Jump to content

HBR

Members
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tuusula
 • Ajoneuvot
  vw-73 ja vw-70 + raato vw-61

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  040-5837312
 1. Ostetaan varhaispalliksen etuakseli 68-70 Tuomo 0405837312
 2. Kondensaattoria koitettu vaihtaa? Itellä joskus hajos matkalle, hävisi veto pikku hiljaa ja lopuksi ei jaksanu paikaltaan lähteä, tyhjää kuitenkin kävi jonkin aikaa ok.
 3. No eipä oo,eikä oo tullut noi mieleen.Täytyypä tutkia löytyykö varhaseen,sillä saattaa saada jousto varaakin,tietty tilaa joutuu veistää runkopalkkeihin mut ei tarvis kajoo torsioputkeen. Säätölatat tällä hetkellä ja jousto aikalailla pohjassa.
 4. Mites jatkaa madaltamista..? Pari kesää menty takaa pohjaanlyötikumien varassa,meinasin eka ottaa tilaa lisää runkopalkeista vetareille ja tukivarsille,mut mites noita pohjaanlyötikumien sydeemeitä on muokattu yleensä? Nyt kumia jäljellä 10mm... Jääkö vaihtoehdoksi kääntää torsioputkenpäitä? Varhaispallukka kyseessä...
 5. Itsellä pallokeula kesäautona,eli maks nolla kelillä ajellaan. Tarkoitus olis laittaa lisäämään lämpöä ajossa ja pienissä nopeuksissa lisäisi puhallusta. Ja kun on retkiauto niin paikallaan ollessa toimisi lämmittimenä. Ajatus oli laittaa haara vielä takapenkin alle jollain säätö läpällä. Mutta lähinnä meinasin onko turhaa veistelyä jos laite kuumenee liikaa eikä toimi?
 6. Mites,onkos jollain kokemuksia B1L lämmittimestä palliksessa,ja niin että liitettynä orkkis lämmitysputkeen?Kuumeneeko liikaa? Ohjeissa kuitenkin sallitaan max 4metriä 50mm putkella ja isommalla putkella pidempään.
 7. Nonni,pumpun sai käymään pidempään kun otti tulpan irti. Mittailin ja säätelin syötön ja syy kun ei lähtenyt lämpee, oli tyhjä akku. Toinen akku,niin lähti heti vörkkii,aivan tajuton savu joka jäi sellaseksi mustaksi usvaksi. Mittasin uudestaan syötön,se oli tuplat mitä piti olla joka johtui varmaankin yhden tiivisteen vaihdosta, säädön jälkeen näytti palavan puhtaasti. Eli kyllä siitä taitaa tulla lämmitin vielä:)
 8. Joo,kuulia löytyi vanhasta skillin epäkeskohiomakoneesta:)ainakin bensaa liikkuu... Wihurilla kävin ja sieltä sain ohjeet polttoaineen määrän säätämiseen ja mittaamiseen. Mut millä saa laitteen olee käynnissä minuutin ettei sammu? Seuraavaksi ei tunnu sytyttävän, tai sit on niin tarkka polttoaineen määrästä tai kyrväytin tulpan ja niitähän ois ollu siellä Wihurilla tietysti =\
 9. Oisko jääny kenenkään nurkkiin kuvan mukaista ratinkeskiöö,varhaispalloon sopivalla booreilla? T.Tuomo 0405837312
 10. No jotain epäilin välistä puuttuvan ja googlekin väittäs samaa kun -tipi- :) Nyt tarvis vaan keksiä mistä noin pienen kuulan tekis, tuplista kiihdytyspumpun kuula tjn....
 11. Yritin kiristellä lemmareita, nyt ei toimi ku hetken kun pumppu ja puhallin sammuu, ei ees yritä nostaa bensaa. Ja pumpun asentoa mittailin. Paineilmaakin tuli tarjottua,ja läpi tulee. Osaisko joku sanoo ton pumpun sisällöstä, onko kuvassa kaikki tarvittavat osat ja oikeessa järjestyksessä? Mikä mahtaa olla ton jousen virka?
 12. Elikkäs, koitan elvyttää pitkään seisonutta eeberin b1l lämmitintä. Laitoksessa lähtee puhallin pyörii ja polttoainepumppu naksuttaa,mutta kirkkaassa letkussa näkee että bensaa se koittaa nostaa mut ei riittävästi (joitakin pisaroita) ja mielestäni se ei saa ilmaa sekaan. Fillarin pumpulla jos auttaa bensa-astiasta nostetusta letkusta niin alkaa lämmittää hetkellisesti. Voiko pumppu olla kuoleentunut tjn? Ohjeita yritetty huomioida letkujen ja pumpun asennuksessa...
 13. No vihdoinkin tuntuis parin testilenkin jälkeen että alkoi toimimaan, eli ultraäänipesu tuntuis auttaneen=)
 14. Eilen tuli huuhdottua useampaan otteeseen, ja tuntu sontaa irtoovan. Jos illalla ehtis kasaa ja koittaa auttoko. Eli,muillekin avustaneille tiedoksi ettei vikaa ookkaan eliminoitu vielä, vika oli hetken kadoksissa ja sen jälkeen onkin taas etsitty ohittamalla virtalukko ja tarkistettu bensalinjoja ja viimeinen testi menossa, ultraäänipesu kaasareille.
 15. Dodii,alkoi vihdoinkin kierrokset löytymään :) Tuli kokeiltua vuorotellen puolelta toiselle kolmatta kaasaria ja vaikuttas vian olevan tukossa oleva pääsuutin piiri. Kiitokset kaikille ongelmassa avustaneille!
×
×
 • Create New...