Jump to content

Hebster52

Members
 • Content Count

  5221
 • Joined

 • Last visited

About Hebster52

 • Rank
  Oldspeed

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jaketown Puh. 045-2297493
 • Ajoneuvot
  T1 -66, -52; 356 -54; T1 -74

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kävi eilen tuulettumassa..
 2. Eipä mitään merkillistä tapahdu..
 3. Fordissa akseliväli 29cm pitempi kuin kuplassa..
 4. Nyt on sarja täydennetty kahdella syvällä kannella.
 5. Kuivemmat kelit niin rullasin saippuakupin pihalle jotta sain puhaltaa kuitupölyt siitä. Samalla asensin toisen oven jotta sain hiottua rakoa.
 6. Täydellinen setti. Kilvet 4-ruuvityösylintereille. Uudet 2-ruuvi työsylinterit kiinni. Toinen rumpukin löytyy. Oli unohtunut toiseen talliin.. 150€
 7. Oli pakko käydä mökillä sytyttämässä öljykynttilöitä kasvihuoneessa pakkasen varalta...
 8. Kevätsateessa kruisingin jälkeen...
 9. Käyty vappukruisaamassa ja ajettu 18km. Ihan mukava ajaa nyt verrattuna syksyn vanhalla systeemillä kun nyt pärjää ilman kolinaa ja jurnutusta akselistosta. On se orggis tehtaan tekemä akselisto sen verran hiljaisempi kuin pajalla tehdyt.... 😄 10 vuotta kuvien välissä...
 10. Nyt on kone paikallaan ja korkeus takapäässä aikalailla siinä mihin jää. Nyt n. 1,5cm korkeammalla kuin oli syksyllä.
 11. Valmis sarja kasausta vaille valmis. Harmiksi yhdestä kannesta omasta setistä oli haljennut. Joten vain yksi ehjä kansi mukaan. Laitan silti sen mukaan malliksi jos haluaa soveltaa kuplan jarrut. Jos laittaa junakeulan omat jarrut vakio kannet käy suoraan. Kuplan jarruilla raideväli n. 6cm kapeampi kuin junis jarruilla. Sarja korottaa takapäätä 7,5cm vakiosta säilyttämällä pyöränkulmat suorina. Sarjaan tarvitsee vielä 8kpl spacerhylsyä, pultit ym. sekä alennusvaihteiden korjaussarjat laakereineen ja tiivisteineen. Ohjeet saa minulta mitä tarvii tietää. Hinta 250€ noudettuna. Lähetyskulut ostajan piikkiin.
×
×
 • Create New...