Jump to content

hpa

Members
 • Content Count

  635
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Etelä-Haaga Mummovuoren puoli
 • Ajoneuvot
  Vw 1300 -69 Golf -09

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fusca 1.6 alcool jos haluaa eksyä sademetsään.
 2. Teollisuus Etrasta olen ostanut ihan PAP-putkea, voi olla olemattakin, saatavuus vaihtelee myymälöittäin . Kilpailijan käsitys asiasta: https://eshop.wurth.fi/Ilmastointiletku-Alupap-PAP-pahvi-alumiini-pahvi-PAP-70MM-ILMASTOINTILETKU/5970807070.sku/fi/FI/EUR/ Taikasana on paperi-alumiini-paperi. Koot on sitten ulko- tai sisämittoja joten malli on hyvä olla mukana. Tilattua saa, mutta ilmasta maksaa postimaksua.
 3. PAP-putkea ei myydä BG-varaosaliikeissä. Rannikolla venetervikeliikkeet, muualla matkailuautotarvikeliikeet sekä Teollisuus-Etra myyvät PAP-putkea.
 4. hpa

  Mr

  Kytkinvaijeri voi olla osittain poikki, tarkasta.Tarkasta synkronointi kakkoselta, koita vetää moottorin käydessä vaihdetta päälle ilman kytkintä.Ei pitäisi mennä vaan synkro jarruttaa.
 5. Valtion toisessa huoneessa helpotetaan vw-harrastusta ja toisessa vaikeutetaan. Nyt onneksi ollut heillä muita kiireitä. Virkamies noudattaa tarkoin lakia, ja jos harastus kielletään, niin sitten se on lopetettava. Pitsiviikot ovat jo pääosin virtuaalisia, mutta kuka uskaltaa? https://www.youtube.com/user/cityofrauma 24.7 alkaa. Se on miesten harrastus.
 6. Se on Traficom nykyään. Nyt kielsivät dollyjen käytön väärin pysäköityjen ajoneuvojen siirrossa. Kokonainen siirtolava ei onneksi mahdu tänne kaupungin puolelle.Jotain positiivista.
 7. Hi. Ettei mene meinostamiseksi annan vinkin, mene ongelman kanssa facebookkiin vw kupla-sivustolle. Siellä käy satunnaisesti rallimiehiäkin, joiden autot on vähän väliä robottihoidossa.
 8. Se on kaasuttimen tyyppikilpi.
 9. Ei taida ennättää Traficom tästä asiasta määräyspäätöstä tehdä. Kysykää Tatulta, itse olen jäävi.
 10. 31 pict-4 kanssa pitää olla imusarja kahdella esilämmitysputkella sekä termostaattiohjattu imuilman edilämmitys.Jakaja ja kaasutin ovat aina pareja. Liitteenä jonkinlainen taulukko. Kaasutin+jakaja (1) (1).doc
 11. Eilen vaiheistin Blaupunkt Frankfurtin kaiuttimen. Hyvin kuuluu etupellin alla.
 12. Tuo 009 ollut bussista. Paljon tulee jännitettä puolalle. Alle 9 voltin ei toimi.
 13. Kuplan 1 korkkiseen ohjausvaihteeseen öljy, 2 korkkiseen ohjausvaihderasva.
 14. Kokeile toisen puolen mutterilla ja käsijarru irti.Ranskalaista kannattaa kokeilla oikealla puolella kiertyy omia aikojaan kiinni päin.
 15. Kesäkuussa 2020 piti tulla uuden rakenteen muutosmääräykset voimaan.Ootellaan.Poikkeuslupa on poikkeustapaus jostakin mikä pitää hakijan itse selvittää.Nyt pitää päivittää tietokone niin pääsee taas tutkimaan.Työkone etana.
×
×
 • Create New...