Jump to content

Lasse

Members
 • Posts

  2110
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  Hajoo käsiin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lasse's Achievements

 1. Hyvät tai sellaisiksi kunnostettavissa olevat yv tai o4oo 6kakx4 5o4
 2. Taas on hinkattu, mutta nyt täytyy lähteä kattoon kuin suomalaiset pärjää DriftMastersissa.
 3. Eipä ole koskaan kukaan kysyny tuosta madalletusta akselista mitään, ihan on itte hitsattu. Mutta varmaan se vaikuttaa miltä hitsaus näyttää.
 4. Jaa lienee turha tästä jankata. Täällä tiedetään asiat paremmin kuin ne oikeasti on. Onnittelut siitä. Siellä ne palkeet jossakin päin Suomea menee edelleen. Kyse siis oli rautajousien korvaamisesta ilmajousilla ja näistä oli valmistajan todistus kantavuudesta ja käyttötarkoituksesta. Ja airliftin ohjauksessa tuon noston ja laskun saa ohjelmoitua ihan miten vaan ja saa tasonsäädön jos sellaisen haluaa. Semmoinen huomio että kyse ei siis ollut kuplavolkkarista. Vaikka niihinkin on monta juttua tullut tehtyä mitkä täällä on tuomittu. Mutta sehän vaan kivaa kun saa aiheutettua joukkopaheksuntaa.
 5. Viimeksi kun itse tehtyä ilma-alustaa katsastettiin niin riitti kun palkeet oli jousien paikalla ja tehdastekoiset ja palkeet tyhjänäkään renkaat ei ottanu koriin kiinni. Varmaan olisi ollu eri tilanne jos jousitusgeometriat olis muutettu siirtämällä jousien paikkaa. Palkeet tuli tuolta: https://www.onlychargeddubs.co.uk/categories/air-static-suspension/air-suspension-parts/bags-by-ocd.html
 6. En enää hämmästyisi, jos seuraavan kerran rakennusmääräyksiä päivitettäessä kiellettäisiin autojen säilyttäminen autotalleissa.
 7. Ostetaan siistit eli hyvät siniset ovipahvit. Tulee pystäriin. Pelkkä oikea takapahvikin käy. o4006kax45o4 tai yv
 8. Lasse

  Baja

  Tieto lisää vaan tuskaa, että ei sitä ihan kaikkea kannata edes nähdä. Hyvä on noin.
 9. Kun muutin tuo pihasaunan laittomaksi autotalliksi niin purin purut veks, laitoin kivivillaa tilalle ja sisäpuolelle ek-kipsilevyn tuplana ja saumat limittäin väh. 30 cm. Tuolla en ole rälläköintiä kummempaa tehnyt, hitsailut teen tuolla Solvauksen ja Masennuksen puolella, joka on lecaharkoista ja liimapuusta tehty teollisuusrakennus. Niin ja kannattaa se väh. 8 metriä pitää väliä asuinrakennukseen jos sattuu vahinko niin ei mene kaikki samalla humauksella.
 10. Pallohan on hyvä ajettava. Jos vaikka vertaa junikseen.
 11. Kuinka monta akkukonetta mun pitäisi ostaa että korvaisin paineilman? Ja en usko että jumal-milkkarillakaan on mitään devilbiss flg:n veroista maaliruiskua tarjolla. Ja edelleen pidän suuresti ir:n kolmevarttisesta pulttipyssystä. Sillä voi tehdä lähes mitä vaan ja on kevyt ja pieni kones.
 12. Tämä joutais jo pois. Laakin peli. On korjattu ja laitettu. Aprilia oli merkki ja piikkinen. Vuosimallia en enää muista, täytyy kattoo trafista. Vaihdossa kävis siisti kuomukärry, palakantti, matalanostin tai lumilinko. Raha tietysti etusijalla aina. 2200€ taikka perusteltu ja asiallinen tarjous. o4oo6kax4 5o4 Tampere
 13. Joku kyseli strong linestä. Semmoinen 3-vaiheinen tonnin kone tuossa on papattanut nyt olisko kymmenkunta vuotta. Öljyt olen vaihtanut kun olen muistanut eli kaksi kertaa. En tiedä voiko suositella, mutta kyllä se mulla on asiansa ajanut.
×
×
 • Create New...