Jump to content

Kemin Karavaanari

Members
 • Content Count

  1513
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kemi
 • Ajoneuvot
  '61 Ghia, '65 Großraum

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  040 5670938

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Suhhuutin pohja- ja pintaväriä tylsyyksissäni.
 2. Pienempään menee kuplan rumpu, 36 mutteri.
 3. Opetteleppa urbaani säätämään edes venttiillit ja tule sitten huutelemaan :) Kyllä nyt olisi tarkotus että doglegeistä tulee paremman näköset kuin nykysistä, eikä päinvastoin. Silloin on parempi antaa jonkun oikeasti hitsaustaitoisen tehdä.
 4. Ja silmiinpistävimpiin doglegeihin on Autocraftin pintapellit odotellut pahvilaatikossa jo viime syksystä. Malttamattomana odotellaan milloin Haaparannan kovin autonrakentaja ehtii ottamaan tämän työn alle doglegien vaihtoa ja tubbausta silmällä pitäen.
 5. Rohmun vakioakselista olisi aikomus hyödyntää jousilatat lyhennettynä, tukivarret ja mahdollisesti vakio-olkien shimmit. Näin ollen akselin vaihduttua laittanen nykyisen 4" kavennetun Wagenswestin säätöakselin droppiolkineen myyntiin täydellisenä kun aika koittaa. Hevosenkengät ja raidetangot jäävät ehkä itselle.
 6. Mäkistarttiin sain Kokkolasta etuakselitoimituksen, kera simpukannostosetin. Aikomuksena on vaihtaa nykyinen Wagenswestin pallonivelakseli kavennettuun olkatappiakseliin. Flipatut olat onkin hyllyssä odottelemassa. Josko sitä näillä eväillä päästäisiin lähemmäs maapalloa ja oltaisiin siinä pisteessä että tubbaus tulisi ajankohtaiseksi.
 7. Napapiirin nurkilta ostin kattotelineen, täytyy noutaa kun laiskuudeltaan ehtii. Sitten näkee meneekö rohmun katolle jalkoja sujuttamalla vai meneekö rälläkkähommiksi.
 8. Kelit oli makeat. Kiitos
 9. Siisti 60/70 luvun Eriba Puck hakusessa. Tommi 0405670938
 10. Tai maksakoot enemmän :) Onhan sinne Ebiin perkeleen pitkä matka perheen kanssa. Ei viitsis istuttaa koko lomaa autossa..
 11. Kyllähän ne elämän realiteetit vs harrasteauto on monestikin vastakkain ja mikäli vielä hinta on korkea suhteessa tuotteeseen niin laittaahan se miettimään.
 12. Ilmeneekö ongelma kylmällä vai lämpimällä koneella vai molemmilla?
×
×
 • Create New...