Jump to content

Arvoitus?


Guest Keiteleen Kone

Recommended Posts

Guest Keiteleen Kone

Olen kuullut että monia palstan lukijoita on askarruttanut nimimerkki Lassilan kirjoitusoikeuksien yllättävän nopea poistotapahtuma, myös Keiteleen Koneen 1 kk:n kirjoituskielto on ollut arvoituksellinen.

"Yleisön pyynnöstä" , joita kiinnostaa se että kuka tai ketkä ovat olleet näiden em:n tapahtumien takana, ts. kuka tai ketkä ovat aikaansaaneet em:t poistot ja kiellot? ..... olisikin hienoa saada henkilön tai henkilöiden nimet näkyviin?

 

Ilmeisesti vain "sheriffeillä" on mahdollisuus? heistä kahdelta on kysytty, jos heitä on yhteensä 6 kpl, jääkö sitten vielä neljä mahdollisuutta?

tai sitten on kyseessä se seitsemäs täysin tuntematon.

 

Jos sinulla ei ole tietoa ko:sta asiasta niin älä kirjoita sitten tähän mitään jatkoksi.

Link to comment
Guest Keiteleen Kone

Lukutaitosi on hakusessa, paitsi jos kuvassa oleva tonttu tarkoittaa itsesi kuvaa, et ole kuitenkaan "sheriffi" joten vastauksesi ei ole tarpeellinen.

Link to comment
Guest Mika Raussi

Lukutaito rajautuu tohon osin otsikkoon "vapaata keskustelua"

 

Luuleeko joku nyt, että tää on joku yleisradio? Toisekseen yleisradion foorumeiltakin on ainakin aikoinaan voinu saada banaania ihan vaan yhen henkilön toimesta.

Link to comment
Käyttämällä "Volkkaripalsta" palvelua (jälkeenpäin "me", "meitä", "meidän", "Volkkaripalsta", "http://www.volkkaripalsta.com/keskustelu"), sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä rekisteröidy ja/tai käytä "Volkkaripalsta"-palvelua. Me voimme muuttaa näitä ehtoja koska tahansa ja teemme parhaamme informoidaksemme sinua. On kuitenkin suositeltavaa lukea nämä ehdot säännöllisesti, koska "Volkkaripalsta"-palvelun käyttö vaatii että hyväksyt nämä ehdot siinä muodossa, kuin ne on päivitetty tai korjattu.

 

Keskustelufoorumimme käyttää phpBB-ohjelmistoa, (jälkeenpäin "he", "heidät", "heidän", "phpBB-ohjelmisto", "www.phpbb.com", "phpBB Group", "phpBB Tiimit"), joka on julkaistu "General Public License"-lisenssillä (jälkeenpäin "GPL") ja se voidaan ladata osoitteesta http://www.phpbb.com. phpBB-ohjelmisto luo vain ympäristön internet-keskustelulle ja GPL-lisenssi kieltää meitä rajoittamasta sivuston sisältöä ja toimintatapaa. Saadaksesi lisätietoa phpBB:stä vieraile osoitteessa: http://www.phpbb.com/.

 

Suostut olemaan esittämättä loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia, joka voisi loukata voimassa olevia lakeja oli se sitten omassa maassasi, se maa, johon "Volkkaripalsta"-palvelin on sijoitettu tai kansainvälisiä lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä ja tarvittaessa internet-yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä. Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan näiden ehtojen noudattamisen tarkkailua varten. Hyväksyt, että "Volkkaripalsta" on oikeus poistaa, muokata, siirtää ja sulkea mikä tahansa keskusteluketju tai viesti niin halutessamme. Suostut myös siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, mutta "Volkkaripalsta" tai phpBB ei ole vastuussa mahdollisen tietoturvamurron aiheuttamasta tietojen vuodosta ulkopuolisille tahoille.

 

Eikö näin yksinkertainen asia mene perille ??????? minulle asia on täysin selkeä.

Link to comment
Guest Keiteleen Kone

"pehmusteen" vastaus saatiin suullisesti jo n. 3 viikkoa sitten, väitit että asian takana on eräs toinen "sheriffi".

Tiedustelin asiaa häneltä puhelimitse, keskustelun aikana sain vastauksen ettei hänelläkään ole mitään tekemistä ko:n asioiden suhteen ja pyysi unohtamaan koko aiheen.

Mika Raussi ei ole "sheriffi", joten hänen kirjoituksensa oli myös täysin turha.

Jäljellä on vielä 4 henkilöä, tai sitten se seitsemäs tuntematon.

Link to comment

Juha, ihan turhaan pänkkäät. Tämä ei tule johtamaan mihinkään positiiviseen asiaan.

Etkö sinäkin voisi olla vain tyytyväinen kun sait tunnukset takaisin ja pystyt taas käyttämään palstaa myös kaupankäynnin välineenä.

 

-Pasi

Link to comment

ylläpidon kesken sovimme että Keiteleen Koneen asioiminen palstalla on tullut päätökseen, arvoitus loppui sikseen. Juhalle myös tiedoksi että minä olin se joka painoi nappia tällä kertaa.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...