Jump to content

Kemin Karavaanari

Members
 • Content Count

  1703
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kemi
 • Ajoneuvot
  '65 Großraum

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  040 5670938

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tämän aamun mietteet Covidin muunnoksista.. Ihme kun tästä aiheesta en löytänyt googlesta yhtään volkkarimeemiä.
 2. Kromatut/kiilloitetut/hopeat 5-spoket, 5x205 jaolla ja ET 20 tai isompi. Tarjoa kuvan ja hinnan kera Projektikuntoiset ei kiinnosta Tommi nolla4nolla5670938 Kemi
 3. Minulla on 1200 ja 1600 teollisuusmoottorit. Olen ollut aina siinä ymmärryksessä että 1200 teollisuusmoottori vaatisi nokan vaihdon. Ilmeisesti ja toivottavasti olen ollut väärässä?
 4. Löysin sopivan putken josta tein hylsyn uuden nivelen prässäykseen ja kävin työkaverin tallissa prässäämässä paikalleen, ruuvipenkissä ei mennyt, vaati 3 t voiman.
 5. Tuo pallonivelen kaulus on yhtä iso kuin itse olka eli prässäys pois ei ole niks naks. Jos olisi holkki jossa on noihin kauluksen koloihin sentin korkeat kohoumat niin saisi varmaan semmoisella prässättyä pois ilman rälläköintiä. Uuden prässäys onnistuu ihan sopivalla putkella.
 6. Tämä oli kyllä hyvin mielessä mutta etätöissä on vähän jumissa kotosalla. Oliko puhetta joutuko ne rälläköimään vanhan nivelen kun siinä on tukivarren levyinen se pallonivelen kaulus vai oliko niillä siihen vasittu holkki millä prässätä auki?
 7. Hyllyssä sattui olemaan sopiva virsikirja, pitää sillä pyyhkäistä pinta puhtaaksi ja alkaa miettimään mistä tekisi sopivan holkin jotta saisi uuden pallonivelen paikalleen vai joutuuko tässä: A: lähtemään osat kainalossa jonnekin pajalle B: Ostaa prässin jota aika harvoin tarvitsee.
 8. Tämänkään jälkeen ei suostunut holkki irtoamaan lyömällä, ruuvipenkissä saatika isolla ulosvetäjällä. No, laitoin tukivarren pylväsporakoneeseen ja porasin kehälle 2 pienempää ja keskelle yhden isomman reijän ja ajoin kuviosahalla piirakasta palasen pois. Sitten holkki lähtikin vasaroimalla irti.
 9. Sitten ei oikein enää naurattanutkaan kun ei ole tullut investoitua prässiin tai pallonivelen irroitustyökaluun. Lisäksi pallonivel oli oikeinkin ässittynyt tukivarteen. Rälläkkä käteen ja ohuella laikalla pallonivelen kaulus ja ite pallonivel pois.
 10. Syksyllä auto jäi leimaamatta kun huomasin että hantin ylemmässä pallonivelessä oli väljää. Nosturi ylös ja kohta tukivarsi oli kädessä.
 11. Riippuu voimista mutta mielestäni ei pitäisi noilla rutuilla juurikaan pyöriä käsin hihnasta pyörittämällä.
 12. Henkka oli välillä niin syvällä projektissa ettei näkyny ku kintas.
 13. Kipinässä meni pelkkää kärkkäriä sinapilla ja ketsupilla.
×
×
 • Create New...