Jump to content

hpa

Members
 • Content Count

  595
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Etelä-Haaga Mummovuoren puoli
 • Ajoneuvot
  Vw 1300 -69 Golf -09

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 12kg/kW on siis nyky vertailuajoneuvon tiedoista päätelty. VW Typ 1 malli 113 Teho 50 hp, omapaino 820 kg. Lisätietona moottorin koko 1584 cc ja rumpujarrut.
 2. Niin golf mk 7 vertailumalli on r32 edelleen.
 3. Hi.Ne Heritaget ja Kampersit ym myyvät myös tuota heater tube isolation kittiä.Ulkonäön alkuperäisyyteen en voi ottaa kantaa. Taatana se taitaa olla ihan aramidikangasta.Sitä saa kyllä kotimaasta myös pinnoitettuna.
 4. Tutki kuitenkin hcb:n moottorista että on edes jotenkin autotyyppiset virranhakaja sekä kaasutin.
 5. Timo hyvä lue otsikko.Eiole kyse verosta vaan rakennemuutosten vertailuajoneuvosta.Samalle markkina-alueelle tarkoitettu tyyppikatsastettu tai tyyppihyväksytty samaan mallisarjaan ja mallisukupolveen kuulunut ajoneuvo.Esim Vw typ 1 models 111,113 ja 151.Eli kuplavolkkarit.Vertailuajoneuvona ei voi käyttää näiden amerikkalaisia tai afrikkalaisia serkkuja, jollei näitä yksityistuotuina ole tyyppikatsastettu tai tyyppihyväksytty.Fhra antaa asiasta lausuntonsa,meillä FVWA, mikäli katsoo asialliseksi.
 6. http://1967beetle.com/30-pict-1-carburetors/ 1. ajoneuvoni oli -67 joten ihmettelin itsekin.
 7. Onko diagnoosia?Kakkosen kiertokangen laakeri leikannut kiinni vai pultti katkennut?Itse palasin vakiomoottorin käyttäjäksi vastaavan vaurion jälkeen.
 8. Arvosteluperusteiden mukaan hylkäys, mikäli maavara ei ole riittävä. Pohjaanlyöntikumin pelkkä puute aiheuttaa korjauskehoituksen. Ja Kenpeleessähän ei kumeja käytetä, ( asiaton kommentti tämäkin)
 9. Vwagenin näkökantaa puoltaa vakiomoottorisuus, jos nokka-akselia tai sylinterinkansia ei ole muutettu viritysputkistot eivät paranna moottorin tehoa merkittävästi alle 4000 kierroksen.
 10. Edellä mainittu moduuli on vain 12v järjestelmiin.
 11. Mikä öljypumppu, suurtehopumppu voi pumpata öljyn venttiilikoppiin? Huohotustakin voisi tutkia onko voimakasta?
 12. Kuumana pitää käynnistää kaasu pohjassa.Onko ne termostastin käyttämät luukut varmasti auki ja kaikki moottoritilan tiivisteet paikoillaan?
 13. Hi.Kokeile seuraavan kerran, lähteekö starttipilotilla käyntiin kuumana kun ei muutoin käynnisty. Jos käynnistyy, on bensavika, muutoin sähkövika. Kuumana voi ventttiilivälykset pienetä ja lähtee vähän kylmettyään käyntiin muutoinkin. Moottorin lämpö voisi olla alhaisempikin. Voiko öljytikkuun koskea ollenkaan, kun on pysähdytty, vähän pitäisi pystyä. Oikeasti kuumuus voi olla jäähdytysilman puute. Umpinaisesta takaluukusta ei vaan tule tarpeeksi ilmaa.
 14. Se on kumijousi. Kansi kiristetään jousituksen yläasennossa. Kumi käsitellään talkilla tai grafiittijauheella tehtaan ohjeen mukaan. Kukin tekee miten haluaa, omalla vastuulla.
 15. Torstaina niska palaa auringossa, varokaa.
×
×
 • Create New...