Jump to content

Lasse

Members
 • Content Count

  2016
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  Hajoo käsiin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kukkavaasi tuli. Lopetetaan autohommat ja aletaan sisustaan.
 2. Lasse

  YBA-8

  Mitens lemon raaseri nykyään, maalari kyseli siitä kun sen kanssa menneitä aikoja tossa muisteltiin
 3. Baarikaappi on tässä vaiheessa vielä todennäköisempi
 4. PMC Motorsportin adapteri-kytkin ja bemarin 5-v laatikko. Sitten vaan paketti lusikoitiin toyotan nokalle. Tiukkaa teki mutta just ja just mahtui.
 5. Välilaippa ja vauhtipyörä ynnä levy ja asetelma tilattu että pääsee sovittelemaan ”voimalinjaa” konehuoneeseen. Varsinainen lohko lähti koneistajalle tänään. Eilen lähti talouden saabbi parempaan kotiin, tää moottoriprokkis jäi vielä muistoksi sairaudesta.
 6. Esimerkiksi 200 euroa maksavien EU:n ulkopuolisessa maassa valmistettujen urheilujalkineiden hinnaksi muodostuu 318,90 euroa. Hinta koostuu jalkineiden arvosta, kuljetuskuluista, tullimaksusta ja arvolisäverosta. Tullimaksun ja arvonlisäveron määräytymisessä on ratkaisevaa, mistä maasta tavara toimitetaan asiakkaille. Verkkokaupan sijaintimaalla ei ole asiaan vaikutusta, Tulli varoittaa. Eli varmaan tässä kannattaa hetki kattella mistä tilaa ja mitä....
 7. no isommat firmat kierrättää tavaran Saksan kautta, mutta pienemmille firmoille tuli jonkun mittainen murhe tästä. Menee aikansa kun nähdään kuinka tavara kulkee ja kuka maksaa ja kenelle mitäkin. Mutta se on selvä että sakemannit naureskelee partoihinsa ja hakkaa käsiään nahkahousujen lahkeisiin.
 8. Jaaha mää tiedänki mihin mää noi repaleiset cobrat kohta raahaan
 9. Näin meillä. Sitten vielä tuo oikea öljynpaine että jäähdytin toimii oikein kun paineventtiilli aukeaa oikein. Eli vakiokokoinen öljypumppu.
 10. Joko vanteelle tai lokarille joutuu jotakin tekemään
 11. uz:taa kans vähän funtsattikn, mutta hetken saa etsiä täällä päin palloa sopivaa aihiota. Kemppiperä tässä on ja ruovitut renkaat, että jotakin laitonta tälläkin on puuhattu. Sisusta on kans riipinraapin, pitäis noi kaiutinasennukset saada luvanvaraisiksia niin ehkä loppuis toi ip-ruuvvien jakomielinen kylväminen ja kirveellä reikien hakkaaminen vähän rauhottua tästä perseenkorven maasta. Mutta katotaan pyörittääkö saabbi rengasta vai keksitäänkö sitten tilalle joskus tulevaisuudessa jotakin muuta. Ahdettu ls olis kyllä mielenkiintoinen prokkis, mutta sitten pitäis olla satasia lompakossa ihan eri tyyliin. Joo ei jz:taa kannata oikein näillä eurolla miettiä. Korvikkeilla täytyy koittaa iloa ja onnea tuottaa poikkeusaikoina.
 12. Jaa mihis näistä 1jz:t katoaa...🤔 kone on T5 saab. Katotaan jaksaako ruopia tolla vai tartteeko kehitellä jotakin suurempaa. Mutta tää ilmainen aihio sopi kukkarolle paremmin kun esim ls. Tää potilas on soarer eli rhd. Vähän reissussa rähjääntynyt, mutta ruosteeton kori.
 13. No se tossa Euroopan jakelukeskuksessa on, että nythän kukaan ei osaa sanoa millainen on tullausproseduuri kun brexit iskee. Voi olla viiveitä sun muita ja tuotevastuukysymykset ja takuukäytännöt sun on ihan leväällään.
×
×
 • Create New...