Jump to content

Lasse

Members
 • Posts

  2238
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  Hajoo käsiin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lasse's Achievements

 1. Kaikenlaisia huolia ja murheita teillä vanhoilla on
 2. Tänään käytiin pienellä työssäoppijaksolla TTSpeedHQssa. Pienet suunnittelut ja sitten johtosarja-aihion kimppuun. Ens kerralla sukitus ja liittimet. Ja varmaan jotakin muutakin… Väylään tulee tuollainen näyttö niin voi siitä kauhistella korkeata lämpöä ja alhaista painetta
 3. Uusi tulee ens vuonna. Varma tieto.
 4. Tänään ähräsin suuttimet paikoilleen ja lyhyet suuttimet sain ”pienellä” säädöllä sopimaan CB:n putsareiden alle. Putsareiden pohjalevyistä piti kaasareiden suuttimien paikat hitsailla tietenkin umpeen… Onko järkee vai ei…. Vielä kerran pitää noi hökötykset raapia tuolta veks kun bensakiskon päihin pitää hitsata an-liittimet Niin joo sähkösarja on mitattu ja suunniteltu ja toivottavasti siitä viikon sisällä jotakin pulinaa. niin joo 2: pensanpainesäädin pitää tilata. Ja tiivisteitä. Sitten alkais olleen romut tontilla.
 5. Se on hänessä. Sitten tarttis ruveta ährään suuttimia noihin paskoihin läppärunkoihin. Viä olis bensalinjat ja johtotehtävät.
 6. Fajs, 48 koko muistaakseni ja hinnan tietää Google
 7. Trikkeripyörä on sovitettu hihnapyörän takapuolelle. Pannaanko rympillä ja liimalla vai laitetaanko pultit🤔 Sorvauksesta kiitos Saabveistämölle.
 8. Suomalaisella oli töitä. Maxxecu ahdistettiin penkin alle. Tai penkki on ollu Tarasteenjärvellä jo varmaan viis vuotta.
 9. Nyt menet vaan vetään pertsaa speedoissa ympäri pihaa niin aiettä tulee hyvä mieli
 10. No hillotaan näitä vielä toiset 25 vuotta
 11. Mitäs noista sais niinku rahaa per vuosikerta että alako edes kaivaan
 12. Ja taas visa on vinkunut ja kusti polkenut
 13. Juu röhisee jos saan tuon juniorin painostettua hommiin. Siinä olis vähän aluhmiinihitsaushommaa ja johtotehtäviä. Viikolla tuli tavaraa, ihan asiallista settiä. Keruusäiliö ja pumput sekä suuttimet on tulossa ens viikolla.
 14. Ja pikkusen homma edennyt. Tilauksessa on keruusäliö+pumppu, suuttimet. Ja kasa antureita.
×
×
 • Create New...