Jump to content

hpa

Members
 • Content Count

  645
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Etelä-Haaga Mummovuoren puoli
 • Ajoneuvot
  Vw 1300 -69 Golf -09

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Traaginen uran loppu, toki ei volkkarilla osuutta asiaan.
 2. Hi.Ensimmäinen ikävä asia on, että tuo rele ei ole alkuperäistä vastaava.Onko löytynyt auton kytkentäkaaviota?Onko vanha litteä vilkkurele tallessa, siinä voi olla merkkivalolle menevä napa merkitty kbl eli on katkoo maata?Itseltä kuplasta paloi alkuperäinen rele, samalla tavalla meni kokeiluksi. Ostin motonetin hyllystä nelinapaisen vilkkureleen nimellä eurooppalaisiin.Vilkun merkkivalon kytkin viikselle lähtevään johtoon, saa maata täältä kun virta ei kärjistä tule eli merkkivalo ja suuntavalot vilkkuvat eri tahtiin.
 3. Asiakirjan pyytäjää on avustettava nimeämään asiakirja, josta tietoa halutaan saada.Sitkeyttä toivoo nimimerkki v-mies.Varsinaisia vuosikirjapäätöksiä antaa korkeimmat oikeudet.
 4. Hö-6 olikin mennyt talvisäilöön.
 5. Tutkin illalla kokouksessa tuon Fuchs-tapauksen mikäli ilmaantuu.
 6. Saman samban mukaan bj-on alkuperäinen 1300 cc moottori, uudemmasta päästä.
 7. Hammastettu hihna kiristyy kuumetessaan, kannattaa tutkia, että on oikean mittainen muutoinkin.
 8. Taas vastaa sellainen joka ei mitään tiedä. Sambasta kaikki löytyy jos uskoo. https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?p=6770436
 9. Classic partsin sivulla on nettikataloogi käfer bis 1971, siinä kerrotaan osaksi 113 609 721m.Mittaan kyllä oman, nyt lomalla.
 10. Itsellä sama ongelma, -69 1300, tehtaan varsosaluettelon mukaan käsijarrun vaijerin pituus on 1722 mm.Nyt k-kauppaan tutkimaan.
 11. Fusca 1.6 alcool jos haluaa eksyä sademetsään.
 12. Teollisuus Etrasta olen ostanut ihan PAP-putkea, voi olla olemattakin, saatavuus vaihtelee myymälöittäin . Kilpailijan käsitys asiasta: https://eshop.wurth.fi/Ilmastointiletku-Alupap-PAP-pahvi-alumiini-pahvi-PAP-70MM-ILMASTOINTILETKU/5970807070.sku/fi/FI/EUR/ Taikasana on paperi-alumiini-paperi. Koot on sitten ulko- tai sisämittoja joten malli on hyvä olla mukana. Tilattua saa, mutta ilmasta maksaa postimaksua.
 13. PAP-putkea ei myydä BG-varaosaliikeissä. Rannikolla venetervikeliikkeet, muualla matkailuautotarvikeliikeet sekä Teollisuus-Etra myyvät PAP-putkea.
 14. hpa

  Mr

  Kytkinvaijeri voi olla osittain poikki, tarkasta.Tarkasta synkronointi kakkoselta, koita vetää moottorin käydessä vaihdetta päälle ilman kytkintä.Ei pitäisi mennä vaan synkro jarruttaa.
 15. Valtion toisessa huoneessa helpotetaan vw-harrastusta ja toisessa vaikeutetaan. Nyt onneksi ollut heillä muita kiireitä. Virkamies noudattaa tarkoin lakia, ja jos harastus kielletään, niin sitten se on lopetettava. Pitsiviikot ovat jo pääosin virtuaalisia, mutta kuka uskaltaa? https://www.youtube.com/user/cityofrauma 24.7 alkaa. Se on miesten harrastus.
×
×
 • Create New...