Jump to content

Mckonen

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Iisalmi City

Mckonen's Achievements

  1. Epoksilla saa paremman tarttuvuuden. On sen verran myrkkytavaraa että se tarttuu paremmin kuin hiontavärit jotka on tarkoitettu pelti/kittipinnoille. Missä päin asut meinaan minulla olisi myydä halavalla 2k epoksia joka käy vaikka betonilattian pinnoittamiseen. Saksalaista tavaraa jota ei varmaan Suomesta saa... tuli minulle Suomen metallivalimon kautta aikoinaan, oli Saksalaiset tilaajat pistäneet sinne firmaan omat maalit mukaan jolla piti maalata valmiit metallivalu tuotteet. Tavaraa jäi yli ja eivät halunneet loppuja takaisin. Jos kiinnostaa niin laita meiliä toni.makkonen@wippies.fi En myy tätä joka jampalle kun tavaraa ei ole rajattomasti mutta tälläisessä spesiaali tapauksessa voin erän kaupata.
  2. No siinä tapauksessa itse tekisin näin jos ei olisi mitään tietoa eli hioisin ensin pinnat oikein sileiksi, kuivaan pintaan hiukan yliohennettuna autokäyttöön tarkoitettu 2-k pohjamaali jolla vedetään ensikierros yli (imeytyy pintaan) Sitten toinen kieppi normaalisti...kuivatus...hionta... massaväri päälle ja sen kuivattua laittaisin venekäyttöön tarkoitetun 1-k uretaanilakan (kestää puupinnoilla halkeilematta kun vaneri elää kuiteskin jonkin verran enemmän kuin pelti) http://www.tikkurila.fi/kotimaalarit/tu ... .363.shtml Jotkut hurjat on tuolla lakanneet autojakin.... edit....ihan pohjalle laittaisin sittenkin yliohennetun 2-k epoksin jolla vaneri "kyllästetään" ensin ja sitten hiontaväri...miksei sitä epoksia voi hiontavärinä käyttää...kuivaa vain hitaammin.
  3. Nuo 12 volttisen jännitteet on tiedossa mutta tuo 6 voltin oli hakusessa että meneekö paljonkin yli 7v...mutta kiitti tiedosta niin osaa laskea oikeat vastukset eberin sähköille.
  4. Paljonko 6-voltin järjestelmällä varustetut autovanhukset pukkaa maksimissaan voltteja ulos? Tietoa tartten 6-voltin ebereitä ajatellen... vastuksien avulla muuttamassa niitä 12volt autoille.
  5. Maalasin viime kesänä oman pyöröhirsitalon uudelleen, kraappaamisen jälkeen maalit lähti osittain julkisivulta kun aurinko porottaa siihen aamusta iltapäivään niin rautakaupasta antoivat maalaamattoman puun pohjustukseen tuota---> http://www.tikkurila.fi/kotimaalarit/tu ... .363.shtml On kirkasta kusilientä joka imeytyy nopeasti pintaan ja kuivaa myös nopiaan ennen pintamaalausta.
  6. Tiedossa on siis että BN2 mallissa on ns. kiertopalopesä eli palokaasut kiertää vaipan kautta ennen ulostuloa. Tuli ostettua BN2S malli jossa tästä palotilasta ei lähde kiertosysteemiä vaan palotila on kuin tynnyri johon tehty kylkeen pakoputki. Onko tällä haettu jotain lisäominaisuutta?? Esim. ikivanhoissa Bahcon lämmittimissä tainnut olla kaksois lämmitys systeemi, ilmalla lämmitetty sisätiloja ja pakokaasuilla lämmitetty moottorin vesitilaa. Tässä BN2s:ssä jos ei pistä pakoputkea ja laitteen käyntiin, pakoaukosta tulee komia tohomainen liekki joka voisi sopia tuohon edellä mainittuun moottorin vesitilan lämmitykseen. Onko tietoa asiasta kellään....sillä muutenhan tuossa lämpöenergia tavallaan menee osaksi harakoille kun palokaasuja ei kierrätetä.
  7. Asia selvisi...eberin hydronic D4ws mutta mutta..... ollut alunperin kiinni auton omissa johdotuksissa joista purettu. Pystyykö kytkemään toiseen automerkkiin vai onko tuo lämmitin kytketty volkkarin johonkin älyboxiin eli johdotus on vain ja ainoastaan merkkikohtainen?
  8. Mikä webasto on otsikon mukaisessa kulkuneuvossa? Oma kaupparatsu kaipaa lisälämmitystä kun vakiona on sisältänyt Eberin mutta aikojen saatossa lämmitin jäänyt sille tielleen. Olisi sopuhintaan tarjolla tuosta vekottimesta kelloineen Webasto mutta myyjältä en vieläkään ole saanut selkoa mikä siinä mahtaa olla. Eli mitä noihin on "vakiona" asennettu??
  9. Wutututu...ikuinen rassaaja...kelkan motti kasassa,ei muuta kui baanalle
×
×
  • Create New...