Jump to content

Paadre

Members
 • Content Count

  1091
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pirkanmaa
 • Ajoneuvot
  2 x kupla ja pallo.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mulla on toi biltemalainen käytössä ja tuntuisi toimivan. Oon kuullu kyllä muualtakin hyvää ko. kamppeesta joten uskallan suositella. Mulla ei oo akkujen välissä sulaketta, pitäis varmaan laittaa.
 2. Dääm... No nyt on ruattintuonnissa ruattista ostettu varaosa joten korin ei pitäis alkaa osaa hylkimään.
 3. Tierpistä löyty orkkis lokari tarvikkeen tilalle. Maalia vähän pintaan ja tarvike varastoon jemmaan.
 4. Metaken kans riahuttiin takapäätä isänmaata kohti. Ei mikään lintta mut patempi ku sillä Toijala-perällä. Meni vielä kohtuu hyvin ku aikaa meni vaan tunti per puoli.
 5. Kiitos jälleen kaikille tasapuolisesti! Joko sovitte, kuka saa ottaa vieraskirjan ekana kirjahyllyynsä? 😁 Himaan pääsin, vaikkakin viimeset 30km poikkesin melkein jokaisella bussipysäkillä kun auto ei vaan suostunut käymään kunnolla, haiskahtaa hiukan bensapumpumppu remontilta. Latauksen merkkivalo sytty myös mukavasti jo Ylämyllyn Shellillä mutta tuumattiin, että himaan ei oo niin montaa sataa kilsaa matkaa, että olis viittiny palata takaisin tutkimaan asiaa. Lataussäädin lienee kypsyny.
 6. Toinen kuva vielä. En saanu tohon samaan postaukseen lisättyä.
 7. Samat nutaajat jossainpäin Poria kahvilla...
 8. Metakelle suuri kiitos ku tuli kasaan pallon loppuun! Ei onnistunu yhellä kädellä. Huomenna leimalle ja sit voi alkaa miettiin DWL:ään lähtöö.
 9. Paadre

  Nettikauppa

  Samaa mietin mut hälläkö väliä kun halvalla saa. 😂
 10. Jaa uusia pestyjä pottuja? Omasta maasta jos ottaa ni saattaa tulla pesemättömänä ylös. Ja jos toi nopeuttaa pesua niin eikös se silloin nopeuta sapuskan valmistumista?
 11. Ei liity käyntihäröön todennäköisesti mitenkään mutta vaihda KAIKKI bensaletkut, tuppaavat tuossa ajassa jo menemään koviksi ja alkavat vuotamaan.
 12. On ja voi. Tai tod. näk. sulla on vakio jakaja ni siinä on kyljessä semmonen pieni kiiltävä "tynnöri", konkka. Toi jos on rikki ni tekee kyllä melko outoja juttuja käyntiin. Toki vois olla puolakin mut se yleensä alkaa yleensä lämpösenä vasta temppuileen. Älä vaihda molempia samaan aikaan. Jos vaikka vika häviää ni tiedät selkeästi kumpi osa oli rikki.
 13. No mua ainakin ärsyttää jos siistiin autoon tulee naarmuja tai lommoja ni siks tarttee varoo. Tai no, ei tohon patinaankaan lommoja tartte tulla mut siinä ne vituttaa paljon vähemmän. Kiiltävä auto olis kyllä kivempi toisaalta katsella...
 14. Voiskos nyt olla syy jakajassa? Väärä kärkiväli, konkka rikki, kansi särki, pyörijä rikki. Ja mullahan kävi juurikin niin tässä taannoin, että uudet tulpanjohdot löi valmiiksi läpi. Laitoin vanhat ni alko auto toimiin.
×
×
 • Create New...