Jump to content

Lasse

Members
 • Posts

  2130
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lasse

 1. Tikkuteline liimatikuille jämäpätkistä
 2. Täytyy tähän kyllä todeta että pisimmät ja oikeastaan ainoat kunnon sairauslomat mulle on aiheuttanut nimenomaan liikunta. Sohvalla makoilu ei ole aiheuttanut tarvetta saikulle.
 3. Jos kura vituttaa metsässä niin parempi pysyä sieltä pois. On tää saatana kans eräs keskustelu taas kerran.
 4. Ei sotketa tähän noita läskipyöriä ja niillä sotkevia läskejä. Nyt puhutaan asiallisista tuotteista.
 5. Aika moni prätkäenskaaja on vaihtanu pyörään, koska harrastaminen on helpompaa ja kivempaa. Jos ei tota pyörällä kikkailua ole harrastanu niin pitää kokeilla ennenkuin alkaa mutua jakaa tietona. Niinkuin täällä tapaa olla tapana.
 6. Prätkillä ajo mettässä on niin rajoitettua että sähköpyörällä on helpompaa, eikä noi prätkät oo koskaan iskeny silleen. Ja tässä on pari mäkee lähellä jossa rakennettua pohjaa hyvin pyörille jos vaan jaksaa sotkee ton mäen ylös. Siinä sähkö olis hyvä apu. Onko tässä nyt joku 12 vuotta vedetty pyörillä alamäkee että menkööt sillä tyylillä loppuun asti. Onko kotari kevyt työntää mäessä?
 7. Pesu ja telakalle laitto. Mennä kesänä tuli päästeltyä lähimäissä, Åressa ja Järvsjössä. Ens kesänä jossakin muualla ehkä. Tolle kun joskus olis varaa ostaa sähköistetty kaveri. Joulupukki….?
 8. Tää oli ysärillä must. Nyt lähinnä nolo.
 9. Niin kysyvät varmaankin että missä tämmöinen ”Raahe” on?
 10. Temacoat gpl-s:n päälle kitit saumoihin, 3M helmapelti/kiveniskumassaa paikkoihin joihin olettaa kivien osuvan ja päälle automaali esim. Glasuritin 68-linjan tuote. Sisälsi tuotesijoittelua.
 11. Junakeula: https://www.nettiauto.com/subaru/sambar/13037904?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=postaus
 12. Vesivolkkarin osia. Noi kammottavat muovipuskurit onneksi jatkaa matkaa pohjoiseen.
 13. Ei vaihdu, kännykamera ja tallin loisteliaat valot vääristää. L54D edelleen.
 14. Väärän tai oikean merkkiseen paketin kuljettimeen turasin keväällä kolme helposti irroitettavaa häkkiä koirille. Näin säilyi mahdollisuus käyttää johtotähteä alkuperäiseen käyttötarkoitukseen eli tavaran kuljetukseen. Polkupyörille pitää vielä teline, sekin irroitettava, tehdä. Sikaosaston vanerointia pitää kans vähän parannella. Sekä ruostesuojausta aika paljonkin koska tämähän on esikuva maailmalle.
 15. Keittiöremontin joutu pätkäseen lomilla. Tuo monttu tuli kalustettua edellisen kerran 19 vuotta sitten. Jos seuraavan tekis joku muu sitten.
 16. Tämä edelleen tallin tukkeena Vaihto johonkin vähemmän tilaa vievään tai johonkin mitä ei tartte sisällä säilyttää…
 17. Iso maa, isot toleranssit. Pätee kaikkiin maihin Suomesta itään.
 18. Taas on hinkattu, mutta nyt täytyy lähteä kattoon kuin suomalaiset pärjää DriftMastersissa.
 19. Eipä ole koskaan kukaan kysyny tuosta madalletusta akselista mitään, ihan on itte hitsattu. Mutta varmaan se vaikuttaa miltä hitsaus näyttää.
 20. Jaa lienee turha tästä jankata. Täällä tiedetään asiat paremmin kuin ne oikeasti on. Onnittelut siitä. Siellä ne palkeet jossakin päin Suomea menee edelleen. Kyse siis oli rautajousien korvaamisesta ilmajousilla ja näistä oli valmistajan todistus kantavuudesta ja käyttötarkoituksesta. Ja airliftin ohjauksessa tuon noston ja laskun saa ohjelmoitua ihan miten vaan ja saa tasonsäädön jos sellaisen haluaa. Semmoinen huomio että kyse ei siis ollut kuplavolkkarista. Vaikka niihinkin on monta juttua tullut tehtyä mitkä täällä on tuomittu. Mutta sehän vaan kivaa kun saa aiheutettua joukkopaheksuntaa.
 21. Viimeksi kun itse tehtyä ilma-alustaa katsastettiin niin riitti kun palkeet oli jousien paikalla ja tehdastekoiset ja palkeet tyhjänäkään renkaat ei ottanu koriin kiinni. Varmaan olisi ollu eri tilanne jos jousitusgeometriat olis muutettu siirtämällä jousien paikkaa. Palkeet tuli tuolta: https://www.onlychargeddubs.co.uk/categories/air-static-suspension/air-suspension-parts/bags-by-ocd.html
 22. En enää hämmästyisi, jos seuraavan kerran rakennusmääräyksiä päivitettäessä kiellettäisiin autojen säilyttäminen autotalleissa.
 23. Ostetaan siistit eli hyvät siniset ovipahvit. Tulee pystäriin. Pelkkä oikea takapahvikin käy. o4006kax45o4 tai yv
×
×
 • Create New...