Jump to content

hpa

Members
 • Content Count

  621
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Etelä-Haaga Mummovuoren puoli
 • Ajoneuvot
  Vw 1300 -69 Golf -09

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kesäkuussa 2020 piti tulla uuden rakenteen muutosmääräykset voimaan.Ootellaan.Poikkeuslupa on poikkeustapaus jostakin mikä pitää hakijan itse selvittää.Nyt pitää päivittää tietokone niin pääsee taas tutkimaan.Työkone etana.
 2. Unohdin katsoa kysymyksen ja kenelle vastaan.Haesner teki sinikopiot sarjavalmistukseen.Tämäkin on jostan historian kopiosta.Nyt kyllä itse saat etsiä ja hamottaa asian. Tuulitunnelimuotoilun teki Braunsweigin korkeakoulu.Saksaa pitäisi osata.Oikeampaa historiaa löytyy mutkan takaa eli google hakusanalla alfred haesner näyttää pyytämättä Ben Ponin sinikopion.Tästä pääsee eteenpäin busstopin transporterhistoriaan. Se ei ole ihan väärää tietoa.Flaaminkielen puute haittaa tutkimuksia,saksastakin sain kutosen kun en mennyt tunnille.
 3. Hi.Missä luokassa Mikon auto kilpailee?Nyt ei vaikuta katuauton moottorilta.
 4. Alfred Haesner. Vaikeampi tapaus on tämä zotini takaspoilerin patentti, ei vaan löydy.
 5. Näyttää piikkipyöräkeliltä joten tulen tv h
 6. Miksi on alettu käyttää pidempiä kiertokankia?Tästä syystä on valittu Buickin kiertokanget vw moottoriin.Jo pelkällä kangen vaihdolla saatiin 4 mm lisää iskun pituutta vakio kampiakselista. Moottoreita siis suurennettiin käytettävissa olevilla osilla.
 7. Kiirettä on pitänyt.Ässät rekisteröity maanantaina 17.8.Aika historiallisia vaunuja.
 8. Traficomin "ajoneuvon tiedot"-palvelu on avautunut.Siitä selviää seuraava katsastus.Itseä vainoaa kuplan muuttuminen taas Muu/Muu ajoneuvoksi.Ei voi tilata netissä katsastusta.
 9. Tuossa päätössivu: https://valtioneuvosto.fi/paatokset/paatos?decisionId=0900908f8066f82e 20 § Siirtymäsäännökset Museoajoneuvojen, O2-luokan perävaunujen sekä ajoneuvojen, joiden käyttöönottovuoden päättymisestä on asetuksen voimaan tullessa kulunut 40 vuotta, asetuksen voimaantuloa seuraavan määräaikaiskatsastuksen viimeinen katsastuspäivä määräytyy kumotun asetuksen mukaisesti, jonka jälkeen sovelletaan tämän asetuksen säännöksiä. Tuo on selkeästi kirjoitettu. tv h
 10. Öljyperustainen rasva saattaa turvottaa polyuretaania, siksi synteettistä
 11. Ongelma tulee vielä rasvauksesta, pitäisi löytyä synteettistä silikonitonta rasvaa.
 12. Avonia kauppaa Suomessa Timo Virtanen, 525/16 voi olla tilaustuote.Englannissa on satoja vintage renkaiden myyjiä.Itse etsin Michelin zx:ää,ei ole 155/15.Longstone Classic Tyres on yksi kauppias, en kysynyt miellyttääkö Suomeen toimitus.
 13. Määräys Auton ja sen perävaunun rakenteen muuttaminen kertoo.
 14. Petterin ostama assembly grease on vmpauton uusin tuote.Suurvaltavihollisella meni rapiat 60 vuotta moisen keksimiseen STP:n jälkeen.
×
×
 • Create New...