Jump to content

Paadre

Members
 • Content Count

  1082
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pirkanmaa
 • Ajoneuvot
  2 x kupla ja pallo.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Paadre

  Nettikauppa

  Samaa mietin mut hälläkö väliä kun halvalla saa. 😂
 2. Jaa uusia pestyjä pottuja? Omasta maasta jos ottaa ni saattaa tulla pesemättömänä ylös. Ja jos toi nopeuttaa pesua niin eikös se silloin nopeuta sapuskan valmistumista?
 3. Ei liity käyntihäröön todennäköisesti mitenkään mutta vaihda KAIKKI bensaletkut, tuppaavat tuossa ajassa jo menemään koviksi ja alkavat vuotamaan.
 4. On ja voi. Tai tod. näk. sulla on vakio jakaja ni siinä on kyljessä semmonen pieni kiiltävä "tynnöri", konkka. Toi jos on rikki ni tekee kyllä melko outoja juttuja käyntiin. Toki vois olla puolakin mut se yleensä alkaa yleensä lämpösenä vasta temppuileen. Älä vaihda molempia samaan aikaan. Jos vaikka vika häviää ni tiedät selkeästi kumpi osa oli rikki.
 5. No mua ainakin ärsyttää jos siistiin autoon tulee naarmuja tai lommoja ni siks tarttee varoo. Tai no, ei tohon patinaankaan lommoja tartte tulla mut siinä ne vituttaa paljon vähemmän. Kiiltävä auto olis kyllä kivempi toisaalta katsella...
 6. Voiskos nyt olla syy jakajassa? Väärä kärkiväli, konkka rikki, kansi särki, pyörijä rikki. Ja mullahan kävi juurikin niin tässä taannoin, että uudet tulpanjohdot löi valmiiksi läpi. Laitoin vanhat ni alko auto toimiin.
 7. On kyllä mut käyttämisen "helppous" on jotain ihan muuta kuin noissa viimesen päälle tehdyissä, tai ainakin itse miellän asian näin kun ei jatkuvasti tartte olla hinkkaamassa ja varomassa maalipintaa.
 8. Takaa vielä napsu pois ni sit on hyvä. En halua tosta matalempaa jotta pystyy ajaan hidasteista yms. kiertelemättä. Punaset kaakit tuli samalla molempiin päihin ja onhan toi hyvä ajaa niillä.
 9. Tälleen rospuuttoaikaan on hyvä vähän alustaa korottaa ja laittaa rouvimpaa pyörää alle.
 10. Akselia paikalleen, panssarikin istuu kivasti kun on aito Limebug:n tuote.
 11. Saatto se olla joku muukin asiaohjelma. 🤔
 12. Putouksen mainoskatkolla vaihdettiin nokkapala metaken kans. Kiitos taas avusta!
 13. Voi myös vuotaa anturin juuresta, se o-rengas kovettunu mutta kuulostaa kyllä vahvasti täyttöputken vuodolta. Täyttöputken saa vaihdettua ilman tankin irrotusta mutta vaihtasin silti kaikki muutkin kumiletkut ja anturin o-renkaan kun kerran hommaat ryhdyt. Tankin saa kohtuu työllä pois moottoria irrottamatta (nelkkukoneisessa). Toki jos autossa ei ole huoltoluukkua ni sit menee vaikeeks ilman koneen irotusta. -kaasarit pois -moottoritilan kyljessä isohko pyöreä peltiluukku joka lähtee ruuvarilla kampeamalla, tästä pääset näkemään osan täyttöputkesta -tulipelti irti. Saa koppuloitua ja pakotettua pois paikaltaan. -tankki tietenkin tyhjäksi ja bensaletku irti, tankin pannat ja ilmaletkut irti, täyttöletku irti -siirrä tankkia niin, että saat anturin johdot irti -tankin saa tulemaan mottorin päälle ja siinä pystyy irrottamaan anturinkin. Jos siis huoltoluukullinen auto. -uusi KAIKKI mikä näyttää vähänkin huonolta ja epäilyttävältä. Esim se anturin o-rengas on varmasti kovettunut -leikkaa tulipellistä pieni soiro pois peltisaksilla niin se on helpompi laittaa takas paikalleen. Mä leikkasin siitä kaarevasta osasta eli laatikon päältä enkä ole huomannut negatiivisiä vaikutuksia mihinkään. Sit vaan romut takas.
 14. Paadre

  -57 Ovaali

  Kaupan kautta. On vähän hento toi 1.5 neliöinen, en laittais.
×
×
 • Create New...