Jump to content

Kemin Karavaanari

Members
 • Posts

  1937
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kemi
 • Ajoneuvot
  '65 Großraum

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  040 5670938

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kemin Karavaanari's Achievements

 1. Hitsashan se Henkka jonku paikan minkä kuulemma jopa pedalpusherikin olis hyväksyny. Tästä ei harmittavasti tullu kuvaa ja itse vähän kyllä epäilin tuota hyväksyntääkin, jos ei sitten pedaalinpolkija hyvää hyvyyttään tai yhentähenjallunkiiltosilmissä ois peukuttanu.
 2. Alkuruuaksi mätettiin rullakebabbia, iltapalaksi perinteistä hookoota.
 3. Välillä ihan testisovitettiin ennen täppäilyjä. Toki ulostulojen reijätkin täytyy vielä tukkia yms.
 4. Minä yritin tuhertaa kahdesta takahelmasta yhtä.
 5. Eilen harrasteltiin ja jotain saatiin aikaseksikin. Laikka lauloi hieman normaalia vähemmän kun tallilla piipahti kolme eri vierailijaa jeesustelemassa projekteja. Henkka näppäs oikeaan takanurkkaan korjauspalan.
 6. Kyllä tässä hitsattavaa riittää joka nurkalla ja niiden välilläkin. Päällepäin näyttää kohtalaisen ehjältä.
 7. Tulityöt on tulitöitä ja kipinä sen mukanen. Valkea liina pöytään ja cityboy tulille. Kyllä maistu kaupan burgerit ku savukone vilkku ja ysärit soi!
 8. Siinä jälkimainingeissa Henkka turruutteli pikku pitsin kyljestä umpeen, oli varmaan täytelankaa Kempissä ku täytty niin hyvin. Minä joutessani laikkasin pikku reijän ja siihen pellinlirpakkeen.
 9. Kielet keskelle suuta niin korjauspelti sattu tulemaan just oikean mallinen.
 10. Sitten piti päättää kummasta päästä alotellaan ja päätettiin että alotellaan peräpäästä ku se sattu siinä lähinnä olemaan. Siinä ei kauan kahella rälläkällä ja yhellä porakoneella nokat tuhissu ku takahelma oli lattialla. Onneksi ollaan niin hoikkaposkisia että mahutaan yhtäaikaa vaikka konehuoneeseen molemmat rälläköimään.
 11. Näjessinä, eilen oli porukkaysärit ja olihan se mukavaa. Henkka ei muistanu millon oli viimeksi syöny niin aloteltiin ysärit salaateilla, kuva salaateista jäi Henkan puhelimen filimirullaan.
 12. Tätä kuvaa katellessa on mieli huoleton niinkuin Sea-Laplandilaisella harrastajalla yleensä, muutaman ysäriperjantain harrasteet on turvattu 🥰
 13. Isoimpina puutteina tällä hetkellä etupenkit, ovi/sivuverhoilut, kattoverhoilu ja kaikki sivulasit joten mikäli tällaisia nurkissasi pyörii earlyyn, laittelehan yyveetä.
 14. Koska tämä on ysärillä aloitettu projekti, pohjalevy on jo jiirissä ja maalissa. Koppa kaipaa kovasti uutta peltiä joten projektin pääpaino on siinä. Eli minulla palanee rälläkänlaikkoja ja Henkalla hitsilankaa.
×
×
 • Create New...