Jump to content

Marko

Members
 • Content Count

  1912
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Bristanbul

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kannattaa ehkä tutustua millasia niitä on nykypäivänä tarjolla niin voi yllättyä 🙂
 2. Laittaa vene kajarit niin ei ole vaaraa kastumisesta.
 3. Se kohta missä öljykello on kanavassa on seisovaa öljyä, sillä kohtaa kanavaa se öljy ei vaihdu riittävästi kun on kanavan päättyvässä sivuhaarassa. Kyllä mä laittaisin sen sinne öljypohjaan tai jos on full flow niin heti pumpun jälkeen.
 4. Kato yleismittarilla että öljypohja maadottuu auton runkoon niin toimii muuten ei. Tarvittaessa lisä maapiuha sopivaan paikkaan. Eihän siellä ole kuin lämpötilan mukaan muuttuva vastus ja jos vastus ei näytä mitään niin kontakti puuttuu.
 5. Jossakin missä se on virtaavassa öljyssä ei päättyvässä öljykanavassa.
 6. Öljykellon reijästä öljynlämmön mittaaminen ei anna kovin luotettavaa tulosta.
 7. Laitoitko kokeillessa niin että maadotit anturin rungon ja sitten se mittarin signaali piuha anturiin. Eli periaatteessa anturilla 2 piuhaa? Mittari kyllä toimii jos menee tappiin kun lykkää signaalipiuhan runkoon.
 8. Ihan yleinen kommentti tähän. Harrastajan kannattaa pistää rahansa ennemmin kunnon öljyn ja veden erottimeen. Ruiskulla pärjää halvemmallakin, mikään ei vituta enempää kun pilalle mennyt maalaus parin vesi tai öljytipan takia. Valumat saa aina myllyttämällä pois kunhan maalia on tarpeeksi.
 9. Mikä tahansa paikka missä anturi on kunnolla öljyssä. Öljystä mittaamisessa on sellainen asia muistettavana että eri öljyjen lämmön siirto kyky on erilainen eli kone voi olla todella kuuma vaikka öljyn lämpö näyttäisi toisin. Toinen on laittaa lisäksi tulpan alle tuleva anturi eli kolmosen tulpasta miittamallla saadaan myös kannen lämpöjä seurattua. Sellaisia en kyllä ole nähnyt hetkeen missään myynnissä mutta ainakin ilmailupuolella niitä on käytössä ja ennen ainakin Hot Cars niitä myi eli: https://www.vdo-gauges.com/sensors/temperature-sensors-switch/temperature-sensor-only/temperature-sender-600f-cylinder-head-14mm.html https://www.vdo-gauges.com/instruments-displays-and-clusters/by-type/cylinder-head-temperature.html
 10. Tää toimii http://aircooled.fi/tuote/647/oljyn-mittatikkulampoanturi-vdo
 11. Kierrä kaukaa, sovittaminen työlästä ja riippuean palasta vaatii todella paljon työtä.
 12. Ainakin Juniksen lattiat lähti tällä metodilla kivuttomasti ja nopeasti senkun työn runkopalkkia pitkin.
 13. http://www.roadmachine.fi/tuote-osasto/aeroflow-liittimet/ Jyrki on automiehiä ja osaa myydä oikeet hilppeet.
 14. Paine ei putoa mihinkään, tuotto pienenee jolloin neula venttiili on pidemmän aikaa auki eikä paine pääse nousemaan. Tässä voi tulla eteen se että täys kaasulla kaasari tyhjenee ja kone käy laihalla.
×
×
 • Create New...