Jump to content

ARTO

Members
 • Content Count

  3587
 • Joined

Recent Profile Visitors

7458 profile views
 1. Lisätään yksi osa kun ollut koko lopetusmyynnin aikana piilossa eli kuplacabrioletin vm 65-72 tuuletusikkunalasi. Hyväkuntoinen ja alkuperäinen. 20€ nouto tai 25€ lähetettynä.
 2. Lumilinko korjattu, joten kulkureitti osavarastolle avautuu pian ja osapäivitykset lähtee sitten rullaamaan.
 3. 14,44€ postitettuna kotimaahan.
 4. Ja nyt loppyrutistuksella loput tän ilmoituksen osat maailmalle... Soitto, txt, priva tai email niin homma toimii!!! PS, muutama paketti tänään menossa illemmalla eteenpäin eli kaikki joille jotain tulossa lähtevät tänään!!!
 5. Huominen meni ohi silmien mutta joku eilinen voidaan huomiseen tms sopia, toisaalta nyt on pakko tarkastaa onko osa enää jäljellä, meni kaikenlaista pikkuhilua ym roskikseen tässä välissä. Mennyt sen verran ostoilmoituksesta aikaa eikä mun suuntaan oo tullut ensimmäistäkään soittaja on voittaja yhteydenottoa joten osa voinut luiskahtaa roskiin.
 6. Muutama kysely tullut, kokonaisena ostajat nyt etusijalla. Huhti/toukokukuussa onnistuisi nouto. Jos ei näy ostajaa, sitten vaikka osina, ei sitä ennen. En oo lahjoittamassa ilmaiseksi, sitäkin kysytty. Rahalla voi varata itselleen ja silloin voi vaikka heti mennä lapioimaan esiin.
 7. Vitosen osan ostajasta ei oo kuulunut mitään. Muut osat edelleen tarjolla. Hinnat on mitä ovat, tarjoa jos uskallat, jos ei muuta saada aikaan, nauretaan hinnoille. Uusia osia tulossa jossain kohtaa, voi mennä viikko tai kuukausi.
 8. Rekisteristä poistettu. Kokonainen auto, ajettu 3xxtkm. Ajettu viimeksi vuosia sitten, käynnissä ollut viimeksi noin 2,5 vuotta sitten. Moottori ( 1-pisteruisku 90hv ) ja vaihteisto ( 5-lovinen ) hyväkuntoiset tai ainakin olivat. Hyväkuntoinen plyyshiksisusta, kuskinpenkkikin ehyt jne... flair/GTI puskurit/loksukaaret jne.... Samassa perheessä uudesta lähtien ollut joten tiedetään mitä myydään ja missä kunnossa. Loppuvuonna 1991 ensirekisteröity. Romuahan tässä myydään joten mitään takuuta ei anneta missään muodossa. Nyt sijaitsee Kainuussa lumihankien ympäröimänä. Huhti/toukokuussa saa tulla hakemaan kokonaisena tai hakemaan/irroittamaan osia. Tavalla tai toisella viimeistään kesän 2020 aikana katoaa pihanurmikolta. Nyt tilaisuus poimia auto/osia. Alustanumero rälläköity jo pois, joten ei enää kilpiin. Voi ostaa vaikka heti, mutta ennen huhtikuuta ei tapahdu mitään ellet tule traktorilla ja lumikengillä hakemaan. Punainen auto, kuvia ei just nyt oo tähän, mallikuva nyt kuitenkin vastaavasta ja alla alkuperäiset 14" flair peltivanteet. Vetokoukkukin löytyy. Hinta 333,33€ kokonaisena, osina päivän fiilisten mukaan. Priva tai artotolonen kurnau hotmail com
 9. Ostaja ei sit hakenutkaan.... 10€ Suomenkielinen opas. Turku/Raisio noudettavissa, lähetettynä 16,95€
 10. ARTO

  GB

  Ja loppurutistus....ännggghhhh
 11. Ostakaahan loput pois niin pääsen seuraavia osalaatikoita availemaan... Privaboxi lähes täynnä, mutta taivaan tilaa sinne... Editttt, heti meni pari tuotetta.... Vapautui 3kpl uusia ja alkuperäisiä BIG mallisen vanteen ( 4,5 ja 5,5" leveät ) mustia muovisia keskikuppeja ja samaan pakettiin kaikki 16kpl pulttisuojia, pulttisuojat hyviä käytettyjä ja alkuperäisiä. Nämä 20€ tai 26€ smartpostin kautta
×
×
 • Create New...