Jump to content

GT78

Members
 • Content Count

  1103
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tämä meni joten voi poistaa
 2. Löyty jo maailmalta saa poistaa 😆
 3. Suurin osa osatoimittajista suhtautuu USAssa nihkeesti Euroalueeseen koska täällä tapana tuo et tilataan kontillinen kamaa ja sitte kiistetään paikalliselle luottokunnalle että mikää tuli ikinä perille. Myyjä jää nuolee näppejä ja kamat meni. Käytin sitä Floridan harrastajaa takavuosina mut en tiedä jaksaako enää nähdä vaivaa?
 4. Juu ei tee kovamuoville mitään mut pehmeät kumit kyllä haurastuu. Mut esim ovien tiivisteet ei yleensä mee huonoksi ku ne ovet on kiinni otsonoinnin aikana. Mut jos unohdat tuoreen ovitiivisteen takapenkille otsonoinnin ajaksi se voi olla entinen sen jälkeen... Useita autoja otsonoitu eikä ongelmia ollut. Pari asuntoakin otsonoitu ja niissä teippasin jääkaapin ovet tiivisteiden takia mut saatto olla liikaa varovaisuutta sekin.
 5. Rear muffler bypass on kyl kiva, mut tuossa saattaa käydä niinkin että tulee "drooning effect" tasakaasulla ja se on karmeeta se. Toki toivon että tässä ei nyt käy niin, raportoi miten menee. Itsellä harkinnassa Corvetteen sama kun Martelius sanoi että elokuussa ehtii putket tekemään tilauksesta vasta.
 6. Ihan vain Juhalle selvennykseksi; tästä ketjusta en puhunut vaan yleisellä tasolla. Keskity siihen bisnekseen enempi ja kinaamiseen vähempi. Hyvää kevään jatkoa sulle ja jousille 🙂
 7. En tiedä jousista ja niiden raidoista mitään tai ainakaan miten raidat parantavat kokemusta. Mutta sen tiedän että en ikipäivänä osta mitään eräästä Keiteleen Koneesta. Ihan vain siksi kun omistaja öykkäröi nettifoorumeilla salanimillä. En tajua miten tämä ei mene yrittäjän kaaliin. Tällä toiminnalla karkotat tehokkaasti uudet asiakkaat, joilta nyt sit jää kokonaan kokematta siniraitaisten jousien ylivertaisuus. Sahaamista omassa oksassa ilmeisesti riittää vielä? Energia kannattaisi keskittää verkkokaupan tekoon. Olen kuullut että Business Finland voisi nyt avustaa sinua summalla joka vastaa äkkiä muutaman vuoden venttiilijousikauppaa.
 8. Mulla ois yks 1300 6V longblock täällä
 9. Tämä kun on tällänen asiattomien huutelujen ketju taas niin hämmennän soppaa omalta osaltani ja totean että maksoin omasta tuon pyyntihinnan mutta näkemättä ja ulosottohuutokaupassa. Eli suomeksi; jos näkemättä ostaa projektin +4ke rahalla tuon ostaisin paljon mieluummin 7-10ke rahalla. Ulkomailla ei montaa tuon näköistä ole myynnissä alle 15ke.
 10. Tuota, nyt on pakko kysyä et miten sait tuon pysymään kasassa? Ostin saman valmistajan Porschet Ranskasta työreissulta lapsille ja ekan kasaaminen taisi jo jäädä kesken ja toinen on vielä muoveissa. Eli tämmönen rähmäkäpälä ei saanut millään sitä (Porschea) pysymään kasassa joka puolelta... Mallina tuo on hieno ja pitkään mietin mitä lapsille mut pakko oli päätyä silloin Porscheen.
 11. ...eikä kukaan ulkomailta tule kyllä yhtään laikka-avoa täältä hakemaan 🤣
 12. Se kyllä harmittaa usein. Mullakin oli just viime kesänä yks kaveri jolla oli jotain offshorebisneksiä lupas lähettää rahaa salkullisen ulkomailta kunhan vaan laitan auton laivaan niin työntekijä tulee lentokoneella hakemaan 😆 Yhden harrasteauton (ei vw) Saksaan myyneenä kokemus oli itsellä oikeasti se, että kauppa tehtiin nopeasti mobileen laiton jälkeen (alle 12h) ja auto ei olisi mennyt ilman täysin originaalia asua, valmistenumeroa jossa oli rivi nollia ja vikat kaksi numeroita sekä miljonääri, joka keräili ko. merkin autoja. Hän laittoi rahat tilille ja työntekijä lensi hakemaan auton. Muitakin vehkeitä olen Saksaan tyrkyttänyt (ei omia) osasta on kauppa saatukin. Mutta aika vaikeaa on. Vähänkin jos ei-originaali se on siinä. Mutta tunteella mieluummin kuin rahalla!
 13. Laitoin YVn tuosta pakoputkesta. Löytyikö joltain tuota keskipenkkiä?
 14. Onko tässä se perinteinen että vaimo pakottaa myymään mutta sää et halua joten heität ilmoitukseen hinnan jolla pitäisi saada kymmenen samanlaista? Vähä niinko kaveri ysikytluvul ku isä pakotti myymään kevarin: keltaisessa pörssissä luki "Upea Yamaha TZR125. Ajettu 25tkm, loput työnnetty!" Onnee myyntiin! Venäjäkin on siinä ihan liki, siellä on miljonäärejä.
×
×
 • Create New...