Jump to content

Lasse

Members
 • Content Count

  1902
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  Hajoo käsiin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kun ei ole nuuka vaan saita niin pakko se nämäkin paskat loksut korjata.
 2. Näille romuille olis tarvetta: Oven senkkikantaruuveja Takalasi tai ritilä doghousepuhallin eli ropelli takaluukun jousi Etuvilkut kumeineen takasivulasit, popparit kiinnostaa jos sellaisia myytäväksi asti löytyy Asiaa auttaa jos myyjä tietää mitä on myymässä. Haussa olisi ns. a-osa, b-osaa on vaivoiksi asti. Noudetaan järjellisen matkan päästä Tampereelta. o400 kuus24 viis04 tai yv
 3. Ookko tehny lenkkiä? Ookko tehny lenkkiä pyörällä ilman penkkiä Tanko kun kakkaluukkuun lupsahtaa. Ookko tehny lenkkiä pyörällä ilman penkkiä Saattaa vinkee virne naamallesi tupsahtaa. Tosi sportti menee tässä, Ei oo penkki häirittemässä. Fillaristien hurja kööri, Suomistelee perärööri. Ja kaikki yhtyy kysymykseen niin tähdelliseen, Jee jee jee jee. Ookko tehny lenkkiä pyörällä ilman penkkiä Tanko kun kakkendaaliluukkuun lupsahtaa. Ookko tehny lenkkiä pyörällä ilman penkkiä Saattaa vinkee virne naamallesi tupsahtaa. Fillari on hieno mesta, Varsinkin jos puuttuu lesta. Kun hinkkaa runkkaa lujaa sutkuttaa Se kurkunpäässä pian kutkuttaa. Ja kaikki yhtyy kysymykseen niin tähdelliseen, Jee jee jee jee. Ookko tehny lenkkiä pyörällä ilman penkkiä Tanko kun aromipesään lupsahtaa. Ookko tehny lenkkiä pyörällä ilman penkkiä Saattaa vinkee virne naamallesi tupsahtaa. Ookko tehny lenkkiä pyörällä ilman penkkiä Tanko kun kakkaluukkuun lupsahtaa. Ookko tehny lenkkiä pyörällä ilman penkkiä Saattaa vinkee virne naamallesi tupsahtaa.
 4. Tän kun vuoraa fooliolla niin on suoja kaikkia mahdollisia viiruksia sun muita vastaan. Kun saa vielä FIA-hyväksynnän niin muuta ei tarviikkaan.
 5. Tärpätillä on massoja liotellut, ei ole niin haihtuvaa eikä tarvi atomisuojia
 6. Katoin eilen lavalle ja ei kyllä kannata enää kaivaa sieltä, päällä varmaa 5tn terävää ja paskasta rautaa. Pohjalevyn osia saa helpommallakin
 7. Kangasalla olis pohjalevy, hautautunut romulavalle, mutta jos jaksaa kaivaa niin sieltä sen sais. Mitäs tuommonen huono sais maksaa?
 8. Mää kasailen vaan leegoja ettei tuu paniikkia
 9. Steineliltä saa aika tehokkaita puhaltimia, semmoisella on tinannut. Helpompaa kun toholla kun lämpö ei ole niin on/off. Tohon saa kärkiä missä lämpö tulee rajatulle alueelle, käytetään pressujen korjaamisessa tms.
 10. Sepä ei haittaa, tää on halpaa ku saippua
 11. Luulis että porukka hamstrais tätä ihmeainetta joka ulkoisesti nautittuna pelastaa taudilta.
 12. Hyvin sentin normikittikerroksetkin kestänyt toistakytä vuotta kuplan kyljissä, että kai tolla tinankorvikkeellakin voi tuon 2,5 mm ylittää.
 13. Vaimo toi vaan kaks säkkiä kaupasta emboo. Nyt voi linnoittautua kotiinsa määräämättömäksi ajaksi.
 14. Tolppahan voi olla a-vectra, c-kadetti ja huonoimmassa tapauksessa og9-3 saabbi. Meillä siis juurikin tuo jälkimmäinen. Pussittamiseen on kyllä varmaan yks vaikeimpia tapauksia. Kaikenlaista on joutunut omasta päästä värkkäämään, mitään ei saa valmiina. Mutta kai se siitä. Kolffeihin sun muihin sais kaiken valmiina, mutta tähän ei mitään. Sama homma oli coilover-sarjan kanssa, itte piti kynäjousista kasata kun ei riittävän matalaksi saanut millään ja siitä tuo ilmajousihomma sitten kai lähti lentoon. Pysyypähän mielenkiinto yllä ja eikä jää turhaa aikaa ja rahaa volkkarien räpläämiseen.
×
×
 • Create New...