Jump to content

hpa

Members
 • Content Count

  605
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Etelä-Haaga Mummovuoren puoli
 • Ajoneuvot
  Vw 1300 -69 Golf -09

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hataralta vaikutti ajoneuvon ovet pakkasella.Muistin sentään pitää ikkunat auki niin ei jäätyneet.
 2. No idea on itsetehostus käsijarrulle taaksepäin ajaessa.Voi olla vaijeri tiukalla tai palautusjousi kanissa.
 3. ImportT1Combi.eu firman sivuilla on ainakin luettelo mistä katsoa ja voi yrittää tilatakin.Korjaussarjojakin on nähtävänä.
 4. Tallissa asennettu premium sytytysjohdot.Taas ryöstäytyi remontin korjaukseksi.Kaasuttimen puhdistus ja neulaventtiilin vaihto.Kierteet meni uimurikammion kiinnitysruuvista.Pidempää ruuvia vaan niin alkoi pitää.Puolan vaihto.Entinen lyhyt oli hyvin vähän sulanut,huonouttaan varmaan. Sininen pitkä tilalle ja teksti sisään päin.Oikein päin oli väärin päin.Pakokaasuvuodon tarkistus, vuoti pienestä lämmönvaihtimesta.Suojapellin irroitus ja kiinnitys.Välillä lankakauppaan vesivessalla. Imusarja kahdella esilämmitysputkella joten sovittelua riitti.Sytytystulpat piti tutkia, lämpöarvo vähän lämmin kuten ennenkin.Moottori käyntiin pilotilla, onneksi ostin urakkapullon.Takajarru ruostunut kiinni yön aikana.Kauppaan vesivessalla. Muistin sytytysjohtojen asennusjärjestyksen, 2143. Korjaamon ohjeaikaan meni ,6.25 h.Tästäkään ei opi mitään.
 5. Taas pääsin kotiin takaisin zotiaisella, jotain sähkövikaa oli edelleen moottorissa.Ihmeteltiin kuplan korkeutta eli maavaraa.Vanhemmissa 152 mm, uudemmissa 150 mm, mutta mistä se mitataan?Lattian alta tietysti.
 6. Tyhmä Hannu ei muistanut vastata, tuohon jakajaan myy sähkö-osia USPARTS Malloryn kataloogin numeroilla.Mutta The Sambasta on numerot etsittävä.
 7. Jousiputkia on siirretty lähemmäs toisiaan.Voi tuota camperia korjata säätämällä merkkikolot eteenpäin mikäli ovat jossain muussa asennossa. Tutkimuksia vaatii lisää tukivarsien ja jousiputkien suunnista.
 8. Pitää muistaa keskittää ohjausvaihde ja säätää ohjausvaihteen välys sopivaksi ennen aurauksen säätöä.
 9. Jos laitettu pallonivelakseli niin kääntymisen rajoittimet voi olla miten sattuu. Ohjaus pitää ensin keskittää keskelle ja sitten kääntää ohjausvarret suoraan eteenpäin. Kuuluisassa Bentleyn manuaalissakin on ohjeita.
 10. Sama paikka toimittaa siis pelkkää sähköpakettia eli periaatteessa e up settiä: https://insideevs.com/news/369020/vw-retrofits-beetle-ekafer-project/ Helpoin tietysti ostaa Ruotsista liikkuva e-up ja teurastaa se .
 11. 12kg/kW on siis nyky vertailuajoneuvon tiedoista päätelty. VW Typ 1 malli 113 Teho 50 hp, omapaino 820 kg. Lisätietona moottorin koko 1584 cc ja rumpujarrut.
 12. Niin golf mk 7 vertailumalli on r32 edelleen.
 13. Hi.Ne Heritaget ja Kampersit ym myyvät myös tuota heater tube isolation kittiä.Ulkonäön alkuperäisyyteen en voi ottaa kantaa. Taatana se taitaa olla ihan aramidikangasta.Sitä saa kyllä kotimaasta myös pinnoitettuna.
 14. Tutki kuitenkin hcb:n moottorista että on edes jotenkin autotyyppiset virranhakaja sekä kaasutin.
 15. Timo hyvä lue otsikko.Eiole kyse verosta vaan rakennemuutosten vertailuajoneuvosta.Samalle markkina-alueelle tarkoitettu tyyppikatsastettu tai tyyppihyväksytty samaan mallisarjaan ja mallisukupolveen kuulunut ajoneuvo.Esim Vw typ 1 models 111,113 ja 151.Eli kuplavolkkarit.Vertailuajoneuvona ei voi käyttää näiden amerikkalaisia tai afrikkalaisia serkkuja, jollei näitä yksityistuotuina ole tyyppikatsastettu tai tyyppihyväksytty.Fhra antaa asiasta lausuntonsa,meillä FVWA, mikäli katsoo asialliseksi.
×
×
 • Create New...