Jump to content

Marko

Members
 • Posts

  1934
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Bristanbul

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Marko's Achievements

 1. Eipä tuu niin usein grillailtua mutta tällasia sinne grilliin yleensä päätyy. 😁
 2. Andy on hauska heppu käy täs Brisbanessa välillä paikallisessa Irkkubaarissa. Usein kun joku bandi soittamassa ni hyppää lauteille vetää jonkun biisin pikku simassa :)
 3. Tää on ihan normi hyvin varustetusta varaosakaupasta. Noita oli vaikka minkälaisia, tossa y haara koska öljynpaineanturi ja mekaaninen öljynpaine mittari.
 4. Aika kova olettamus, jonkin verran osa kauppaa harrastaneena voin kertoa että Suomesta löytyy varmasti markkina kunhan pistää tavaraa tarjolle. Tunnen aika paljon Suomen harraste kenttää ja voin sanoa että sieltä löytyy kyllä paljon niitä joille hinta on toisarvoinen seikka, kunhan tavara vastaa sitä laatua mitä odotetaan. Tiedän kyllä että tuotteesi ovat varmasti laadukkaita siitä ei ole mitään epäilystä ja niille varmasti löytyy ostajia.
 5. Millasella jännitteellä laturi lataa akkua?
 6. Numeroista päätellen ei olla taidettu myydä kun venttiilin jousia eikä niitäkään tuhansia 😀
 7. Joo, kannattaa esim Pipemaxilla laskeskella mikä olis optimi koko. Veikkaan että ollaan lähellä 38mm putkea ton kokosessa moottorissa.
 8. Acryyli betoni, maksaa toki mutta ikuinen jos ei revittele nastoilla.
 9. Joo niinhän ne on mutta en halunnut alkaa pilkkomaan ehjää autoa.
 10. Itsellä MSD lopetti tulppajumpan, monta kertaa kesässä kun repi kaasareita irti että saa tulpat vaihdettua niin alkaa kummasti miettimään parempia vaihtoehtoja.
 11. Voi jos tietää lankojen paksuudet ja pituudet millä käämit on käämitty sekä rauta sydämen pinta-alan Käytännössä ei, koska tietoa lienee mahdoton löytää ellei riko yhtä ja tutki. Laskukaavaa en kyllä muista kun en oo sitten koulun jälkeen tarvinut laskea noita. Normi puolien jännitteet luokassa 20000-30000V ja näiden teho puolien luokassa 45000-50000. Muistaakseni MSD ilmottaa omilleen 48000V
 12. Noin Kuten tossa edellä ja virityksen jälkeen n. 170hv riippuen minkä mallinen kupla on. En tiedä nyky säännöistä mutta sillon kun itse swapin tein ei kannattanut muutoskatsastaa moottorin vaihtoa koska siitä tuli isommat prosentit. Eli leimasin kuutiotilavuuden muutos sylinteriputket vaihtamalla 1584cc muuttuu 94 putkilla 1915cc ja vähemmän prosentteja lappuun.
 13. Jos et ite halua askarrella ota yhteys siivous firmaan mikä tekee palo saneeraus siivouksia niillä on kemikaalit millä lähtee kaikki hajut, mieto sitruksen tuoksu jää jäljelle.
 14. Google translate pisti tän paremmin ymmärrettävään muotoon 🙂 Has the vintage wooden steering wheel been restored? If so, share your work, I would like to update. wooden steering wheels
 15. Äkkisiltää kun tota katsoo niin saa kyllä olla melkonen taikuri hitsaamassa että saa ruosteeseen hitsattua uutta.
×
×
 • Create New...