Jump to content

jmo

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Jyväskylä
  • Ajoneuvot
    Typ 1 -66

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jmo's Achievements

  1. Tarvii mitään teettää, kyllähän tuo kaikki onnistuu photoshoppaamalla.
  2. Kyllä pelkkien kumien vaihtokin kävi mielessä, mutta kauanko sitten itse niveletkään tulevat kestämään. Mulla on toinen akseli ylimääräisenä, jos siitä irrottelisi tukivarret, vaihtaisi pallonivelet niihin ja laittaisi nämä tukivarret tuohon paikallaan olevaan akseliin.
  3. Viime keväänä vaihdoin Paruzzilta tilatut Empin pallonivelet Kuplan säätökeulaan ja jo loppukesästä oli jokaisen nivelen suojakumit riekaleina. Mistä siis löytäisi laadukkaammat pallonivelet madallettuun keulaan?
  4. jmo

    droppiolat

    Ovatkohan kuinka tarkkoja tästä? Itsellä viime katsastuksessa maavara jäi alle 8cm:n juurikin vakaajan takia, mutta leima tuli. Ajattelin jos seuraavalla kerralla veisi ilman vakaajaa...
  5. Kuinkas kulahtaneet startin puslat oireilee?
  6. Pääsylinteri ja jarruletkut itselläkin oli ekana tarkistuslistalla. Mutta eikös letkuissa johtuvassa tilanteessa paine jäisi vaan jarrusylintereille, ei pääsylinterille? Ja jarruvalotkaan eivät jäisi palamaan.
  7. Mistä voi johtua, että Kuplassa jarrut menevät ajossa vähitelleen itsestään päälle? Eilenkin ajoin reilun 10km:n pätkän maantietä, enkä koskenutkaan jarruun tuolla matkalla. Meno alkoi tuntua tahmealta ja jarrupoljinta painaessa poljin oli aivan kova. Myös jarruvalot paloivat koko ajan. Odottelun jälkeen paine jarruissa oli laskenut ja matka jatkui takaisin päin. Paluumatkan jarrut toimivat aivan normaalisti. Mistä ihmeestä siis jarrujärjestelmään voi paine itsestään kehittyä? Ja tuo ei tosiaankaan ollut ensimmäinen kerta.
  8. Kirjoitinkin ekassa viestissä, että " jos Kupla on selvästi madallettu". Eli mistään vakio-Kuplan peruskeulimisen pienestä vähentämisestä nyt ei ole kyse :)
  9. No pitäisiköhän sitä mennä vaan kokeilemaan määräaikaiskatsastukseen sanooko katsastusmies akselista mitään... Ja jos ei sano, niin sitten kokeilemaan antaako poliisit ajella rauhassa.
  10. Säädettävä etuakseli livahti alle talven aikana ja katsastaakin auto pitäisi muutaman viikon sisällä, joten hieman selvennystä olisin vailla. Tälläkin palstalla moni on kirjoitellut, ettei säädettävästä akselista tai säädettävistä takalatoista ole tullut konttorilla mitään sanomista. Mutta mitä sanovat poliisit, jos Kupla on selvästi madallettu, muttei rekisteriotteessa ole mitään merkintöjä madalluksesta? Ja jos säädettävästä akselista on otteessa merkintä, tuleeko siihen myös tiedot madalluksen määrästä (esim. mitta kaaresta napaan)? Samaan tyyliin siis kuin säädettävien alustasarjojen kanssa. Vai kerrotaanko otteessa ainoastaan, että säädettävä akseli autosta löytyy?
  11. Ja katsastus sujuu ongelmitta säätölattojen kanssa?
  12. Muutama vuosi sitten tuota Bilteman ainetta kokeilin, eikä sillä tehnyt mitään verrattuna Nitromorssiin.
×
×
  • Create New...