Jump to content

Lasse

Members
 • Content Count

  1950
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  Hajoo käsiin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tosin ihailla täytyy saksalaisia verkkokauppoja, ei siis volkkarialalla, vaan muissa tuotteissa esim. polkupyörän osissa. Kaikki toimii automatisoidusti, mutta bisneshän on isoa että on varaa satsata automatioon. Sitten on toki niitä kauppoja (joita kannattaa aika nopeasti opetella välttämään) joissa valheellisesti näkyy että tavaraa on varastosaldossa mutta todellisuudessa ei olekaan ja toimitusaika on ihan toista kuin luvataan. Kaikkien turhinta on kun joudut soittelemaan sinne sun tänne ja sitten yleensä alkaa ongelmatkin. Puhelin sitoo vastaajan ja soittajan aika täydellisesti. Ja soittaa pitäisi silloin kun itse pitäisi olla töissä. Ja puhelin tööttää varattua. Molempiin suuntiin. Sitten ihmetellään puhelimessa 20 min 10 eur osan kummallisia seikkailuja. Mutta mikäs siinä... projektit seisoo ja rahat menee muihin puuhiin.
 2. Ite olen synkannut niin että tarkistan eri kierrosalueilla synkan ja tarvittaessa tehnyt lopullisen säädöt sille kierrosalueelle missä yleensä koneella ajetaan ~2000 rpm. Tyhjäkäynillähän harvemmin ajetaan.
 3. Kyllä se vaan loppupeleisssä on niin että asiakas luulee olevansa kunkku mutta monesti myyjän kannattaa miettiä kenen kanssa aikansa kuluttaa. Customer value tais olla se ameriikankielinen termi. Ja yleensä sitä saa juuri sellaista palvelua mitä lähtee itse hakemaan. Eli asiakkaanakin kannattaa tovi miettiä millä asenteella lähtee murheitansa asiakaspalvelijalle purkamaan.
 4. Yrittäjäkin on ihminen ja ihmisille sattuu unohduksia etenkin kiireessä. Kannattaisiko ihan rakentavasti vaan ottaa yhteyttä ja tiedustella asian perään.
 5. Peltiosia on aika huonosti saatavilla tai sitten ne maksaa maltaita. Soveltaa pitää tai sitten naputella itte.
 6. Täytyy nyt hetki seurata markkinan kehittymistä. Kaverille tuli Biltemasta yhteydenotto, että nostin pitää palauttaa liikkeeseen niin saa rahat takasin. Helppo homma... toimitus oli rahtina ovelle kun nostin painaa 500-600 kg. Eivät kuulemme osallistu palauttamiseen millään tavalla.
 7. Se ihan sama miksi sitä kutsutaan, mutta fysiikan lait ei muuksi muutu.
 8. Pienen väännön jälkeen tuli jotain valmistakin
 9. Ei olis eka kempomaatti jossa piirikortti viallinen, eli jos aiemmat vinkit ei auta niin yhteys korjaamolle
 10. https://yle.fi/uutiset/3-11370213 Ylen juttu aiheesta
 11. Pressuteltta jonka ylipaineistaa tuulettimella joka imee ilmaa suodattimen kanssa on aika kohtuullinen kompromissi. Etenkin tummia sävy vedettäessä maalisumu olisi hyvä saada tilasta pois että näkisi edes jotain. Ja tietty se valaistus, valoa ei ole koskaan vielä ollut mun tallissa liikaa. Virheistä kuulemma oppii parhaiten. Ehkä kannattaa muutama yuutupe-pätkä kattoo eka pohjille.
 12. Lasse

  Ahistaako?

  Nopein tapa saada sadetta pilvettömältä taivaalta on maalata nokkapeltiä ulkona
 13. Voi alle 750 kg asuntovaunujen kysyntä kasvaa kummasti....
 14. No tuo nopeusrajoitus sotii sitä liikenteen joustavuustavoitetta vastaan.....
×
×
 • Create New...