Jump to content

Sakke

Members
 • Content Count

  1640
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 • Ajoneuvot
  Ruostuminennn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Edelleen tarjolla. Alkusyksystä menee paaliin kun ei ole paikkaa säilytellä.
 2. Vuosimalli 83, 5-sylinterinen 100kW, manuaali, etuveto, kattavat varusteet, täysin läpikäyty 2008-2021, käytetty paljon NOS ja rare-osia. Kysy lisätietoja, hinta 8995e, Kempeleessä. O4oo 653 22seittemän.
 3. Kellään ajelua tyhjällä kärryllä etelästä(espoo) pohjosen suuntaan kesän aikana? Tekniikaton 80-luvun vesivessa tarvisi saada lähemmäs Oulua. Hakisin muuten itse mutta selkä ei kestä usean tunnin autossa istumista. Kiire ei ole ja kulut kyllä korvataan.
 4. Ainakin itsellä on ollut kaikissa varhaispalloissa samassa paikassa lahoa. Joten voi olla tiukassa löytää ehjää käytettyä.
 5. Mulla pitäisi olla jossain pari kun vaan ehdin penkomaan.
 6. Jatketaan samaan topikkiin kun samanlaisista kaasareista kyse. Eli oireet seuraavat: toisen kaasarin seosruuvin pyörittäminen ei vaikuta käyntiin mitenkään, saa ruuvata vaikka kiinni asti. Toisella puolella vaikuttaa, tasausputki on tukittu tässä säätövaiheessa. Paineet pitäsi olla sen 1.5psi.
 7. Mulla voi olla kanavat, tarkistan reilun viikon päästä kun pääsen kotiin.
 8. Saako näistä mitään selvää? Nämä kulkisi maanantaina Tampereelle.
 9. Eli golf2 1.3l peräisin oleva ruiskusarja. Käynee kaikkii pikkulohkoihin 0.9-1.3l? Kaikki kuvissa näkyvät romut mukaan. Meinasin laittaa oman Audiin mutta se menikin kaupaksi. Mh kuljettaa, sijainti Kempele, o4oo653227/yv. Hinta 100e.
 10. Ainakin konttorilla oltiin sitä mieltä että saa virittää siihen 12kg/kW rajaan. Ja tilavuussääntö lienee poistunut myös. Täällä ainakin vaihtuu Audeissa vaparivitoset 20vt koneisiin. Edit: kyllä taisi pudota myös 1.3l vesikoneiden arvo samalla kun niinden 60hp wassereidenkin.
 11. No entä jos kyseessä on ahdettu moottori joka laitetaan vaparin tilalle? Ennenhän se tehonlisäys sai olla sen 20%(mallisarjan tehokkaimmasta), sitten vaadittiin poikkeuslupa jos meni yli tuon. Nyt jotenkin tulkittavissa että jos mennään yli 20%, riittää teholappu jos pysytään teho/painosuhteen rajoissa.
 12. Eli poistuiko nyt se max 20 prosentin tehon lisäys muutoskatsastuksella? Eli tuo teho/painosuhde jää määrääväksi?
 13. 80-luvulla tuli myös päästömääräyksiä, sivusuuntavilkkuja, valomääräyksiä, ym mukavaa. Ehkä noista linkkien autoista helpoiten saisi leimattua tuon 80 vuosimallin?
 14. Ainakin golf2/passat 32b ja audi typ81/85 rasiat on semmosia mihin en sekaantuis. Johtosarjojen liittimetkin on semmosia paskoja, varsin volkkarissa. Paljon parempi tuommonen yleismallin sarja. Sitäpaitsi nuo 80-luvun sulakerasiat on aika kookkaita verrattuna kuplan omaan. Ja joutuu vielä kaivelemaan jostakin kytkiksen siihen ko. sulakerasiaan.
×
×
 • Create New...