Jump to content

Empi kuplan (-72) rengaskoot 5,5x15 vanteelle ?


Recommended Posts

Olen museoimassa 1302 -72 kuplaani ja Empin sprintstars vanteet kelpaavat, mutta renkaan koko ei ainakaan ilman lisäselvityksiä. Mikä siis on tuossa ollut alunperin rengaskokona ? Kysehän on siitä empi tarroilla ja vanteilla varustetusta pelistä joka tuolloin oli tarjolla.

 

Toinen kysymys on milloin 185/65x15 renkaat tuli tarjolle ? Tuollaiset on autossa alla ja niitä museomies pitää liian matalana. Kelpaa jos pystyn osoittamaan että sellaiset on olleet tarjolla vuonna -72 tai edes lähellä tuota aikaa.

 

Oletus "oikeasta" rengaskoosta on 175/70x15 ja se kelpaisi museomiehelle noille vanteille. Vaihdan nämä kitisemättä jos tarpeen on, mutta varmistetaan nyt tilanne ensin. Olen tyytyväinen kun sprintstarit yleensä kelpasivat suoraan.

Link to comment
Guest HanttaP

Seuraavassa vuosimallissa Gelb-schwarze-Renner oli nimenomaan 5.5. tuuman vanteilla 175/70 HR 15 renkaat. Pirelli väkertää sellaisia edullisesti ja kalliimpia Avon, taitaa olla VR. 65-sarjan renkaita ei vielä vuoden 1978 autokataloogi tuntenut ainakaan Saksassa myydyissä autoissa.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...