Jump to content

GT78

Members
 • Content Count

  1053
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nelostyypin pannukakkukone kaipais nurkkii kaasareita. Ja niihin imareita. Ei mitään sohloja vaan kuranttia kamaa...jos sulla on tarjoa suoraan kaverilleni Mikille niitä. Auto on siis 1977 ja kaksilitraisella type 4 pannukakkukoneella. Näissä on kai originaalina ollut nurkat? Vaihdossa voi saada keskikaasaria mutta kannattanee kysyä tästä suoraan Mikiltä. Mikki GSM +358 40 0654854
 2. Tirsk..tais matkiksen tietokoneella AINOA kaupunkia etäisesti muistuttava lähitienoilla olla Pori...:)
 3. 1971 vaihtui. Mutta onhan noita senkin jälkeen mustilla kilvillä rekattu autoja vielä, koska niitä kilpiä oli valmiina konttoreilla vielä pitkään tuon jälkeenkin. Eikö tuollaiseen brassijunikseen sopisi EU-kilpi parhaiten, tuskin olisi vanhaan kunnon autorekisterikeskuksen ja vanhan valtion kats. konttorin aikoihin edes vastattu kysymykseen saisko brassijunikseen Suomen kilpiin...😃
 4. Morjesta, kävin tuossa jeesailemassa kaveria myöhäispalliksensa (muistaakseni 1977) kanssa. Säädettiin aluksi venttiilinvälykset 0,15mm ja kärkiväli 0,4mm. Ongelmaksi jäi lopulta se, että moottorista ei löytynyt valmistenumeroa eikä sitten saatu manuaalista (service manual siis) selvyyttä oliko koneessa ennakkona 7,5 astetta ennen vai 0 vaiko 5 astetta jälkeen. Hihnapyörässä ei ole mitään merkintöjä, poislukien 180° merkkaus tussilla jonkun aiemman toimesta. Kyseessä on kaksilitraisella nelostyypin koneella varustettu automaatti (alunperin USA-malli) Westfalia kombi, jossa on luultavasti ollut alunperin tuplakaasarit ja alipainejakaja. Nyt konehuoneessa yksi keskiSolex (oliko 36) ja jakaja jossa ei alipainekelloa. Omaan silmään tuo kombo ei ihan parhaalta vaikuttanut mutta noilla mennään. Osaisko joku kertoa millä ennakolla tätä kannattaisi lähteä säätämään? Merkki hihnapyörään laitettiin noin suurin piirtein seitsemän asteen kohdalle, mutta se näytti strobolla aivan mitä sattuu koneen käydessä edes vähän sinnepäin. Kuvissa moottorin valmistenron paikka ja runkonumero.
 5. Hop, kesä tuli lumet suli ja sitä rataa. Kesävalssit alle ja uutta kumia niiden ympärille. Hinta yhä sama.
 6. Kyllä se on kuule niin että karman laki toteutui Kärpille karmeimman mukaan. Niin monta kertaa on pelit siellä Oulussa käännetty kotijoukkueelle jäähyillä et oksat pois. Mutta pelin voitti vieläkin parempi. Kärpillä oli hienot hetkensä pelissä mutta minkäs teet kun et tee. Sivuhuomautuksena oli tukholmalainen setä kaupassa ihmeissään ku kuuntelin Yle Puhetta kännykästä ostoksilla. Tuli kysymään et mikä jalkapallopeli o kesken (turkkilainen kaveri). Ei tajunnu ku sanoin et jääkiekkoa. Från Finland. Ugh.
 7. Mikko Manner kehui hienosti sekä oman joukkueensa että vastustajan. Aika lailla miehen mitta miten käsittelee tappion tuoreeltaan. HPK vei kuten sanoin. Upea tarina.
 8. Siinä mallia mätöstä, tällä kertaa tosin finaali kuunnellaan radion välityksellä Tukholmassa. Vedot on lyöty HPK puolesta. Ne vie tän.
 9. Mää vaan hekumoin jo sitä tilannetta ku se Elli kyselee näiltä palstan möhömahoilta apua sytytyksen säätöön, höhöö
 10. No en kyl nyt tajunnu siinä vieraita kestitessä napsia kuvia. Mut hiiligrillissä lähitilalta kunnon lankkuja, hyvin marinoituja ja hitaaaasti kypsyen. . Toivotaan et ritarilauma marinoituu sekin hitaasti mestaruuteen...
 11. Meni koko peli ohi kun oli kolme kiloa ribsiä grillissä, no vedot meni nyt persiilleen ja näköjään siinä sivussa myös tulos. Oli kyl hieman ilmassa rimakauhua Hoopeekoolla kotiyleisön edessä ns pakkovoittoa. Mut tiukka peli ja kabinettituomarit autto näädän voittoon tänään eli onnittelut 😁
 12. Nyt kun siellä näätäleirissä ei saada nukuttua yötä kynsien pureskelulta ja puntin tutinalta voidaan tokaista että ens kaudella kukaan ei muista tulitko toiseksi vai viidenneksi vaiko viimeiseksi. Mutta joku saattaa muistaa kuinka pieni HPK laittoi miljonäärit ruotuun. Huomenna satanen tiskiin kummipojan suosikkijoukkueen puolesta. Onnea näätälaumalle, matka on pitkä game seveniin..
 13. Missä grillauskuvat monolookista nyt 🤔 vai menikö ruokahalut samalla viemäristä ku Kärppien mestaruushaaveilutkin? Tsaijai se o kauheeta olla viimeinen mut se se vasta kauheeta onkin olla toinen 😃 Mää ainaki rillaa lauantaina HPK puolesta. Enkä laita kuvia tänne dont worry.
×
×
 • Create New...