Jump to content

hpa

Members
 • Posts

  695
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by hpa

 1. Scat 35 nokka-akseli ja jakaja ilman mitään merkintöjä on huono yhdistelmä.Jos ainoa ongelma on sytyttyksen säätö, säädä maksimiennakoksi 35 astetta vaikka 5000 kierrojsella. Moottorin olisi hyvä saada käymään joutokäyntiä noin 1500 kierroksella. 

   

 2. Ajovalon korkeuden tulee olla 500-1200 mm välillä maan pinnasta katsastajan käsikirjan mukaan, joten varaa on vielä nostaa.1966 vuosimallin ajoneuvoa koskee MaA Tpp 6 §, 392/57.

  Moottoriajoneuvoasetuksen täytäntöönpanoåäätöksen MaA Tpp 6 §, 392/57 + 438/70  01.09.1970 jälkeen käyttöönotetuissa ajoneuvoissa lähi- ja kaukovalojen sijoitus muuttui, korkeus maasta ja sijoitus leveyssuunnassa. Tässä määritetään, kuinka ajovalon korkeus mitataan.

  Tätä asiakirjaa tai aikaisemmin voimassa ollutta ajovalon korkeuden mittausohjetta ei eduskunnan kirjastostakaan löytynyt. Vastasin kun kysyit.

  • Like 4
 3. Sytytysmoduuli toimii tai ei toimi sitten ollenkaan kun hajoaa.Tutki vielä, ettei pyörijä paina virranjakajan kantta vaan sitä jousitettua hiilikärkeä. Tutki vielä, ettei ennakkolevy ota kiinni mihinkään jakajan kyljessä olevaan kiinnitysruuviin. Sytytyshetken antava kappale virranjakajan akselissa voi myös olla väljästi kiinni tai painaa syutytysmoduulia. Moduulin kiinnitysruuvi voi olla liian pitkä ja jumittaa ennakon maksimiin. Ennakkojousi voi olla irti tai rasvan jumittama.Tsemppiä.

   

 4. Ihan piti eläkkeeltä herättää virkamies. Vw typ 1. Vaihdetaan ajoneuvoon todistettavasti 60 hevosvoimainen moottori kuten Mr Racing kertoi. Muutettaan moottoria 2.5.2 pykälän mukaan luettelon: Ennen 1 päivää tammikuuta 1998 käyttöönotettuihin ajoneuvoihin sallitut muutokset ilman muutoskatsastusta. Suomen kieli on ihmeellistä, sanat tarkoittavat jotain.

 5. Vikoja on kolmenlaisia.Sähkö- polttoaine ja mekaaninen vika.Aja sellaista lenkkiä, että pääset pysähdyksen jälkeen tutkimaan. Tuleeko kipinää. kokeile puolan johdosya suoraan maahan kipinöikö.Jos kipinöi, koita starttipilotilla tai muulla käynnistysnesteellä käynnistäätää.Jos ei pilotilla käynnisty on puristukset hävinneet esim venttiilien kantamisen vuoksi. Tsemppiä

 6. Pylväsporakoneella ja  vaakalla tai mittarilla varustetulla hydrauliprässillä voi painaa paineasetelmaa ja samalla lukea painumaa milleissä ja sille kilolukemaa jos on levyjousellinen asetelma. Jollain painumalla on suurin paine. Shimmataan sitten niin että irroittaa, muttei mene yli.

 7. Uusi vakiomoottori?Koita kuumana työntää käyntiin,bensavian voi sulkea pois jos lähtee.Tuo on lähinnä -67 kuplan ominaisuus,vaihteisto ja startti kuumenevat. Miten kuuma on moottori,jos onkin kuumuusvika.Starttinappullaa voi kokeilla.Nappulasta moottori pyörimään,nappula ylös kun pyörii ja sitten avaimesta virta päälle. 

   

   

   

   

   

×
×
 • Create New...