Jump to content

Kemin Karavaanari

Members
 • Content Count

  1652
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kemi
 • Ajoneuvot
  '65 Großraum

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  040 5670938

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vaimo oli jostaki tuonu alkomahoolitonta kalijaa, kaikkea sitä onkin 🙂
 2. Toivottavasti koneessa ei menny öljyt ja jäähdytysnesteet sekasin
 3. Alunperin ajattelin vaihtaa moottorin tukiraudan matalampaan mutta totesin että joutuisin irrottamaan äänenvaimentimen ja kansien pinnapultit näytti siltä että katkeamisen vaara olisi todellinen joten jätin tukiraudan paikoilleen. Laikka laulamaan ja tuesta tavaraa pois että Henkka saa Sonderin täppäilyn ohessa näpätä lattarautaa tilalle.
 4. Vaihteistoon uusin vielä startin puslan ja laitoin uuden painelaakerin.
 5. Lisäksi ennen paikalleen vaihtoa hioin uutta vaihdetangon puslaa pari milliä jottei kanna vaihteiston nokkakappaleeseen uudesta lukitusreijästä johtuen.
 6. Toisena hommana valmistelin vaihteiston vaihtoa. Koska laatikko on 7-8 mm pidempi ja huhuja oli ilmassa että vaihdetankoa täytyisi lyhentää vastaavasti niin pähkin miten toteuttaisin. En lähtenyt lyhentämään vaihdetankoa jotta voin tarvittaessa käyttää vanhaa vaihteistoa. Vaihtoehtona porasin hockey stickiin toisen lukitusreijän 7 mm syvemmälle.
 7. Muutama viikko meni muissa kiireissä mutta tänään ehti harrastelemaan. Konetta irroitellessa huomasin että kuskin takajarruputki oli ottanut itseensä. Se tuli vaihdettua päivän eka hommana ja Artzikin piipahti sopivasti niin tuli ilmattuakin heti.
 8. 5ke kun varailet peltiosiin ja toiset 5ke hitsarille niin niillä pääsee jo kohtalaiseen alkuun. Sitten 5-10 ke muuhun että pääsee ekoille testiajoille. Toki jos joutilas innostunut naputtelee korjauspeltejä suorasta ja hitsailee harrastusmielessä etusasti kasaan niin voi päästä halvemmallakin. Sanoisin että parinkympin ajojunis voi olla varteenotettava vaihtoehto.
×
×
 • Create New...