Jump to content

Paadre

Members
  • Posts

    1153
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Pirkanmaa
  • Ajoneuvot
    2 x kupla ja pallo.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Paadre's Achievements

  1. Ja se venttiili kans ehjä siel tulipellin paikkeilla? Ei päästä ilmaa kuin tehostajan suuntaan?
  2. Melki lyön vetoa että sulla on tehostin rikki. Mulla oli hyvin samantyyppiset oireet mutta.jätti randomisti jarruja päälle ja poljin siinä samalla hiukan alhaalla.
  3. Muuten hyvä toi Osakaupasta tullu Empin änkkä mutta istuu kuin satula sialle. Joo, myyntitekstissä sanotaan että saattaa joutua laipan asentoa muuttamaan mutta vitut se mitään auta kun toi alkukäyrä on selkeesti bussiin, eli saisi vain kauemmas helmasta mutta ei se nyt ihan riitä. Harmi sinänsä kun ääni olis aika siedettävä tässä. Eli ihan hyvä aihio.
  4. Paadre

    Baja

    Mahtaisikohan joku Stauff tyyppinen ratkaisu toimia. Niitä on muistaakseni mustinakin ja voihan ne aina maalata. Stauff pitää kyllä hyvin tuollaisessa putkessa että siitä ei olisi hätää.
  5. No ei noita puussa kasva mut eivät kuitenkaan mitään kananhampaita. Tietty yks voisi myös olla 205 gti pösö penkit. Mut onneks noi on olevinaan edes saksalaiset tekeleet ni kehtasi laittaa kuplaan.😁
  6. GSI-Kadetin tuhdot noi on.
  7. No niin. Tänään haettu taas 2v lisää ajoaikaa ja juhlan kunniaksi sain vielä Recarotkin kiinni. Possun kankaalla verhoiltuna. Vielä puuttuu loput verhoilut mutta hyvää kannattaa odottaa.
  8. Uskon! Arvaas muutes myisinkö?😁
  9. Hiukan on vielä tekemistä mutta kyllä tällä juhannusrientoihin pääsee. Yllättävän tummat noi Jaakkotuotteen lasit (takalasissa kalvo kun sitä ei tullut silloin mukana.
  10. Sisusta sai uuden värin. Josko sitä juhannuksena pääsis ajeleen.
  11. Jotain saatu aikaiseksi tämänkin kanssa. Pilleri pois, plyyyyyshhit mäkeen ja tänään annettiin Metaken kans raitisilmapuhaltimelle huomioo niin onpa sekin sitten huollettu.
  12. Paadre

    Baja

    Mä kyl lähtisin tolle samalle linjalle Jonen kans, että veisi alareunaa vaan tarpeeksi sisään ja yläreuna suunnilleen samoille paikoille. Istuisi varmaan silleen parhaiten.
  13. Eiku juu, kyllähän mä noi lötsin mut aattelin tuohon on joku vieläkin parempi malli. On sen verran himmelin näköiset että noin paljoa ei viitsi maksaa kun ei tule ees kiskot mukana. Tekee ite samanlaiset himmelit.
  14. Mä en löytänyt. Tarttee vielä jatkaa etsimistä.
×
×
  • Create New...