Jump to content

RoVWaniemen miitti 25.6.2007, 18:00


Guest Ooppiumi

Recommended Posts

Guest Ooppiumi

Seuraava miitti:

Maanantai 25.6.2007, 18:00 Erottajan Neste

 

Koittakaahan hinautua paikalle. ( älkää ottako liian kirjaimellisesti, hinauksessa paikalle tulokin kyllä on ok, kunhan vain paikalle pääsee )

 

21.6.2007 Juhannus taisi ryöstää kaikki harrastajat jo lomille. Paikalle pääsi kuitenkin Nesteelle asti kahvilla kolme ilmajäähyä. Jouko oli kuulemma tullut 20 yli, mutta paikalla ei ollut ollut enää ketään. Siinä vaiheessa oltiin jo kylillä ajelemassa, niin kuin puhe oli :D. Niko bongattiin vielä kaupungilta jutustelemaan. Eli periaatteessa paikalla oli paljonkin autoja. Sää ainakin oli kommee, mutta nuo rovaniemen kadut on tuskaisen huonossa kunnossa ajelua ajatellen.

 

16.6.2007 Paikallahan oli porukkaa. Kansoitimme peräti yhden 4:n hengen pöydän. 3/4:stä oli saanut autonkin ajoon. Joku Ford-miäskin kerkesi piruilla fordin lämmityslaitteen moottoreiden kokoontumisajosta. ( ajoi jollain yli 5 litraisella paketti fordilla ). Nyt autokin toimi. Pieni oikosulku on jossain, joka purkaa akkuja. Kesä vasta aluillaan selvästi.

 

9.6.2007 Itse en ollut paikalla. Huhut kertovat, että paikalla oli ollut väkeäkin muutama zipale. Ensi viikolla uusi yritys. Kenen vuoro on 16.6 tulla paikalle. Aina siellä joku on käynyt :D

 

2.6.2007 Edelliseen miittiin verrattuna tämä oli menestys. Kävijämäärä nousi tuplaten. Ja jopa 50% porukasta oli ilmajäähyllä liikenteessä. ( Tosin olin itsekkin sen jälkeen kun rouva ryösti auton ja jätti polkupyörän. Kyllähän tällainen kauramoottori ilmajäähdytteinen on, mitä enemmän vinkkaa sitä paremmin jäähtyy ).

 

Nyt on nähty sitten kylille tullut varianttikin. Kommee peli. Kahvi oli onnistunutta. Mutta olipas turkasen kuuma päivä. Sitä ihan yllättyy näillä leveyksillä tuollaisista lämpötilan nousuista.

 

Kävi paikalla vielä yksi erittäin siisti morris mini ( entisiä volkkariharrastajia ). Normaalia porina aja purinaa.

 

Oma ilmailusaldo: Auto varikolla ( kaasarit tulvii ) -> Käyttöautolla paikalle ja polkupyörällä kotiin.

 

26.5.2007 Oli ja meni, paikalla kävin, mutta muita ei näkynyt. Taisi olla kaikki joko tallilla, tai prätkä näyttelyssä? Ainakin ilma suosii ulkonaoloa. Matkan saldoa ( n.1km ): tulppa paloi...taas..

Link to comment
Guest Ooppiumi

Nostetaanpa tämä ylös kun ajankohta lähenee. Vaikka nyt on näyttänytkin, että mie olen ainoa, jonka ilmoitus on yleensä tavoittanut. Ainakin jos kävijämäärään verrataan. Jälleen kahvia ja jorinaa Nesteellä, aika mainittu tuossa edellisessä postissa.

 

Alkaa kohta sen verran nolottaa tuolla yksikseen kulkeminen, että kohta alan epätoivoisiin tekoihin ja tarjoudun tarjoamaan kahvit paikalle eksyneille.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...