Jump to content

J.Loskin

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Ajoneuvot
    Pritschen -79 ja Kupla -63

Contact Methods

  • Puhelinnumero
    0400-738183

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

J.Loskin's Achievements

  1. Auto on 1300 , 1968 , matalatpenkit , jos lattiakiskot ovat samat niin penkit saavat olla minkä malliset tahansa
  2. Kupla 1968 , kuskin etupenkki ihan loppu joten löytyykö keltään hyvän kuntoinen ja takavalojen lasit , molemmat halki. Johan Loskin O4OO738183 tai johan@loskin.com
  3. Nyt TARVITSEN APUA Kuplan kaasarin ja sytytyksen säätämisessä......en saa millään kulkemaan kunnolla...... Kohta menee hermot. Löytyykö joku täältä Länsiuudeltamaalta joka voisi auttaa? Terv. Loskin Johan(at)Loskin.com O400-738183
  4. Sellainen asia ihmettelen: Vuoden 1976 autossa vuonna 1995 vaihdettu isompi moottori , 1,2 vaihdettu 2,0seen , rekisteriotteessa lukee: MOOTTORIVAIHTO 1995 Pori Onkohan Trafilla tietoa mitä moottori on laitettu autoon silloin vuonna 1995??? Ajattelin laittaa turbon vielä siihen
  5. No nyt olen taas kerran ollut koko viikonlopun kuplan kimpussa. Venttiillit tarkistettu.... OK!!! Sytytys tarkistettu.... OK!!! Bensa pumppu tarkistettu.... OK!!! Kaasari purettu ja puhdistettu.... En tiedä mitä kaasarissa pitää tarkistaa??? Mutta vaikuttaa siltä että kaasarissa jotain häikkää.... Kun starttaa moottorin niin käy ihan nätisti tyhjäkäynillä.... kun kaasutta niin joutuu "pumppaa" kaasulla että saa kierrokset nousemaan , korkeilla kieroksilla kulostaa siltä kun bensat loppuu eli tukehtuu ,sitten kun päästää kaasun pois niin moottori sammuu ;-( mutta starttaa helposti uudestaan ja käy nätisti tyhjäkäynnillä. APUA!!!!!!! Onko kenellä lainaa tai myydä kaasari joka on ehjä jotta saisin kokeilla että kaasarissa on vikaa??? Ei raskis ostaa uutta kaasaria jos vika on jossain muualla.
  6. Tällainen vaunu tuli hankittu......... Kuplan tai Pritchenin perään Jotain tämän näköistä paketista tulee.... :-)
  7. "KUULIN" miten yksi mies teki tollaisessa tapauksessa....... Auton omistaja oli poistanut auton rekisteristä vuonna 2000 , auton omistaja kuoli 2002 , auto jäi seisomaan 10 vuodeksi , omistajan veli poika kiinnostui autosta , auton paperit tietysti hukassa. Veljen poika selvitti mite toimia , perukirjassa pitää olla maininta ja kaikki perillisten hyväksymä...... Tuumasta toimeen , helppo nakki selvittää vanha rekisterinumero ...... sitten hommiin.... Vanhalle ruudulliselle paperille kirjoitettu luovutus todistus , päivätty (2001) ennen kun omistaja oli kuollut ja luovutus kirjoitettu veli-pojalle. Eihän siinä ole mitään aikaraja ilmoittaa mihinkään kun auto ei ollut rekisterissä. ETTÄ SILLEEN HOITUU!!!
  8. Täässä minulla myynnissä ylimääräiset VW pienoismallit http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/477576/category/127
  9. kesällä 2013 en päässyt ajoon kun kone käyttäytyi just niin kun kirjoitin edellä...... vaihdoin koneeseen uusi puola , uusi jakaaja , uudet sytytysjohdot ja uudet tulpat grrrrrr eikä auttanut...... talvella 2013-2014 otin moottorin pöydälle ja purin sen , laitoin uudet männät ja sylinteriputket sekä kunnostin kannet+ uudet venttiilit.... keväällä 2014 asensin moottorin takaisin ja sama homma.... joten siihen talliin auto jäi koko kesäksi..... PIKKASEN HARMITTAA!!!
  10. Kulpa löytyy Jokioisissa mökillä....... itse olen Karjaalla , usein viikonloppuisin mökillä
  11. Eli kysymyksessä vuoden -63´ 1200 kupla. Moottorin käynti ongelma , tyhjäkäynnillä ja paikalla kaasulla kone käy moitteettomasti mutta heti kun lähtee liikenteeseen kone ei käy kunnolla ja tehot poissa , ihan kun joku sylinteri " jäis pois" ja paukkuu välillä pakoputkessa. Voiskohan olla ettei saa kunnolla bensa??? Sylinterit ja männät uudet , kannet kunnostettu ja koko sytytys järjestelmä uusittu. APUA TARVITSEN OSAAJILTA!!!!
  12. No niin , nyt tarkistin kaasarin malli , PICT 28 D (113.129.023) ja jakaaja on Bosch ZV/PAU 4R5 olen koittanut myös Bosch 009 jakaajalla. Bensa pumppu ok , saa bensa.
  13. Nyt tarvitsen apua niiltä kun osaavat tämän homman paremmin. Eli kyseessä on Kupla -63 vakio 1200 kone. Paikalla kone käy ihan nätisti mutta kun lähtee ajelemaan ja painaa kaasua tehot häviää , moottori i käy kaikilla sylintereillä ja paukkuu pakoputkessa. Nyt on vaihdettu sytytystulpat , sytytysjohdot , virranjakaajan , kaasari puhdistettu monta kerta , sytytys säädetty monta kerta ja aina vaan se käyttäytyy samalla tavalla. MITÄ MINUN PITÄÄ TEHDÄ VIELÄ????
×
×
  • Create New...