Jump to content

Lasse

Members
 • Content Count

  1850
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  Hajoo käsiin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Johtotähdessä on reikäpohjassa, kuisse ny sillee?
 2. Tarvetta olisi hyville osille (huonoja on jo hyllyt väärällään....) - pystiksen H4 umpiot - pystiksen etuvilkut loksujen päälle kumeineen - moottoriluukku 72-malliseen o4oo kuus2nel viis0nel tai yv
 3. Valot pois, kortti pois, kilvet pois
 4. Parempi överit kun vajarit. Odotan seuraavaa siirtoa, alkaa ittellä olla mielikuvituksessa aukko että mitä seuraavaksi tapahtuu.....
 5. Aina kannattaa pitää liikennevakutuus, se on ainoa vakuutus joka korvaa vastapuolen (ja omat) henkilövahingot. Vaikka ei olisi kilpiäkään.
 6. Green Card vakuutusyhtiöstä mukaan jolleivat usko että suomalainen liikennevakuutus on voimassa Ruotsissakin......
 7. Taas on yks mäkifillari mulkattu mieleisemmaksi. Ens viikolla päästellääm sit isommilla kukkuloilla.
 8. Käytettyä ostettaessa kannatta mitata nuppi ettei ole kulunut
 9. Ja lisäsin tuohon hankittavien listaan kunnon valaistuksen ja ilmanvaihdon. Se loppupeleissä ihan se ja sama millä maalaa jos ei näe mitään. Kaikki muu menee hifistelyn piikkiin ja siihän ei tunnetusti ole hinnalla ylärajaa... Itse koen niin, että kun ei osaa niin kunnon ruisku on kuin helmiä heittelisi sikojen päälle.
 10. Lasse

  VW 1302S '71

  En nyt tiedä noita ton koneen puristuksia, mutta yleensä matalapuristeiset koneet tykkää kun ennakkoa työnnetään lisää. Mutta tulihan taas nähtyä että korvakuulolla (-luulolla) ei konetta kannata säätää.
 11. Vdo:lla on antureita ja mittareita kahdelle eri asteikolle, tarkista että ne täsmää toisiinsa. Ei mitenkään mahdotonta että uusi mittari on rikki heti uutena.
 12. Vanha ruoska tarvii ohjainlaakerin vaihtoa
 13. Kyl noi menee 35 hv kopan kanssa. Tossa tulis tonne bensakiskon suuntaan vähän enempi pelivaraa.
 14. Kun katsoo hallituskokoonpanoa, niin oletan että tämä asia ei ole hallitusneuvotteluissa ns. ykköskorissa.... että älkää pidätelkö edellenkään hengitystä.
 15. No eivät tietenkään. Itse asiasssa korjaamoissa nykyään asiakas on aina väärässä ja pistetään lisäksi maksamaan siitä. Ja ei ole eka kerta kun näin käy, toisella foorumilla tarjosivat lääkkeeksi omien rengaskoneiden hankintaa. Tulee kuulemma pitkän päälle halvemmaksi ja sen alan hiljalleen uskoa. Tostakin örvellyksestä tuli maksettua 55 euroa. Katotaan jos saisin niiltä edes maalien hinnan pois, oppirahoiksi jäisi sitten vanteen purku, hionta ja maalaus ja kasaus eli useampi tunti työtä.
×
×
 • Create New...