Jump to content

Kemin Karavaanari

Members
 • Content Count

  1409
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kemi
 • Ajoneuvot
  '61 Ghia, '65 Großraum

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  040 5670938

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kiitos jälleen meidän puolesta. 2006 lähtien on päättäjäisissä tullut käytyä joka vuosi ja hauskaa on ollut.
 2. Juniksen kavennettu säätöakseli hakusessa. Saa olla ilmapusseilleki muokattu. Tommi 0405670938
 3. Paneutuisin ensin lämpöongelmiin jonka myötä helpottanee starttauskin. Kokeile myös puhaltaa paineilmalla bensalinja läpi konehuoneesta tankille päin auki. Tuskin auttanee mutta ei maksa mitään kokeilla. Onko bensatankin korvausilmaputki auki ? Yleensä lämpimänä sahaukseen on yleisimmät ongelmat mm. Väljä kone, Väljä startin pusla / laiska startti, höyrystyvä bensa nurkkakaasareissa eli kannet käyvät kuumana ja nostaa lämmöt kaasareihin. Itselläni vastaavia oireita ilmestyi nurkkakaasareiden kanssa kun vaihdoin pakoputken pitkästä, auton alla kiertävästä mallista rosteriseen takapönttöön joka ilmeisesti sitoi ja päästi lämmön nousemaan kansien kautta kaasareille saakka. Aiemmalla putkistolla ei vastaavaa ollut koskaan.
 4. Mulla ei oo ikinä ennen ollut irs laatikkoa paitsi nyt rohmussa 3 ripanen. Miten palliksen askeissa menee perä ja nelosen välitykset. Ymmärtääkseni 6 ripanen himoittu, johtuuko kestävyydestä vai harvasta välityksestä ?
 5. Kiitti Ei valitettavasti käy minun tarpeisiin kun lattojen välimitta 30 cm liian kapea.
 6. Onko takimmainen poikkipalkki täysin suora vai kaareva ? Paljonko on koriin työntyvien kiinnikeaisojen väli / etäisyys toisistaan ?
 7. Tervetuloa palstalle GhiaPete Googlaa Empi Brosol ja vertaa kuvista onko samat kaasarit. Moottori näyttäisi normi type 1 moottorilta joita kuplissa, Ghioissa, Juniksissa jne. Niitä tehty 1,6 kokoluokkaan saakka tehtaalta joten kasvattaminen 1,8 kokoon on varmaankin tehty isommilla sylintereillä sekä männillä mutta se mitä moottorin sisällä on jäänee kysymysmerkiksi. Lohkon alkuperää voi arvailla laturin jalan alla olevista merkinnoistä (AB, F jne ja numerosarja) Suosittelen bensansuodattimen siirtämistä bensapumpun painepuolelta (pumpun ja kaasuttimen välillä) bensapumpun imupuolelle (ennen bensapumppua) paloturvallisuuden nimissä.
×
×
 • Create New...