Jump to content

Marko

Members
 • Content Count

  1930
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Bristanbul

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Millasella jännitteellä laturi lataa akkua?
 2. Numeroista päätellen ei olla taidettu myydä kun venttiilin jousia eikä niitäkään tuhansia 😀
 3. Joo, kannattaa esim Pipemaxilla laskeskella mikä olis optimi koko. Veikkaan että ollaan lähellä 38mm putkea ton kokosessa moottorissa.
 4. Acryyli betoni, maksaa toki mutta ikuinen jos ei revittele nastoilla.
 5. Joo niinhän ne on mutta en halunnut alkaa pilkkomaan ehjää autoa.
 6. Itsellä MSD lopetti tulppajumpan, monta kertaa kesässä kun repi kaasareita irti että saa tulpat vaihdettua niin alkaa kummasti miettimään parempia vaihtoehtoja.
 7. Marko

  Puola

  Voi jos tietää lankojen paksuudet ja pituudet millä käämit on käämitty sekä rauta sydämen pinta-alan Käytännössä ei, koska tietoa lienee mahdoton löytää ellei riko yhtä ja tutki. Laskukaavaa en kyllä muista kun en oo sitten koulun jälkeen tarvinut laskea noita. Normi puolien jännitteet luokassa 20000-30000V ja näiden teho puolien luokassa 45000-50000. Muistaakseni MSD ilmottaa omilleen 48000V
 8. Noin Kuten tossa edellä ja virityksen jälkeen n. 170hv riippuen minkä mallinen kupla on. En tiedä nyky säännöistä mutta sillon kun itse swapin tein ei kannattanut muutoskatsastaa moottorin vaihtoa koska siitä tuli isommat prosentit. Eli leimasin kuutiotilavuuden muutos sylinteriputket vaihtamalla 1584cc muuttuu 94 putkilla 1915cc ja vähemmän prosentteja lappuun.
 9. Jos et ite halua askarrella ota yhteys siivous firmaan mikä tekee palo saneeraus siivouksia niillä on kemikaalit millä lähtee kaikki hajut, mieto sitruksen tuoksu jää jäljelle.
 10. Google translate pisti tän paremmin ymmärrettävään muotoon 🙂 Has the vintage wooden steering wheel been restored? If so, share your work, I would like to update. wooden steering wheels
 11. Äkkisiltää kun tota katsoo niin saa kyllä olla melkonen taikuri hitsaamassa että saa ruosteeseen hitsattua uutta.
 12. Ei mahda 700e saada laadukasta inverteriä ja jääkaappia.
 13. Sillon kun tätä varaosakauppaa itse harrastelin niin tuli huomattua sellainen että jos se sähköposti osoite on muotoa oma.nimi@..... niin se yleensä tulee läpi oikeaan paikkaan mutta jos siellä on joku kikkakakkonen123@ niin useimmat sähköposti sovellukset tyrkkää ne roskapostiin ja itse ei niitä sieltä tule kateltua.
 14. Mä korjasin omasta niin että pursotin vaseliinia reikään reilusti sit varovasti poraa ja kierre tappia. Tämän jälkeen et laita anturia paikalleen vaan pistät jonkun rätin hollille ja starttilla pyörität sen verran että öljynpaine ruiskasee vaseliini knöllin ja mahdolliset pienet metalli hiukkaset ulos siitä reijästä. Sen jälkeen adapteri paikalleen ja siihen uus öljy anturi. En nyt muista löysinköhän sopivan adapterin Motonetista vai Biltemasta silloin. Voihan se olla että anturi on vedetty sinne liian tiukkaan ja se pesä on haljennut.
 15. Sen verran on kokemusta yritystoiminnasta Suomessa että tuollaisilla numeroilla ei pyöri mikään täyspäiväinen yritys Suomessa, ei vaikka saisi myytävät tuotteet ilmaiseksi. Eka luokkalainen osaa sen laskea.
×
×
 • Create New...