Jump to content

Kemin Karavaanari

Members
 • Content Count

  1344
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kemi
 • Ajoneuvot
  Low is a lifestyle

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  040 5670938

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Grossraumin. Lähinnä hullaannuin keltaruskeasta väristä ja etudoglegeistä (vai oliko se vaan potentiaalista mitä näistä saa halutessaan aikaan)
 2. Ennen kuin tilaan uudet ala ja yläpallot niin kysytään täältä Eli olisiko jollakin Varhaispalliksen tukivarsia (ylä+ala) molemmille puolille hyvillä pallonivelillä/kumeilla. Itseltäni löytyy tukivarret mutta olisivat uusia niveliä vailla. Tarvittaessa voin antaa omani vaihdossa.
 3. Muistaakseni siinä hiilien lähellä on sellaiset kohtuu paksut piuhat laturin sisällä. Juuri ja juuri niitä pääsee näpelöimään hiilien aukoista. Mutta mittaa tosiaan mitä antaa suoraan laturin navoista ja jos enemmän kuin akulta niin ulkoinen lataussäädin lienee kaput.
 4. Pitäisi pyöriä virtaa antaessa. Olisiko hiiliä vaihtaessa hyppylanka katkennut tai alkanut ottamaan runkoon. Mittaa vielä paljonko laturi antaa ulos laturista mitattuna, jos se onkin ulkoinen lataussäädin joka on mennyt rikki. Tasavirtasen pitäisi latailla n. 14 V
 5. Mulla on yks Ghian hanskalokerossa odottamassa josko joku kaunis päivä ois vielä bussi mihin liimata. Edellinen liimattu tarra meni juniksen mukana 🙂 Liivissä oikein ommeltu malli.
 6. Ilmeisesti rummut käy kun vaihtaa laakerit ja tiivisteen. Myyvät molempiin samaa rumpua.
 7. Ei, kyllä minun wagenswestin 4" kavennettu säätöakseli droppiolilla on rummuille tarkoitettu. Sitä pähkäilenkin että menisikö siihen 65 jarrukilvet & rummut vai onko laakereissa tms ratkaisevaa eroa.
 8. Onko 65 juniksen ja 5x205 varhaispalliksen etujarrut samanlaisia keskenään? Eli käykö 65 olkatappikeulaisen juniksen etujarrut varhaispalliksen palloniveliseen droppiolkaan ?
 9. Art_Zi ei kuulemma yksin osaa Kemistä Joensuuhun ni lupasin lähteä kartturiksi. Nyt ku oon tullu uskoon ja lopettanu Koskenkorvan ylenpalttisen lotraamisen niin täältä tod. näk. löytyy yks kuljettaja La krusinkiin jos näyttää siltä että selväpäisistä kuskeista on uupelo.
 10. Kaada korkilla bensaa kaasarin kurkusta että hörähtää ja alkaa pumppaamaan kunnolla. Jostain syystä itsellä sama operaatio joka kevät.
 11. 175/65x15 näyttäis olevan koko
×
×
 • Create New...