Jump to content

hpa

Members
 • Content Count

  563
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Etelä-Haaga Mummovuoren puoli
 • Ajoneuvot
  Vw 1300 -69 Golf -09

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hpa

  -57 Ovaali

  Ei kokemuksia neoretron iskareista.Saab 96 etuiskareissa on lenkki lenkki kiinnitys.Käy varsaosakaupassa mittailemassa.Niitä saa hd- ja kaasumallisia sekä rallikäyttöön tarkoitettuja.
 2. Toimitusministeriö ei asetusta saanut antaa, joten siirtyy seuraavalle valtioneuvostolle. Ministeriarpajaiset jatkuvat.
 3. Aluksi pitäisi olla kaikki moottorin pellit ja tiivisteet paikallaan, että voisi vertailla normaaliin ääneen.Kuuntele jollain puu- tai rautatangolla moottorin eri osista, miltä puoleta erilainen ääni kuuluu.
 4. Taitava sahaa kahvan kiinnityspultit poikki muovien yläpuolelta.
 5. Pääsääntöisesti voittajat voittaa.
 6. Mopossa tulee ongelmaksi aluksi öljyn lämmitys, jos ei ole termostaattia. Moottoria ei saa rasittaa alilämpöisenä.
 7. hpa

  -57 Ovaali

  Hei ota ovaalin jousi pois ja laita väliaikaisesti rasvaa hankauskohtaan, nyt se jousi joustaa kaasua painaessa. Hammaslevystä puuttuu rajoitintappi, sen voi tehdä vaikka popniitistä. A-laatuinen bensapumppu voi olla vaihtovirtaseen tarkoitettu, vaatii lyhyemmän käyttötangon.
 8. Sivuparkkeihin tulee sähkö vilkkuviiksen kautta, oikealle tai vasemmalle.Sumuvalot autoasetuksen mukaan sammui pitkille vaihtaessa.Itsellä nyt omassa ajoneuvossa 4 napaisen hätävilkun ihmettely, siksi tutkin kaikkia mahdollisia kaavioita.
 9. Meillä torstaisin kokous Pukinmäen mäkkärillä,unohtui kysellä.
 10. Mäkkärillä jos muistetaan capitolin aurausmittaaja?
 11. Varmuuden vuoksi ennen kesää voisi bensapumpun tuottaman paineenkin mitata. Itsellä ei nelostyypin kokemusta ole ollenkaan.Bensapinta säätyy alkuperäisellä neulaventtiilillä ja aluslevyllä oikein.
 12. Hei Pasi, mikä ajoneuvo nyt haluaa rullävyöt?Jos alkuperäinen alakiinnike niin siihen on Turvavyön tekemä DIN-normit täyttävä lattarauta.
 13. Hei. Laita kuva koko moottorista.Taitaa puuttua muitakin toimintaosia kuin tuo tulpattu letku.Siitä pitäisi johtaa letku ilmanpuhdistimen kanteen ja kannesta imuilman lämmityksen säätöläppään.Jakajan alipainekellon ja kaasuttimen välissä pitäisi olla metallinen mutkaputki ettei bensaa mene alipainekalvoon ja pilaa sitä. Kaasuttimen ja jakajan tyypit olisi hyvä kertoa kaukoparantajille. Kiertoilmakaasuttimen säätöohjeet löytyy tältäkin palstalta haulla. Kaasutin säädetään viimeiseksi venttiilien ja sytytyksen säädön jälkeen.
 14. Viime yönä testasin etupyörien aurauksen säätöön teleskooppivartta, jossa oli suorakulmat päissä.Saman tuloksen saa helpommin hyllylevyn palalla painamalla renkaan kylkeen ja piirtämällä viivat lattiaan. Meni sektoripuolisuunnikkaat vituroilleen, pitää tänään valosan aikaan korjata.
 15. Se on kenuiinista tehty.
×
×
 • Create New...