Jump to content

hpa

Members
 • Content Count

  577
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Etelä-Haaga Mummovuoren puoli
 • Ajoneuvot
  Vw 1300 -69 Golf -09

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Voisiko kakkoselle vaihtamisen stumppaus johtua sytytysennakosta?10 astetta?
 2. Tuollakin voi laskeskella:http://www.wallaceracing.com/dynamic-cr.php vakionokan ajoituksen joutuu vaikka fia databasesta tutkimaan.
 3. Perän tiputus vaikuttaa myös, ja kaikki muutokset vaikuttaa. Myös iskunvaimentajien vaihto. Samoja oireita omassa, vika voi olla toki kytkinakselin rasvauksen puute. Itse joudun aloittamaan jousen kumilaakerien vaihdolla, aurausta tullut taka-akseliin. Se rytkyttää myös.
 4. Kannattaa säätövaiheessa pyörittää moottoria useampi kierros ja joka kierroksella säätää välykset.Nokkalaakerien kuluma saadaan otettua huomioon.
 5. Venttiilien säätö ensin, sitten muut moottorin säädöt ja kaikki pellit ja tiivisteet paikoilleen. Vakiokaasuttimen kanssa pitäisi olla käytössä suunnilleen yhteensopiva jakaja, jossa alipaine -ennakko toimii.
 6. Nykyisissä pallonivelissä ei ole välystä ollenkaan, pitäisi olla. Sitten puristaessa tiukkenee lisää ja ohjaus jäykkenee. Näin kävi myös itselle -69 kuplassa. Simpukän säädin myös ohjeen mukaiseksi, sekin jäykistää ja ohjauksen palautus huononee. Simpukka säädetään pyörät ylös nostettuna neljänneskierros ratista käännettynä noin 25 millimetriksi, isompi välys tosiaan herkistää ohjausta ja palautus paranee. Nivelten vaihdon jälkeen pitää ohjauskulmia tarkistaa, siten että aurausta on vähän tai nolliin ja ohjaus on keskitetty. Jumppa jatkuu myös täällä. Välyksen lisäys palloniveliin vaatinee erikoistyökalun, tällainen prässi on kehitteillä.
 7. Hienosti menee. Aikaisemmin vähän heikommin
 8. Rasiliassakin käyttävät imuilman esilämmitystä, se taitaa mopokäytössä olla vaikein toteuttaa. 11 puristuksilla menevät.
 9. Laturista akkuun lähtevään paksuun punaiseen johtoon yhdistetään puolan plus.Paljon alle 10 voltin ei saa jännite laskea.Onko startti ja vauhtipyörä samaa paria?Jännite ja hammastus.1300 cc moottori yksireikäkansilla ja vaihtovirtalaturilla on irto-osista koottu.Mikä on moottorin kirjain ja numero?
 10. Jos lähtee työntämällä käyntiin on sähkövika. Tietyn kuumuisessa moottorissa ja vaihdelaatikossa starttiin ja sytytykseen ei riitä jännitettä. Koita hyppyjohdolla ensin suoraan virtaa laturin navasta puolaan, jos ei auta niin sitten startin kimppuun. Voi mitata myös miten alas jännte laskee puolalla käynnistäessä ja myöskin akussa. Startti pyörii hyvinkin alhaisella jännitteellä mutta puola ei anna kipinää.
 11. Bosch tune up parts chart the samba on se taikasana lopusta löytyy kanisteritkin ennakoineen.Numero on säätöakselin varressa.Automaattien alipainekellot näyttivät pienimpiä lukemia mutta se taas johtuu kaksitoimijakajasta jossa myös keskipakosäätö.Itse perehdyin liikaakin asiaan kun kehittelin omaan tappajajakajaan 40 astetta ennakkoa, oli väärät osat yhdessä.
 12. Hei. Tuossa ainakin osa keskustelun sivulla 2. https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=307450&postdays=0&postorder=asc&start=20 Old volks homesta löytyy lisätietoa kaikista jakajista http://www.type2.com/~keen/ignition.html ja Thsambasta kaikki asiat, sinne vaan eksyy ja aamu tulee. Etsi kokeeksi jokin vanha volkkarin alipainetoimisen jakajan alipainekello tai oikein sellainen säädettävä jostain vanhan volkkarin jakaljasta tai skodasta. Tuota isoa kelloa voi sitten kiristää vasaralla hakkaamalla jos ei ennakko nouse. Volvofoorumilla nuohoomalla voi löytyä myös tietoja säädettävästä ja muistakin alipainekelloista sekä tuosta ennakko-ongelmasta. Boschi heitäkin vainoaa.
 13. Kuvassa näkyy se ihme maaluuppi päättyen kahta kautta pyyhkijän moottoriin.Tutkin vielä sen kun näytti yksi liitin olevan vammainen.
 14. Hei. Ensin lisätietoa, onko 12v ja nelinapainen alkuperäinen keskeltä läpiruuvilla kiinnitetty vilkkurele. Silloin ei Tipin kuva päde. Nelinapaisen teleen kanssa on ihan erilaiset valo- ja hätävilkkukatkaisimet ja johdotus. Itse sain toimimaan vasta kun ostin "eurooppalaisen" vilkkureleen ja yhdistin mittarin merkkivalon ja vilkkuihin menevän johdon.
 15. hpa

  -57 Ovaali

  Ei kokemuksia neoretron iskareista.Saab 96 etuiskareissa on lenkki lenkki kiinnitys.Käy varsaosakaupassa mittailemassa.Niitä saa hd- ja kaasumallisia sekä rallikäyttöön tarkoitettuja.
×
×
 • Create New...