enempi koska brexit. Saisko 50€ pari? Tuotteet Porissa. Nolnelnol 5736658 Älä laita YV tai vastaile tänne.
 10. Halli tyhjenee joten laitetaas myyntiin kunnollinen, järeästä teräspalkista tehty parvi. Ei vie alapuolelta paljoa tilaa. Kestää painoa paljon enemmän kuin jaksat sinne koskaan kantaa. Pakettiin kuuluu - teräspalkit - lattiavanerit (havuvaneri) - kaidetolpat - seinävanerit - tukevat mutta pieneen tilaan menevät portaat. Tämä teetettiin koska ei tämmösiä missään ole. Nyt tässä ois yks sulle. Parven mitat noin 3m x 3,7m. Tilattu paikalliselta metallipajalta aikoinaan eli ei mikään oma räpellys. Pulttikiinnitykset, täkkipulteilla seinään runkoon kiinni ja pysyy. Kuvissa näkyy hyllyjä, ne eivät kuulu hintaan mutta ne saa pientä korvausta vastaan matkaan. Purkamisessa autetaan ja kuljetuskin järjestyy. Hintaa Torissa tonni, mutta tätä kautta sen saa 750€. Nolnelnol 5736658
 11. Täyttä asiaa Kempeleen keisarikunnasta. Meillä rajat vuotaa ja lapset on pian ulkonaliikkumiskiellossa ku Latvian komennusukkoje pitää päästä telakalle hommiin. Ravintelit kiinni koska karaoke on se pahin levittäjä.
 12. Huhhuh nyt on ollut projektia isolla alkukirjaimella! Ihan mielenkiinnolla katselee näitä kuvia miten homma eteni. Oma projekti oli työläs mutta tähän verrattuna aivan lastenleikkiä..
×
×
 • Create New...