Jump to content

Lasse

Members
 • Posts

  2130
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  Hajoo käsiin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lasse's Achievements

 1. Tikkuteline liimatikuille jämäpätkistä
 2. Täytyy tähän kyllä todeta että pisimmät ja oikeastaan ainoat kunnon sairauslomat mulle on aiheuttanut nimenomaan liikunta. Sohvalla makoilu ei ole aiheuttanut tarvetta saikulle.
 3. Jos kura vituttaa metsässä niin parempi pysyä sieltä pois. On tää saatana kans eräs keskustelu taas kerran.
 4. Ei sotketa tähän noita läskipyöriä ja niillä sotkevia läskejä. Nyt puhutaan asiallisista tuotteista.
 5. Aika moni prätkäenskaaja on vaihtanu pyörään, koska harrastaminen on helpompaa ja kivempaa. Jos ei tota pyörällä kikkailua ole harrastanu niin pitää kokeilla ennenkuin alkaa mutua jakaa tietona. Niinkuin täällä tapaa olla tapana.
 6. Prätkillä ajo mettässä on niin rajoitettua että sähköpyörällä on helpompaa, eikä noi prätkät oo koskaan iskeny silleen. Ja tässä on pari mäkee lähellä jossa rakennettua pohjaa hyvin pyörille jos vaan jaksaa sotkee ton mäen ylös. Siinä sähkö olis hyvä apu. Onko tässä nyt joku 12 vuotta vedetty pyörillä alamäkee että menkööt sillä tyylillä loppuun asti. Onko kotari kevyt työntää mäessä?
 7. Pesu ja telakalle laitto. Mennä kesänä tuli päästeltyä lähimäissä, Åressa ja Järvsjössä. Ens kesänä jossakin muualla ehkä. Tolle kun joskus olis varaa ostaa sähköistetty kaveri. Joulupukki….?
 8. Tää oli ysärillä must. Nyt lähinnä nolo.
 9. Niin kysyvät varmaankin että missä tämmöinen ”Raahe” on?
 10. Temacoat gpl-s:n päälle kitit saumoihin, 3M helmapelti/kiveniskumassaa paikkoihin joihin olettaa kivien osuvan ja päälle automaali esim. Glasuritin 68-linjan tuote. Sisälsi tuotesijoittelua.
 11. Junakeula: https://www.nettiauto.com/subaru/sambar/13037904?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=postaus
 12. Vesivolkkarin osia. Noi kammottavat muovipuskurit onneksi jatkaa matkaa pohjoiseen.
 13. Ei vaihdu, kännykamera ja tallin loisteliaat valot vääristää. L54D edelleen.
×
×
 • Create New...