Jump to content

Hebster52

Members
 • Posts

  5331
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jaketown Puh. 045-2297493
 • Ajoneuvot
  T1 -66, -52; 356 -54; T1 -74

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hebster52's Achievements

 1. Jousilatan kumit 1959-68, 25€ Ylemmät pallonivelet, 15€/pari Etupyöränlaakerisarjat, 35€/pari + läh.kulut Tai 70€ kaikki + läh.kulut.
 2. Kävin maalla tallilla hakemassa alumiinitikkaat ja tein latolöydön...
 3. Täältä löytyy mittoja... https://www.classentials.com/product/vintage-original-1960s-s-e-v-marchal-fantastic-660-760-fog-cornering-lamp-set-170mm-halogen-h1-for-ferrari-alfa-romeo-aston-martin-delage-facel-vega-maserati-never-installed/ Measurements: Lamp housings diameter 175 millimetres. Chrome housing depth 65 millimetres. Over-all depth inclusing glass 95 millimetres. Height including mounting support 190 millimetres. Weight: 840 Grammes.
 4. En ole huomannut viestiäsi. Voin mitata kun käyn tallilla seuraavan kerran. Koot varmaan mahtaisi löytyä myös netistä.
 5. Pallokeulan etujousilattoja uusiokäytössä. Keksin valmistaa kokeeksi täysisparraukseen kelpaavat tylpät sapelit.
 6. Nyt kun takapää on kasassa olen siirtynyt takapenkinpohjien asennukseen.
 7. Takapalkkihan oli tietty myös uudempaan elikkä "hieman väärän mallinen"... :) Joten jo varhaisessa vaiheessa kävi mielessä että pitääkö tuokin epämuodostuma korjata.... :D Taka istuimenpohjat olivat huonot. Kuskin puolella korjattu lasikuidulla ja alkuperäinen pelti pitsiä. Apparin puoli oli joskus korjattu rumasti suoralla pellillä. Kuidutetun puolen muotoja käyttämällä sain mallin josta pystyin muovaamaan korjauspeltejä.. Karkeesti sovitettuina. Takapuskurin käpyjähän en viitsi ostaa vaan rakensin omanmalliset kevyet alumiinista. Tässä sit lopulta kun korjasin tuon takapalkin oikean malliseksi.. Täysikuitunen takapuskurin oli niin kiero että päätin leikata sen palasiksi ja korvata kuituinen keskiosakin alkuperäisellä peltisellä keskihelmalla. Takapuskurin kulmat käytän kuituisina mutta nekin vaati runsaasti leikkaamista ja uudelleen muotoilua... Lopulta sit takakulmat tuli valmiit. Helmat kaipaisi hieman lisää muotoa kohti takarenkaita... Tässä lopulta puskurinkäpykin paikallaan.
 8. Näköjään Matti-Pekka vahingossa laittanut omia päivityksiä tänne. :) Harmiksi moni kuva vanhoissa projekteissa oli hukattu kun ei kiinnostanut alkaa maksamaan Photobucketin kuvagallerian ylläpidosta. No, joitan olen päivittänyt ettei ole ihan tyhjää joka sivulla. Tässä jotain pientä päivitystä tuosta viimeisimmästä projektista nyt. Kaarilevikkeet olivat hieman uudemmasta SC mallista joten jousisauva aukko oli väärä. Tietenkin piti vääntää suorasta pellistä korjauspalat. Autohan on nelosboxeri 912 alunperin joten siinä ei ole ollut erillistä öljysäiliötäkään. Joten sille piti tehdä tilaa 911 tyyliin. Samalla kun kieroa takapalkkia tuli vaihdettua niin ruostekorjasin myös noi pitkittäispalkit molemmin puolin kun kumminkin piti laikata auki jotta sain pois noi nelosboxerin kiinnityskorvat kutosboxerin kiinnikkeiden tilalle.
 9. Tää nyt sit myyty. Meillä oli 14 mukavia yhteisiä vuosia.
 10. Hinta olis kohdallaan mutta on vähän kaukana, ja lähetyskulut tuommoiselle on järkyttävä.. :)
 11. Edelleen haussa! Hätä on jo ilmeinen! Kolme keskimmäistä haussa! 31mm leveät ja 975mm pitkät.
 12. Ostan pallokeulan etujousipakka tai ainakin kolme keskimmäistä. (Leveimmät)
 13. Olisko jollain irrallaan Pallokeulan etujousipakkaa josta vois mitata noiden leveimpien lattojen mittoja? Pituus, leveys ja paksuus.
×
×
 • Create New...