Jump to content

Lasse

Members
 • Content Count

  1992
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Lasse


 1. On 10/12/2020 at 12:36 PM, Tanhis said:

  Esim tuossa facebookissa pyöri tai taitaa vieläkin pyöriä 88 jetta jollain perus koneella olikos se joku 150tkm ajettu ja siistit aikakauden alut alla yleiskunnoltaan näytti aivan huipulta sisältä ja ulkoa ja hintapyyntö 1500. Tuohan on mr ikäinen ja ihan täysverinen harrasteauto ainakin minun mielessäni. Siinä kun rupeaa etsimään siistiä vähän ajettua mr ikäistä kuplaa tai vaikka pallista niin aika tekemätön paikka. Eli kyllä ilmajäähyharrastus on karannut setämiesten touhuksi ja sellaisena luultavasti tulee pysymäänkin. Ja mitä Mr Mäki on aikaisemminkin todennut että tuollaiseen rahaan mihin jotkut entisöidyt sambat myy niin alkaa olemaan jo muutakin keräilyautovalikoimaa.

  200€ maksoin tästä, siisti alkuperäiskunto. Ei leimaa ja vikoja on, mutta kori ja sisusta 6/6. Millaisen pahna-aihion saa 200€:llä?

  BFFA58C8-37D0-445D-B03A-20FE328A6B79.jpeg

  • Like 5

 2. 18 hours ago, MU said:

  Kotikutoiset "käfercup" tuet tulossa. Vaakatukeen en raaskinut enää uniball niveliä ostaa joten siitä tulee kiinteä, ja sen johdosta joutuu tekemään katkaistavan. 

  IMG_20201024_161540.jpg

  Köyhänä turasin noi vastakierreosat vaarnaruuvveista


 3. On 9/16/2020 at 10:50 PM, hpa said:

  Asiakirjan pyytäjää on avustettava nimeämään asiakirja, josta tietoa halutaan saada.Sitkeyttä toivoo nimimerkki v-mies.Varsinaisia vuosikirjapäätöksiä antaa korkeimmat oikeudet.

  Hallintomenettelylaki 4§


 4. 24 minutes ago, Urbantoy said:

  Hyvännäköistä Lasse, on se syöminen vaan mukavaa

  Juomisesta puhumattakaan, toihan kaikki on vaan rekvisiittaa pikku tissuttelulle 🤷‍♂️

  • Haha 1

 5. Just kattelin tossa että ovipahvi Lahden mh:sta Tampereen mh:lle maksaa tasan saman kuin polkupyörä ovelle tuotuna Saksasta Suomeen. Onneksi en pidä nettikauppaa Suomessa.

   

  Ja olisko ollu kova irvistys vääntää siihen pakettiautomaattiin tarratulostin niin ei tarviis pelleillä paperilappujen ja teipinpätkien kanssa. Toisaalta ei kai Postin tapoihin kuulukaan miettiä asiakkaan murheita. Kunhan toimarille boonukset napsahtaa tilille niin kaikki muu on meh.


 6. Tän auton ensimmäisen omistajan (äitini) nykyisessä autossa, polo vm 2016 on mittarissa 2400 km. Tuota nissania edeltävä polo vm 02 on meillä ”kakkosautona” mittarissa nyt 62 tkm, tais olla taulussa 24 tkm kun tuli meille ja kun toi nissani hommattiin.

   

  Joillakin on muutakin tekemistä kun pörrätä kylillä....


 7. Voi se puslissakin olla vikaa, mutta onko rengaskulmia syynätty koskaan? Sieltä voisi selitys löytyä.

   

  Toinen voisi olla noi paskangit, pojan saabissa paskangit kesti pari tuhatta km per akseli. Nyt alla hankookit ja ajettu 10t km ja kuluminen on normaalia.

×
×
 • Create New...