Jump to content

1303 Kupla ja vaihteensiirtäjän etupusla


Guest jemmari

Recommended Posts

Guest jemmari

Terve!!

Pikakyssäri, ko. puslan vaihtoon. Normikuplassa on luukut varapyötäkotelossa. josta tangon saa ulos, mutta 1303:sta en äkkiseltään löytänyt mitään luukkuja! Kuinka puslanvaihto hoidetaan Tässä möhkökeulassa???

 

T : Esu

Link to comment

Keppi irti ja notkean pitkillä sormilla pujotteluhommiin. Siirtäjätankoa ei tartte poistaa kokonaan, siirtelee sen verran että saa vanhat rasvajämät putkesta siivottua kuten myös mahdolliset puslajämät. yleensä murentuneet pois kokonaan. Sitten vaan puslan lopsautus putken ympärille ja vaikka sopivasti kulmaan väännettyjä työkaluja käyttäen pusla pitimeen.

 

Ai, unohdinko sokan... Näkyy puslat pysyvät ilman sokkaakin paikallaan, joten älä laita jos et saa ja tuntuu pusla pysyvät oikealla paikallaan. Silloin se toimii kuten pitääkin sokan puutteesta huolimatta.

Link to comment
Guest jemmari

Kiitti Arto!

 

Elikkäs mitään luukkuja ei tarvi etsiskellä sieltä edestä?? Se siirtäjä mahtunee liukumaa tarpeeksi siellä keskitunnelissa, jos ymmärsin oikein!?

 

Esu

Link to comment

Korin etuhelman takana runkopalkissa on pieni luukku joka kiinni kahdella pikkupultilla, muttei sitä tartte irroitella. Liikuttelet tankoa vain sen verran eteen jotta saat sormet/puslan/mahdolliset työkalut tunneliin.

 

 

Ymmärsit oikein!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...