Jump to content

Kemin Karavaanari

Members
 • Content Count

  1545
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kemi
 • Ajoneuvot
  '61 Ghia, '65 Großraum

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  040 5670938

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rautajouset, kuvassa keula korkeimmillaan eli hyvä aihio jos haluaa ilmoilla ajella matalalla. Tässä korkeudessa menee töyssyjen yli raapimatta ja pääsee leimallakin testerille ja nosturille ja on ihanan smoothii raidii. Ei tarvi jännittää että akseli hakkais maahan.
 2. Jaahansvälimäki, täällähän on Kempeleen keisari ollut jo napakkana. Eipä tästä mieletön tarve ole päästä eroon joten toivotaan että jos menee että menisi ymmärtävälle harrastajalle. Myyjä pidättää oikeuden olla myymättä ymmärtämättömälle nillittäjälle tai ymmärtävälle nillittäjälle jos siltä tuntuu.
 3. Karmann Ghia 1961 Luottopeli, "avaimesta käyntiin ja Eurooppaan". Auto Kemissä 15900 Eur. EI vaihtoa. EI pakkomyynnissä. Seisoo vaan turhan paljon tallissa. Tosiostaja soittaa Tommi 0405670938
 4. Puhallinkoppaan tulevassa taustapellissä on laturille jäähdytyskolo, se piti muistaakseni olla alas/alaviistoonkohan.. Toinen juttu vois olla aivan liian kireä hihna, vaan sen luulis syövän laturin laakerit ensimmäiseksi.
 5. Ostin varamoottoriksi 1600 teollisuuskoneen. Tämä on mexicolohkoon kasattu ja takakannakkeenpaikalla (tästä syystä ostinkin). Lisäksi 2 öp venttiiliä. Onko kyseessä ns tehdaskorjattu teollisuuskone kuten oletan?
 6. Tänään sain aikaseksi tekasta koukun sähköt autoon. Järkeäkö vai ei mutta eipähän tarvi rerkeilykamppeita tunkea autoon jos tällä intoutuu reissaamaan
 7. Droppiolkia myydään monesti rummuille ja levyjarruille. Voisiko olla että sinulla on levyille tarkoitetut dropit. 5 pulttirummuissa ei tarvitse vaihtaa laakereita jos on rummuille tarkoitetut dropit.
 8. Eiköhän nuo ole yhtä tönkköä puuta koko tangot. Tukivarret vaan pyörivät noissa tangoissa kun lukituspultin kolo on korvattu koko tangon kiertävällä uralla.
 9. Tässä on kaikenlaista hottentottia menneiltä vuosilta, keulamerkin tontitus yks niistä 😁 Itse en ole ulkokuorelle ehtinyt tehdä juurikaan mitään, madallusta ja vanteita lukuun ottamatta.
 10. Tikkaat on lyhyet ku teline on tehty normijunikseen mutta kyllä nuista vielä pullukka katolle pääsee, eipähän lapset tahi känniset mene katolle luvatta. Sisäkorkeus tässä on 175 cm ja kattoluukun kohdilla muutaman sentin enemmän. Tuo korotusosa on sellaiset 38 cm joten oisko tämä sen verran normijunista korkeampi. Tällaiselle 167 senttiselle persejalkaselle oikeinkin hyvä retkeilyyn ja mahdollistaa yläkaapit eteen ja taakse.
 11. Rännit check! Harmi ku madalsin alustaa niin ei kattoterassin kaiteet oo ku 235 korkealla 😂
 12. Tänään kävin telineen Rovaniemeltä. Yllätys oli suuri ku kävi Da-Capoon niinkuin ois siihen tehty! On lipputankoteline, lisävaloille paikat, tikkaat ja sivukatokselle ulos vedettävät neliötangot. Terassikausi auki!
 13. Istuuhan ne ja laadukkaat, kuvassa sinnepäin ja huom. puskurin päällä..
×
×
 • Create New...