Jump to content

karde2

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by karde2

  1. Synkrot löyty yllättävän läheltä-Keiteleen koneesta-.
  2. Se rattaan ja synkron minimi kulumismitta mulla on tiedossa,ei auta kun ostaa jotkut ja kokeilla. Kiitoksia
  3. Siellä laatikossa noi synkat oli, ja ne on uudemman mallin niinkuin kerroit ja kuulukin olla, mulla vaan omassa harmaassa päässä oli semmoinen käsitys ,että 66 mallissa on vielä vanhat synkrot,Missä on pinion laakerin kansi 4-pultilla,Taas mun pää oli väärässä,luulo ei ole tiedon värtti.Sen verran tutkijalta kysyn kestääkö,JA sopiiko esim nämä missä on ulkokehässä vähemmän hampaita. http://atm-classicparts.de/index.php?a=353663&lang=eng Esim: Tässäkin tuotetiedossa sanotaan käy kaikkiin v.47 eteenpäin mikä ei pidä paikkaansa.Itse en erota kuvasta vanhemman ja uudemman eroa.Kiitoksia tutkijalle hyvistä neuvoista.
  4. Sehän tässä hankalinta on ,hyvän synkron löytäminen ja ostaminen,kun noilla nettikaupoilla on niin laaja vuosimalli sopivuus ei todellakaan tiedä mitä saa,onneksi on aikaa etsiä.Luulin että tossa laatikossa on vanhemman mallin synkrot,pinion akselin laakerin kansi oli 4 pultilla kiinni ja on rautaset v.siirtäjät 1.välitys 3,80 2.välitys 2.06 3.välitys 1.26 4.välitys 0.89 pakki 3.88 ja perän hammasratas 6 pultilla kiinni. -Kari-
  5. Noi alkuperäset on kyllä aiKa hyvässä kuosissa,itsekin ajattelin jälkituotannon olevan paremmin kytkeytyviä,laatikko tulee ihan normaali ajoon eli onko jollain tiedossa laadukasta merkkiä, nää orginaalit on luultavasti kestänyt 46 vuotta ja vielä on toiminta kunnossa.Vai laitanko vanhat takaisin?Ajatuksena olisi saada parempaa tilalle.
  6. Ensimmäisestä tekstistä puuttuu vaihteiston- numeron välistä 4. Näkyy seuraavassa kuvassa tsori.
  7. Terve! Olen tässä ihmetelly 1-2 synkroni- renkaita,ne ei ole samanlaisia ,Numero 1. koloissa koko ero ja 2.öljyurien lukumäärä ,Netistä katselin kuvista ,ei näytä samalta. Luultavasti vn.113311269a,113311269b.En ole varma.Laatikon n.981446 eli luultavasti valmistettu 1966,välitys 4,375.Eli mistä löydän oikeat s.renkaat?Vai onko mulla ollu väärät laatikon sisällä?
  8. Itse olen käyttänyt Mipa Rapidprimer spray,maalin päälle pystyy hitsamaan,tuotteen kestosta en tiedä. http://www.automaalit.net/epages/Gagar. ... /213010001
×
×
  • Create New...