Jump to content

Paadre

Members
 • Posts

  1143
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pirkanmaa
 • Ajoneuvot
  2 x kupla ja pallo.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Paadre's Achievements

 1. Sisusta sai uuden värin. Josko sitä juhannuksena pääsis ajeleen.
 2. Jotain saatu aikaiseksi tämänkin kanssa. Pilleri pois, plyyyyyshhit mäkeen ja tänään annettiin Metaken kans raitisilmapuhaltimelle huomioo niin onpa sekin sitten huollettu.
 3. Paadre

  Baja

  Mä kyl lähtisin tolle samalle linjalle Jonen kans, että veisi alareunaa vaan tarpeeksi sisään ja yläreuna suunnilleen samoille paikoille. Istuisi varmaan silleen parhaiten.
 4. Eiku juu, kyllähän mä noi lötsin mut aattelin tuohon on joku vieläkin parempi malli. On sen verran himmelin näköiset että noin paljoa ei viitsi maksaa kun ei tule ees kiskot mukana. Tekee ite samanlaiset himmelit.
 5. Mä en löytänyt. Tarttee vielä jatkaa etsimistä.
 6. Jahas, kaks sanaa. Uusiks meni. Olis ollu yllä olevan kuvan mukainen häkkelbyy melko arvokas teettää joten piirsin hitokseen yksinkertaisemman mallin. Toinen syy oli se, että enpä ollutkaan huomannut että Recaron kiskot, ainakin tässä tapauksessa, olivat erilaiset oikealla ja vasemmalla ja en jaksanut alkaa piirtämään molemmille puolille omia. Eli tämä malli on ajatukseltaan hyvin saman tyyppinen kuin jo markkinoilla olevat. Kiskoiksi tilasin universaalit Ta-technikset koska ne olivat järkevän hintaiset ja riittävän matalat.
 7. Muistaakseni mahtuu juuri ja juuri alapalloonkin. Omastani olen tukivarret irrottanu ja tuota työkalua väittäisin kyllä käyttäneeni.
 8. Tätä olen itse jo vuosia käyttänyt eikä ole jäänyt yksikään pallonivel irtoamatta, ei tartte hakata ja kiroilla. https://www.motonet.fi/fi/tuote/804058/MTX-Automotive-pallonivelen-ulosvetaja
 9. Tätäkin suunnitelmaa hiukan eteenpäin. Kävin mittailemassa kiskoja yms. ja nyt saa jo paremman käsityksen mitä pitää vielä muuttaa jotta kiskot saa täsmäämään autoon ja penkin järkevään asentoon.
 10. Äläs ny, semmonen kunnon plyyysHi olisi vallan komee.😬 Ymmärrän hyvin, mä valkkasin kuplaan hiukan samalla ajatuksella materiaalit. Kieltämättä helpottaa rakentamista kun ei tartte kaikki osia haalia.
 11. Teillä kävi vähän tuuria ku oli keskipenkkikin mukana, ei oo ihan halba mualimalla sekään nykyään. Meinaatko raapasta kernit jakkaroihin vai oliko vielä villimpi visio?
 12. Joo, aattelin hiukan helpottaa ajattelua ja piirsin koneella pari viivaa. Josko näin säästyisi muutama kirosana parempaan tarkoitukseen. Toi on niin pöllö systeemi toi 73->, että pakko hiukan miettiä. Mainitsemasi menetelmä ei sinällään kyllä huono ole sekään.
 13. Aloin hahmottelemaan kiinnityksiä Racaroille. Tarkoitus käyttää Recaron omia kiskoja ja saada ne sitten jotenkin sopimaan vielä autoonkin. Ajatus lainattu Corbeaun ja Empin tuotteista. Kuvassa nuo ruskeammat merkkaa Recaron omia kiskoja, en jaksanut tarkemmin mallintaa, mitat ja reiät täsmää niin se riittää. Tästä on hyvä miettiä asiaa eteenpäin. Seuraavaksi tarttee käydä mittaamassa autossa hiukan korkoja.
 14. Jatketaas tätäkin projektia välillä. Keväällä katsastin tän pitkästä aikaa ja ajattelin jatkaa projektia. Nyt olis sitten sisustan vuoro. Recarot lähti verhoiltavaksi ja tietty muutkin sisustan osat. Tarvii tässä talven aikana piirrellä kiinnikkeet noihin jakkaroihin koska en halua hävittää tuota alkuperäistä kolmiota, on se sen verran häiriintynyt ratkaisu. Toi mattamusta kojetaulu alkoi kyllä kesän aikana ärsyttää joten se tarttee kyllä maalata ulkovärillä. Moottorin otin valkosesta tähän mutta sen suhteen tulee vielä muutoksia.
 15. Ny alkais oleen paksutolppa harrastettu, siirryn takas pystäriin kun siinä voi ottaa mielestäni enemmän vapauksia rakentelun suhteen. Moottori pois ja kohti seuraavaa koppaa. Paksun taidan myydä pois...
×
×
 • Create New...