Jump to content

hpa

Members
 • Content Count

  515
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Etelä-Haaga Mummovuoren puoli
 • Ajoneuvot
  Vw 1300 -69 Golf -09

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hpa

  Käyttämättömyyspoisto

  Jos ajoneuvo on poistettu liikennekäytöstä, sillä ei saa ajaa lainkaan. Tuon kun muistaa. Ei siis tallista ulos ja takaisin voi ajaa omalla pihallaan. Poikkeus on Liikennevakuutuslain 1§:n mukaan moottoriajoneuvo ei ole liikenteessä silloin, kun sitä käytetään  liikenteestä eristetyllä alueella kilpailu- tai testaustarkoituksiin tai  kilpailuun välittömästi liittyvään harjoitteluun. Alue katsotaan liikenteestä eristetyksi  kun alue on ajoneuvoa käytettäessä suljettu aitauksella tai muutoin konkreettisesti rakenteellisin ratkaisuin tai  kun muun liikenteen ja ulkopuolisten pääsyn alueelle estää jatkuva aukoton vartiointi. Lainkohdan soveltaminen edellyttää kuitenkin sekä eristämis- että käyttötarkoituksen täyttymistä samanaikaisesti. Tällöin sattuvia vahinkoja ei korvata liikennevakuutuksesta. Eikä tämä tähän lopu. Lisäveroa tulee vähintään tonni ja maksimissaan kymmenkertainen vakuutusmaksu jos törttöilee.
 2. hpa

  H4 led ajovalopolttimet

  Masinistit tietää, ei hyväksyttyjä maantiekäyttöön.
 3. hpa

  M14x1.5 uppokantapultti

  Koska kannalle ei tule rasitusta voi sen tehdä tavallisesta mustasta hienokierre kuusiokolo pultista.Kantaa sitten muotoilee tai madaltaa haluamansa muotoiseksi.
 4. hpa

  pois

  Numero on voinut olla erillisessä lipukkeessa, joka on pudonnut pois. Jos on tumma matala kansi ja tumma runko niin voi Lahmeyer ja muutoinkin one year only. Alipainekellon akselissakin voi olla numero.
 5. hpa

  Talleissa tapahtuu?

  WP:n mäntiin tulee hieno muoto.Patissa isot kolot.Päässä ei palotilojen kokoja pysty enää laskemaan.Samantapaisia oli typ4 superveessä huhujen mukaan.
 6. hpa

  Öljynjäähdytin..

  Kuvissa olevat on sivuvirtasuodattimia .Viisaammat voi kertoa onko tuo kierukka jäähdytin vai lämmitin.Moottoritilan lämpötila on hyvin lähellä öljyn lämpötilaa.
 7. Hehhee.Porissa vedätetään turistia pitkin ja poikin.Leirintäalue, jossa ei saa majoittua teltassa on matkailuajoneuvoalue.Sille on omat liikennemerkkinsä ja opasteensa.Käsite matkailuajoneuvo otettiin ulkoilulakiin matkailuauton tilalle juuri siksi, että oli tullut käyttöön muitakin erityyppisiä leirintäajoneuvoja markkinoille.Matkailuajoneuvoalueelle voi siis mennä matkailuajoneuvolla. Tv täältä oikeusvaltiolta.
 8. hpa

  bluetooth blaupunkt

  https://www.youngtimerradio-shop.de/MP3-Adapter Rasti ruutuun
 9. Zeniitti meni äidin tallin tyhjennyksessä loppujen lopuksi roskiin koska siitä puuttui kiihdytydpumpun tanko ja toisen kyljen peitelevy.
 10. Että on törmätty ja ajettu tuolla Spegen mainitsemalla bugsprayn imusarjalla.Zenithin heitin roskiin ja tein välilaipan 2 kurkkuiselle solexille.Teollisuusmoottorien kaasuttimet oli erilaisia kuin 356:den ja niissä oli omat koodinsa po6 po7 po 8 jnl.
 11. hpa

  Solex 31 pict 3

  Ei ole missään.Seos säädetään suuttimella.Ruuveilla seosmäärää pienemmällä suuttimen kautta ja ohitus isommalla. Kuva
 12. hpa

  Kirjoitelkaahan projekteistanne

  Onko tietoa miten pientä hiukkasta ilmajäähyvolkkarin öljystä pitäisi suodattaa?Paras fram taitaa jääda kymmeneen mikroniin.Loppu ajokelit niin voisi suodatustakin kehitellä.
 13. hpa

  Wanhassa vara parempi..

  Ei masenneta, mutta 1:1 replika on. Eniten kiinnostaisi miten germaanikompressorilla saadaan 2 bar pinetta aikaiseksi.
 14. hpa

  Denniksen "project VW DeLuxe -51"

  Joo turboluuk on -72 ja kupla-70.
 15. hpa

  Denniksen "project VW DeLuxe -51"

  Vakavasti otettuna syksy tulee ja ajoneuvot pyrkivät sisätiloihin. Mitä sitten siellä tapahtuukin.
×