Jump to content

Marko

Members
 • Posts

  1947
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Bristanbul

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Marko's Achievements

 1. Juuri näin. Täällä Australiassa tolla hintaa ton kuntonen pallo menee kaupaks minuuteissa kun laittaa sen julkiseen myyntiin.
 2. Marko

  Sumuinen lasi

  En tiedä miten tämä liittyy tapahtumiin tai ylipäätänsä tähän foorumiin. Lämmityslaitteen kennossa pieni vuoto tekee kuvatun laisen ongelman.
 3. Ei mitään ongelmaa kun tekee asiat oikein. Omasta lienee kaasarit irti kaikkiaan 5-7krt eikä mitään onglmia. Tietty jos on jotkut paskat imusarjat niin voihan siinä olla ongelmaa.
 4. Tapit pois imusarjasta kun irti ja tilalle kuusiokolo ruuvit. Kiva irrotella kaasarit pallopäisellä kuusiokolo avaimella.
 5. Mahtaa retki makuualusta sulaa niissä lämmöissä mitä vaihtimilta tulee.
 6. Tästähän on ihan mustaa valkoisella joka osoittaa selvästi että mikä on totta mikä ei. Kanteen nostajalle jäi tyhjä kortti käteen, koska asioissa ei ollut mitään perää vaan kaikki oli tyhjää sananhelinää.
 7. Eipä tuu niin usein grillailtua mutta tällasia sinne grilliin yleensä päätyy. 😁
 8. Andy on hauska heppu käy täs Brisbanessa välillä paikallisessa Irkkubaarissa. Usein kun joku bandi soittamassa ni hyppää lauteille vetää jonkun biisin pikku simassa :)
 9. Tää on ihan normi hyvin varustetusta varaosakaupasta. Noita oli vaikka minkälaisia, tossa y haara koska öljynpaineanturi ja mekaaninen öljynpaine mittari.
 10. Aika kova olettamus, jonkin verran osa kauppaa harrastaneena voin kertoa että Suomesta löytyy varmasti markkina kunhan pistää tavaraa tarjolle. Tunnen aika paljon Suomen harraste kenttää ja voin sanoa että sieltä löytyy kyllä paljon niitä joille hinta on toisarvoinen seikka, kunhan tavara vastaa sitä laatua mitä odotetaan. Tiedän kyllä että tuotteesi ovat varmasti laadukkaita siitä ei ole mitään epäilystä ja niille varmasti löytyy ostajia.
 11. Millasella jännitteellä laturi lataa akkua?
 12. Numeroista päätellen ei olla taidettu myydä kun venttiilin jousia eikä niitäkään tuhansia 😀
 13. Joo, kannattaa esim Pipemaxilla laskeskella mikä olis optimi koko. Veikkaan että ollaan lähellä 38mm putkea ton kokosessa moottorissa.
×
×
 • Create New...