Jump to content

PU/nailonpuslia, kuka sorvaisi?


Recommended Posts

Guest Toheltaja

Haluutko ns kovat kiinnikkeet vai tukevammat ku vakiot? Jos tukevampia haet, kannattaa katella etrasta esim noita teollisuusvaihteiden kumeja yms, niistä saa veistelemällä aika passeleita. Jos kovia haluat, niin nylon ei o ongelma sorvata, mitään nanonanohienoa pintaa ei yleensä sorvaamalla saa, mutta en o koskaan saanu tankoa sulamaan terään. POM on hyvää ja helppoa sorvattavaa, tosin kovempaa ku nylon.

 

Mulla on ollu molemmista, sekä pommista että nylonista tehtyjä puslia ja muita kikkareita autoissa. Nivelien pusliks suosittelen POMia ja lootiin että koneisiin laittaisin paistettuja kumituotteita, mikäli ei halua julmia runkoääniä.

Link to comment

Tarkoitus olisi laittaa vakiota tukevammat puslat rallikamppeeseen, jonka kone pääsee uusillakin vakiokumeilla heilumaan melko lailla tukikumien rakenteesta johtuen. Tässä vehkeessä siis runkoäänet ei haittaisi kun ryskettä ja kivien kolinaa on muutenkin vähintään riittävästi.

 

Sitä aloin kuitenkin miettimään että jos laittaa liian jäykät puslat niin taitaa alkaa napsua moottorin kannakkeita jos ei puslat esimerkiksi hyppyjen alatuloissa anna yhtään periksi ja kaikki rasitus tulee kannakkeille. Tuo umpikumioptio taitaa olla sellainen jota kokeilen ensiksi, sekin varmasti on nykyistä parempi eikä kuitenkaan liian kova.

 

Noita alatukivarsien puslia pitää vielä katsoa, niihin joku kovamuovi on parempi ratkaisu. Kyseessä olevaan automalliin kun ei saa valmiina PU-puslasarjoja niin voi mennä mittojen mukaan tekemiseksi, sulta Jani siis onnistuis myös tää? Gerbiililläkinkö olis tarjontaa sorvatuista muovituotteista =)? Voidaan jatkaa privallakin niin ei mee kallista palstatilaa tällaiseen kaupankäyntiin...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...