Jump to content

ARTO

Members
 • Posts

  3969
 • Joined

Profile Information

 • Ajoneuvot
  Volkkareita 0 kpl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ARTO's Achievements

 1. Uusi, käyttämätön. Tasan 3 krt nostettu paketista esille, ei sen enempää. Maailmalla näistä pyydetään about 350-600€£$, jos jossain tarjolla. Tämän hinta 299€. Nouto Turku/Raisio. Hyvällä tuurilla toimitus lähialueille samaan hintaan. Lähetettynä 333€ ja hintaan sisältyy huolellinen paketointi lisäpehmusteilla ilman että teipillä ym vastaavilla tehdään pakettiin vaurioita/kulumia lisää. Lisäkuvia ei löydy, siirsin jo takaisin kaappiin valolta piiloon. soita/txt O4o viisi43173viisi. Vastaan huonosti, mutta soitan perään ja txt tulee myös perille.
 2. Mielellään koko vuosikerta. Jos nro tai pari puuttuu, vielä ok. Soitto/txt O4o/543173viisi. Vastaan huonosti, mutta soitan perään kyllä.
 3. Ja Hot VWs lehtiä löytyy sadoittain, voidaan myydä omana kasane nekin, 8o-luvulta 2020 luvulle saakka löytyy.
 4. Näiden avulla pääset testaamaan sakkaako venttiilit ekana vai kiertokanki huokasee ulkoilmasta happea.
 5. Nämäkin vielä, mielellään sellaiselle joka tarvitsee kuin roskiin.
 6. Digijet ruiskuboxiin muutospalat joilla kierrolukurajoittimen saa alhaisesta noin 5500-5800r/min korotettua noin 6000-7000r/min välille. Kolme palikkaa, jokaisessa erisuuruinen muutos. Postitettuna 30€, noudettuna ( Turku/Raisio ) 25€ kaikki kolme. txt tai soitto 040 viisi43173viisi
 7. USA malleissa lights teksti jota ei löydy eurooppamalleista. Näistä aina kuluu toi pintaan ”maalattu” painatus. Myydään kuvissa näkyvät 2 kpl katkaisimia. Toinen uusi ja eka käytetty. Molemmat alkuperäisiä. Katso kuvat niin tiedät mitä olet ostamassa. Katkaisimiin tehty nuppiosan vaihto runkojen välillä koska toisen osan nro alkaa 133…. Ja toisen 171… ja pinnit hiukan erilailla. Nyt vaihto tehty valmiiksi eli käytetyssä 133 rungossa uusi nuppi ja uudessa rungossa käytetty nuppi josta sopivassa kulmassa kuultaa lights teksti pohjalta. Nyt siis asenna suoraan 1303 tää uuden nupit paketti ja varalle jää uusi katkaisinrunko toisella numerolla. Uudessa nupissa jotain jälkeä ( kiilloittamalla pois? ), mutta tekstin/logon kohdalta virheetön ja toiminnallisesti virheetön. Nuppi ostettu joskus +20 vuotta sittten niin enää ei kaikkea muista. Runkoswapin olen tehnyt itse kuten myös pariin muuhun, joten toimii kuten kuuluu. Piti olla jo kaikki Vw osat hävitetty, mutta näitä nyt jostain koloista tipahtelee esiin. Hinta näille tasan 40€. Nouto Turun nurkilta ja lähetys onnistuu lisäämällä lähetyskulut päälle. soita tai txt O4o 543173viisi
 8. Nostetaan jos joku kylähullu sattuis näistä kiinnostumaan. Yksittäisiä numeroita en myy, niitä kyllä kyselty riesaksi asti. EDIT 4.9. Noin 130-140kpl löydetty lehtiä lisää. Noin 25kpl Volksworld, samoin Ultra noin 25kp,. Hot VW’s noin 20 kpl, Vw trendejä + sekalaisia Vw lehtiä laidasta laitaan. Lehtiä nyt varmaankin kaikkiaan +1700kpl. Myyntihinta sama kuin toisaalla aiemmin kerrottu.
 9. Yksi Gute F. löytyi ja vielä pisteenä iin päälle juttu Oettinger WBX Käferistä.
 10. Ma iltana siirtyy takaisin Turkuun. Saa ostaa tai osta kalliimmalla Saksasta.
 11. Gute Fahrt nyt 399€ Kaikki kerralla 1303,3€ Gute Fahreja löytyi 11kpl lisää ja hinta pysyy samana.
×
×
 • Create New...