Jump to content

Caddy ei käynnisty


Guest Harkimo84

Recommended Posts

Guest Harkimo84

Nyt tarvis apua, elikkäs; Ostin tossa taannoin VW Caddy 1.6 diesselin vm -85! No joo, muuten näppärä auto, mutta ei lähde käyntiin :( Ei kylmänä eikä kuumana, ainoastaan jos hinaa, niin kymmenen metrin hinaus riittää ja hörähtää käyntiin komiasti - tosin mustaa savua puskee - mutta muuten käy ihan hyvin ja konekin vetää tuollaiseksi vanhaksi dieseliksi kohtuullisesti! Akkukaan ei voi olla kyseessä koska koitin toisesta akusta antaa virtaa jatkokaapelien kanssa, mutta ei auttanut. Hehkutulpat ei voi olla syy, koska ei lähtenyt edes kuumana käyntiin. Ehdotuksia? Missä vois olla vika? Itse olen uumoillut, että mahtaiskohan ajoitus olla pielessä? Eli voisko olla niin, että hammashihnaa vaihdettaessa joskus on käynyt niin että pyörät ja merkit eivät ole menneet kohdilleen? Entä oliskohan joku mangneettiventtiilin vika tms.? Vai oliskohan starttimoottori niin raihnanen, että ei vaan potku riitä..how knows?

 

Harmittelin myös, että cadyyn ei ole tehty korjausopasta, josta noi ajoitumerkkien yms. rekviisiitan vois varmistaa. Ainostaan saksaksi kuulemma löytyy korjausopas :( onko olemassa netissä sivuja, joilla olis edes jotain jeesiä noihin hommeleihin...

Link to comment
Guest RAMLERSSI

ensin katotaan toimiiko hehkut ,jos ei toimi korjaa, vaihdetaan nafta suodatin sitten ilmataan,joutuu jonkun aikaa sahaamaan startilla ku cäddys ei oo käsipumppua, jos ei vieläkään parane niin letku ym liitokset tarkistaa että ei saa ilmaa ja volkkaris menee joskus ns.siirtopumppu joka on rakennettu syöttöpumpun sisälle ,ja kaikenlaista muuta koita ny ensin nuo em.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...