Jump to content

Lasse

Members
 • Content Count

  1838
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  Hajoo käsiin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vanha ruoska tarvii ohjainlaakerin vaihtoa
 2. Kyl noi menee 35 hv kopan kanssa. Tossa tulis tonne bensakiskon suuntaan vähän enempi pelivaraa.
 3. Kun katsoo hallituskokoonpanoa, niin oletan että tämä asia ei ole hallitusneuvotteluissa ns. ykköskorissa.... että älkää pidätelkö edellenkään hengitystä.
 4. No eivät tietenkään. Itse asiasssa korjaamoissa nykyään asiakas on aina väärässä ja pistetään lisäksi maksamaan siitä. Ja ei ole eka kerta kun näin käy, toisella foorumilla tarjosivat lääkkeeksi omien rengaskoneiden hankintaa. Tulee kuulemma pitkän päälle halvemmaksi ja sen alan hiljalleen uskoa. Tostakin örvellyksestä tuli maksettua 55 euroa. Katotaan jos saisin niiltä edes maalien hinnan pois, oppirahoiksi jäisi sitten vanteen purku, hionta ja maalaus ja kasaus eli useampi tunti työtä.
 5. Muuten olis homma mennyt periaattessa putkeen, ellei rengasfirma olis kolhinu yhtä vannetta🤬
 6. Nopeiten toi menee niin, että purkaa ton keltasen käkästyksen tosta tieltä pois ja sen jälkeen moottorin niin änkkä on tosi nopea vaihtaa.
 7. Kantsii laittaa se piuhan päähän niin ei tarvi summamutikassa vaihdella osia. Puolaviat saa aika helpolla poissuljettua vdcs:sällä. Samoin näkee onko vikaa ruiskussa tai johtosarjassa.
 8. Onneksi on vain yksi harrasteauto ja sekin palasina tallissa, niin ei tarvi päätään vaivata ajaako sillä vai ei. 😫
 9. Siellä katsastuksessa ei kannata turvavyöasioista kysellä yhtään, siellä kun ei mietitä mikä on järkevää vaan mitä asetuksessa lukee. Mutta eihän se heidän vikä ole, ett'ä meillä on näin hienot ja viisaat päättäjät ja hallintokoneisto valmistelemassa viisaita ja kauaskantoisia päätöksiä.
 10. Mää tuun joku päivä ajan kanssa ihmettelemään. Johan nyt on perkele jos ei yhtä sohleksia saada toimimaan.
 11. Koita jos mutterin hitsaamalla päälle lähtis. Vastakierretappi auttanut joskus. Liota wd40. Lausu loitsuja. Yleensä ei auta, mutta onpahan kokeiltu.
 12. Lasse

  VW 1300 -66

  Jos pinta on naarmuton niin voi aloittaa laikkaavalla laikalla ja tahnalla ja siitä sitten pikku hiljaa pehmeämpään laikkaan. Jos on naarmuja niin ne pitää vesissä hioa pois ekaksi. Tekniikoita ja aineita on monia, kokeilemalla selviää ittelle sopiva menetelmä. Autosolia monet käyttää tohon kiillotukseen. Ja youtube on videoita pullollaan.
 13. Sisäpuolella ylhäällä olisko menny poikki...
 14. Lasse

  VW 1300 -66

  Jos lähdet kiillottamaan noita vanteita niin kun olet saanut homman valmiiksi niin kannattaa miettiä pinnoitteen laittoa suojaksi. Esmes. Rimfixiltä saa ok ainetta siihen hommaan.
 15. Montako telttayötä on vielä edessä?
×
×
 • Create New...