Jump to content

hpa

Members
 • Posts

  684
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Etelä-Haaga Mummovuoren puoli
 • Ajoneuvot
  Vw 1300 -69 Golf -09

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hpa's Achievements

 1. Manuaaleissa ei ole kampiakselin ja kiertokankien kiristysmomentteja, siksi muutkin arvailevat. Tuossa workshop manuaalissa muita momentteja: https://cardiagn.com/2000-07-skoda-fabia-1-2-40-1-2-47-engine-mechanical-components/ Espanjassa paremmin osaavat seattia korjata, sama moottori Seat Ibiza 6L 1.2 12V AZQ/BME Engine Rebuild Pahoittelen aiheuttamaani haittaa ja vahinkoa tv h
 2. HEi ole ilmoitettuja arvoja kampiakselin ja kiertokankien momentteihin.Moottori on robotin tekemä alumiinimoottori eikä ole kampiakselia ole tarkoitettu irroitettavaksi. Tietäjät tietävät, mutta eivät kerro. Tuossa heikon uskon vahvistusta:https://www.fixya.com/cars/t26975431-torque_settings_main_bearings_polo_9n
 3. hpa

  Bug in fin 2023

  Hei, hallituksen kautta saat parhaan tiedon tämän hetkisestä tapahtuman suunnittelusta:hallitus@fvwa.fi tv h
 4. Tuolla MY- koodilla voi tilata US-partsilta, alunperin olleet jossain 1.gen small block chevroletissa.
 5. Kiihdytyspumppu on säädetty 009 jakajan vuoksi. Tuon kaasuttimen pariksi kuuluu olla keskipako- ja alipainesäätöinen jakaja.
 6. hpa

  sytytys

  Nollaeannakolla moottori ylikuumenee. Tarkoitit varmaan nolla-perusennakkoa. Jos ajon aikana alipainekello hajoaa, moottori voi hajota pidemmän ajon jälkeen.
 7. Uusi vakiomoottori?Koita kuumana työntää käyntiin,bensavian voi sulkea pois jos lähtee.Tuo on lähinnä -67 kuplan ominaisuus,vaihteisto ja startti kuumenevat. Miten kuuma on moottori,jos onkin kuumuusvika.Starttinappullaa voi kokeilla.Nappulasta moottori pyörimään,nappula ylös kun pyörii ja sitten avaimesta virta päälle.
 8. Hei.Tutki jakajasta numeron perusteella sen antama sytytysennakko, ei ole välttämättä sellaisenaan sopiva kevyempään autoon. Alipainekello saattaa olla sopimaton.
 9. https://www.facebook.com/dean.kirsten Pitkänmatkanmies tulossa EBI:hin
 10. Ainoastaan vw:n original ohjausvaihteita kannattaa korjailla.
 11. Aura-auton kuljettaja ottanut Pekkasen,söi liikaa leijonaruokaa.Koitan käynnistää korvaavan kuljettimen.
 12. Onko muutettu 6 voltin startin tilalle 12 volttinen ja siiden sopiva vauhtipyörä? Pitäisi olla samallaiset hammastukset ainakin.
 13. Virranjakajan asento ensin tarkastettava ja sytytysjohtojen järjestys.
 14. Jäähdytyksen puutteessa ilmajäähdytteinen VW- moottori on suunniteltu pysähtymään, laakerit voi joutua vaihtamaan.
 15. Kolmosen pakoventtiili kuumenee ja venyy, tuota on seurattava vaikka viikottain. Omasta tt-korjaamasta moottorista venttiili katkesi kun välys oli loppunut kokonaan.Syytä kuumenemiseen olaaan muuallakin laajasti mietitty, yksi syy on ajon aikana sytytysennakon häviäminen.Toinen kolmosen pakoventtiilin kuumenemissyy on rakenteellinen, jos ei doghousea ole käytössä, jäähdytys on huonompi kuin muissa sylintereissä.
×
×
 • Create New...