Jump to content

Lasse

Members
 • Content Count

  1980
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  Hajoo käsiin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jos pyydät niin ne pitää saada nähtäville, korvausta vastaan toki. Julkisuuslaki.
 2. Juomisesta puhumattakaan, toihan kaikki on vaan rekvisiittaa pikku tissuttelulle 🤷‍♂️
 3. Mennä viikonloppuna väännettiin paella mixta vai toi nyt sitten onkaan ja vähän tapasta kylkeen. Ja olutta totta kai.
 4. Just kattelin tossa että ovipahvi Lahden mh:sta Tampereen mh:lle maksaa tasan saman kuin polkupyörä ovelle tuotuna Saksasta Suomeen. Onneksi en pidä nettikauppaa Suomessa. Ja olisko ollu kova irvistys vääntää siihen pakettiautomaattiin tarratulostin niin ei tarviis pelleillä paperilappujen ja teipinpätkien kanssa. Toisaalta ei kai Postin tapoihin kuulukaan miettiä asiakkaan murheita. Kunhan toimarille boonukset napsahtaa tilille niin kaikki muu on meh.
 5. Volkkari se on golffikin. Seuras tallille asti, joten päästettiin sisälle.
 6. Tän auton ensimmäisen omistajan (äitini) nykyisessä autossa, polo vm 2016 on mittarissa 2400 km. Tuota nissania edeltävä polo vm 02 on meillä ”kakkosautona” mittarissa nyt 62 tkm, tais olla taulussa 24 tkm kun tuli meille ja kun toi nissani hommattiin. Joillakin on muutakin tekemistä kun pörrätä kylillä....
 7. ”Sukukalleus” myynnissä. Sisältä kuin uusi, pidetty ja huollettu. Nyt tarpeettomana seisomassa. https://www.nettiauto.com/nissan/note/11539650?fbclid=IwAR1mpHhuU_nwj2WeTgB96_yLSCUKdgtB5xsfZ7R4shA0Q8RzoUl8TGxL-hA
 8. Pohjoisen poijat tehny laikkamadalluksen. Varmaan mahtava ajokokemus.
 9. Mulla oli useamman vuoden ja kesti ihan ok.
 10. Voi se puslissakin olla vikaa, mutta onko rengaskulmia syynätty koskaan? Sieltä voisi selitys löytyä. Toinen voisi olla noi paskangit, pojan saabissa paskangit kesti pari tuhatta km per akseli. Nyt alla hankookit ja ajettu 10t km ja kuluminen on normaalia.
 11. Jos jollakulla olis hyvät keltaset tarpeettomana niin koodia tänne kiitos yv tahi o4oo kuus24 viis04
 12. Niin että kerran luulin erehtyneeni, mutta olikin väärässä.
 13. Tulpaksi siihen käy myös öljynpaineanturi jos sellainen sattuu olemaan lähempänä...
 14. Matkahuolto on ”kehittänyt” hinnoitteluaan ja kuljetusehtojaan yksityisasiakkaille. Eli enää ei kannata mennä tiskille paketti kainalossa vaan kilpailuttaa kuljetus esim. shipit.fi-palvelun tms. kautta. Muuten voi tulla pieni ylläri. Samoin jos pyydät jotakuta lähettämään sulle pakettia niin ohjatkaa käyttämään jotakin palvelua jotta kuljetuksen hinta ei lähde lapasesta. Jatkossa tulen hyvin tarkkaan tutkimaan paketin hinnan ennen kuin ostan jotakin käytettyä roinaa. Voi tavaran hinta moninkertaistua Matkahuollon kyydissä.
×
×
 • Create New...