Jump to content

Marko

Members
 • Posts

  2056
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Bris Vegas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Marko's Achievements

 1. Hahahahhahah, paras aprillipila mihin olen koskaan törmännyt 😂😂😂
 2. Kuplapajasta saat just selleasen kun haluat
 3. Me emme myyneet kyseisiä jousia joten meidän testitulosten julkistaminen ei palvele ketään. Sen sijaan kaikista muista meidän myymistä jousista asiakas toki sai tiedot niin halutessaan. Sinä kun niitä jousia myyt niin vähintä mitä voit tehdä on esittää faktat tuotteesta jota myyt. Muussa tapauksessa juttusi ovat ihan hölynpölyä kuten yleensäkin.
 4. Taisit itse aloittaa riehumisen kun kommentit ei olleet mieluisia. Etkä vieläkään ole vastannut asialliseen kysymykseen missä kysyttiin mitattua dataa ko tuotteesta. Taidat puhua paskaa kaikenmaailman mittauksista koska et pysty niitä julkistamaan. Myyjän luulisi tietävän mitä myy kun kyseessä on kuitenkin melko kriittinen osa moottorissa.
 5. En ole koskaan nähnyt orkkis kampikammiossa vw merkkiä. Epäilen että juuri noin mitä Ovaaliheppu sanoo. Eli tehtaan vaihtomoottori. Kierrätys koneissa jyrsitty ja kierrätys vw merkki.
 6. Eikös tossa näy vasemmalla vw logo numeron edessä mikä lienee kierrätys kampikammion merkki.
 7. Sulla näitä satuja riittää 😂😂😂
 8. Samaan tapaan kun aikoinaan vastailit itse itsellesi Timo Töyrylä nimimerkin takaa 😜
 9. Juu kyllä mainiosti näkee kuka taas alotti häiriköinnin. Ellei ole Maasturi se on sun omat apupojat Aatos ja Kalevi 😜
 10. Ei täällä sekoile muut kuin sinä ja sun alter egos. Lieneekö Kalevi Räsänen ja Aatos sun salatunnareita että saat härdelliä aikaseks kun muutenhan kirjoituksiasi ei kukaan noteeraa.
 11. Tervetuloa ajelemaan Australiaan, täällä 1kmh yli on ylinopeutta. Poliiseja ja valvontaa on siinä määrin että jos ajat tolla asenteella eka sakko napsahtaa alle 30min. Tänne kun muutin niin parina ensimmäisenä vuotena tuli kerättyä jokunen sakko, sen jälkeen niitä ei ole tullut ja hyvin olen ehtinyt joka paikkaan vaikka liikennemäärät poikkeaa huomattavasti. Mainintana vielä että tässä Brisbanessa moottoriteillä rajotus 100-110 ja keskustassa 30-50. Ei ole lainsäätäjän vika jos autoilijan asenne on laki vastainen.
×
×
 • Create New...