Jump to content

Lasse

Members
 • Content Count

  1845
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  Hajoo käsiin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aina kannattaa pitää liikennevakutuus, se on ainoa vakuutus joka korvaa vastapuolen (ja omat) henkilövahingot. Vaikka ei olisi kilpiäkään.
 2. Green Card vakuutusyhtiöstä mukaan jolleivat usko että suomalainen liikennevakuutus on voimassa Ruotsissakin......
 3. Taas on yks mäkifillari mulkattu mieleisemmaksi. Ens viikolla päästellääm sit isommilla kukkuloilla.
 4. Käytettyä ostettaessa kannatta mitata nuppi ettei ole kulunut
 5. Ja lisäsin tuohon hankittavien listaan kunnon valaistuksen ja ilmanvaihdon. Se loppupeleissä ihan se ja sama millä maalaa jos ei näe mitään. Kaikki muu menee hifistelyn piikkiin ja siihän ei tunnetusti ole hinnalla ylärajaa... Itse koen niin, että kun ei osaa niin kunnon ruisku on kuin helmiä heittelisi sikojen päälle.
 6. Lasse

  VW 1302S '71

  En nyt tiedä noita ton koneen puristuksia, mutta yleensä matalapuristeiset koneet tykkää kun ennakkoa työnnetään lisää. Mutta tulihan taas nähtyä että korvakuulolla (-luulolla) ei konetta kannata säätää.
 7. Vdo:lla on antureita ja mittareita kahdelle eri asteikolle, tarkista että ne täsmää toisiinsa. Ei mitenkään mahdotonta että uusi mittari on rikki heti uutena.
 8. Vanha ruoska tarvii ohjainlaakerin vaihtoa
 9. Kyl noi menee 35 hv kopan kanssa. Tossa tulis tonne bensakiskon suuntaan vähän enempi pelivaraa.
 10. Kun katsoo hallituskokoonpanoa, niin oletan että tämä asia ei ole hallitusneuvotteluissa ns. ykköskorissa.... että älkää pidätelkö edellenkään hengitystä.
 11. No eivät tietenkään. Itse asiasssa korjaamoissa nykyään asiakas on aina väärässä ja pistetään lisäksi maksamaan siitä. Ja ei ole eka kerta kun näin käy, toisella foorumilla tarjosivat lääkkeeksi omien rengaskoneiden hankintaa. Tulee kuulemma pitkän päälle halvemmaksi ja sen alan hiljalleen uskoa. Tostakin örvellyksestä tuli maksettua 55 euroa. Katotaan jos saisin niiltä edes maalien hinnan pois, oppirahoiksi jäisi sitten vanteen purku, hionta ja maalaus ja kasaus eli useampi tunti työtä.
 12. Muuten olis homma mennyt periaattessa putkeen, ellei rengasfirma olis kolhinu yhtä vannetta🤬
 13. Nopeiten toi menee niin, että purkaa ton keltasen käkästyksen tosta tieltä pois ja sen jälkeen moottorin niin änkkä on tosi nopea vaihtaa.
 14. Kantsii laittaa se piuhan päähän niin ei tarvi summamutikassa vaihdella osia. Puolaviat saa aika helpolla poissuljettua vdcs:sällä. Samoin näkee onko vikaa ruiskussa tai johtosarjassa.
 15. Onneksi on vain yksi harrasteauto ja sekin palasina tallissa, niin ei tarvi päätään vaivata ajaako sillä vai ei. 😫
×
×
 • Create New...