Jump to content

Minne laittaa nettiin Bug In Finn 07 kuvat?


Guest Satelite

Recommended Posts

Eli ois läjä Bug In Finn 2007 kuvia laittaa nettiin mut ongelmaksi muodostuu se että tiedostot on oisko 1.5-3 megaa ja yleensä netissä olevat kuvapaikat hyväksyy vain 1.5 megaiset kuvat... mihin hemmettiin nuo kuvat upin. Volkkariyhdistyksen sivuille pitää joka kuva lisätä erikseen ja lisätä tiedot niihin jne. Sellainen olisi kiva mihin olisi tunnukset joilla voisi poistaa kuvat ja lisätä niitä halun mukaan, sitten tuo koko huomioon ottaen ja lopuksi olisi ihan kiva jos kuvia vaikka voisi selata tyyliin edellinen ja seuraava napeilla jne. Tietääkö mito tai joku paikkaa mitä haen?

Link to comment

minka takia niiden pitaa olla niin tajuttoman kokoisia? Ei niita mahdu just minkaan valtakunnan monitorilal tayskokoisena katsomaan. Eika ole jarkea vaatia katsojaa lataamaan niin suurta maaraa tarpeetonta dataa.

Editoi ne hyva mies pienemmiksi.

 

www.photobucket.com on siedettava varasto

 

Jan

Link to comment

googleta xp power toys, sieltä lataat image resizerin ja asennat. Tämän jälkeen valitaan kansiosta halutut kuvat, ja klikataan hiiren kakkosnappia, valitaan resize pictures. Kuvakokoja kolme, 800x600 yleensä riittää vallan mainiosti. Ok ja xp tekee valitsemistasi kuvista pienemmät kopiot automaattisesti....

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...