Jump to content

Paadre

Members
  • Posts

    1142
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Pirkanmaa
  • Ajoneuvot
    2 x kupla ja pallo.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Paadre's Achievements

  1. Tän sais nyt vielä tähän rahaan. Leiman jälkeen nostelen hintaa.
  2. Jotain saatu aikaiseksi tämänkin kanssa. Pilleri pois, plyyyyyshhit mäkeen ja tänään annettiin Metaken kans raitisilmapuhaltimelle huomioo niin onpa sekin sitten huollettu.
  3. Ja tämä siirretty tallille talvehtimaan. Eli tätä pääsee tutkimaan lämpöisessä ja valoisassa tallissa. Vaihdossa vois vieläkin kelvata tommonen coupe Audi
  4. Paadre

    Baja

    Mä kyl lähtisin tolle samalle linjalle Jonen kans, että veisi alareunaa vaan tarpeeksi sisään ja yläreuna suunnilleen samoille paikoille. Istuisi varmaan silleen parhaiten.
  5. Tämäkin olisi vielä. Kaasari vissiin tarttis vaihtaa, ei oikein suostu yhteistyöhön. Aika vaan hiukan kortilla niin jäänyt tappelematta.
  6. Eiku juu, kyllähän mä noi lötsin mut aattelin tuohon on joku vieläkin parempi malli. On sen verran himmelin näköiset että noin paljoa ei viitsi maksaa kun ei tule ees kiskot mukana. Tekee ite samanlaiset himmelit.
  7. Mä en löytänyt. Tarttee vielä jatkaa etsimistä.
  8. Jahas, kaks sanaa. Uusiks meni. Olis ollu yllä olevan kuvan mukainen häkkelbyy melko arvokas teettää joten piirsin hitokseen yksinkertaisemman mallin. Toinen syy oli se, että enpä ollutkaan huomannut että Recaron kiskot, ainakin tässä tapauksessa, olivat erilaiset oikealla ja vasemmalla ja en jaksanut alkaa piirtämään molemmille puolille omia. Eli tämä malli on ajatukseltaan hyvin saman tyyppinen kuin jo markkinoilla olevat. Kiskoiksi tilasin universaalit Ta-technikset koska ne olivat järkevän hintaiset ja riittävän matalat.
  9. Muistaakseni mahtuu juuri ja juuri alapalloonkin. Omastani olen tukivarret irrottanu ja tuota työkalua väittäisin kyllä käyttäneeni.
  10. Tätä olen itse jo vuosia käyttänyt eikä ole jäänyt yksikään pallonivel irtoamatta, ei tartte hakata ja kiroilla. https://www.motonet.fi/fi/tuote/804058/MTX-Automotive-pallonivelen-ulosvetaja
  11. Tätäkin suunnitelmaa hiukan eteenpäin. Kävin mittailemassa kiskoja yms. ja nyt saa jo paremman käsityksen mitä pitää vielä muuttaa jotta kiskot saa täsmäämään autoon ja penkin järkevään asentoon.
  12. Äläs ny, semmonen kunnon plyyysHi olisi vallan komee.😬 Ymmärrän hyvin, mä valkkasin kuplaan hiukan samalla ajatuksella materiaalit. Kieltämättä helpottaa rakentamista kun ei tartte kaikki osia haalia.
  13. Teillä kävi vähän tuuria ku oli keskipenkkikin mukana, ei oo ihan halba mualimalla sekään nykyään. Meinaatko raapasta kernit jakkaroihin vai oliko vielä villimpi visio?
  14. Joo, aattelin hiukan helpottaa ajattelua ja piirsin koneella pari viivaa. Josko näin säästyisi muutama kirosana parempaan tarkoitukseen. Toi on niin pöllö systeemi toi 73->, että pakko hiukan miettiä. Mainitsemasi menetelmä ei sinällään kyllä huono ole sekään.
  15. Aloin hahmottelemaan kiinnityksiä Racaroille. Tarkoitus käyttää Recaron omia kiskoja ja saada ne sitten jotenkin sopimaan vielä autoonkin. Ajatus lainattu Corbeaun ja Empin tuotteista. Kuvassa nuo ruskeammat merkkaa Recaron omia kiskoja, en jaksanut tarkemmin mallintaa, mitat ja reiät täsmää niin se riittää. Tästä on hyvä miettiä asiaa eteenpäin. Seuraavaksi tarttee käydä mittaamassa autossa hiukan korkoja.
×
×
  • Create New...