Jump to content

Kemin Karavaanari

Members
 • Content Count

  1322
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kemi
 • Ajoneuvot
  Golf Variant

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  040 5670938

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itse olen jo pitempään taivastellut Volkkareiden hintoja mutta viime aikoina myös osien hintoja. En nyt tarkoita NOS tai vanhoja osia vaan sitä että esim. levyjarrut joka nurkkaan uutena 3ke jne jne. Ilmeisesti porukalla on vaan niin pehmennyt pää että kirkkain silmin maksetaan moninkertaisia hintoja osistakin vs monet muut merkit / tarvike osat.
 2. Itellä tullu laitettua perästä nollaan ja edestä pari milliä aurausta. (Kuplat, Junis, Ghia) Koskaan ei ole renkaita syönyt niin etteikö olisi sen 5 vuotta mennyt useammalla tuhannella km per kesä. Mittanauhalla on tullut laitettua, näissä vaikuttaa jo pelkkä autossa oleva paino sekä säätöakselin korkeus niin paljon aurauksiin että itse näen ammattilaisen säädöt rahan hukkaamiseksi, varsinkin kun topicin ajoneuvon korkeuskin tulee tod. näk. vaihtelemaan. Takaa pitää lisäksi mitata navan keskeltä auton pituussuunnassa, esim etunapaan että molemmat renkaat on pituus suunnassa samalla kohdilla. Pääsiäisenä sääjämmä kahessaan.
 3. Åkelle lähtee YV. Ei oo Urbaani tullut minkäänlaisia harraste hankintoja tehtyä.
 4. Ostaisin makaavalamppusen kuplan vetokoukun Tommi Nolla405670938
 5. Hieman epätoivoista on yrittää pärjätä täysleveällä akselilla ja droppiolilla. Käytännössä joko kavennettu akseli tai pelkät dropit 5x130 jaolla olevilla jarruilla joihin saa isolla ET:llä (45) olevat Fuch tms vanteet. Tai sitten pelkät säätöpalat etuakseliin joka ei hyvä vaihtoehto muutoin kuin hyvin miedoissa madalluksissa, johtuen pallonivelten/tukivarsien kulmista.
 6. Rekisteröimättömät ajoneuvot (mm. ei tieliikenteessä olevat mönkijät) vaihtavat omistajaa kauppakirjalla/luovarilla jossa mainitaan kapineen valmistenumero yms oleelliset tiedot (mikäli laitos ei ole kilvissä ja rek nroon ei voi viitata omistajanvaihdospapereissa).
 7. Oulu-Nuorgam 699 km. Oulu-Helsinki 608 km. Varmaan saaneet vaikutteita kädettömiltä eteläläisiltä.
 8. Tipillähän ois tarjolla Westytölkki jos ei ole jo mennyt. https://www.nettikaravaani.com/westfalia/joker-3/1515750
 9. Olisiko tuon perän kolo ollut siksi että pakoputkistona ollut käärmeenpesä tms joka ei ole mahtunut olemaan paikallaan koria muokkaamatta. Kuvien "alkuperäisessä" moottorissahan ei pystymallista puhallinkoppaa ole ollutkaan. Toki onhan se oma taiteilunsa nostaa kone paikoilleen 3 tyypin puhallinkopallakin mutta olisiko sen vuoksi laikattu noinkin komea pala perästä pois.
 10. Ei taida tälle keväälle olla tuomisia, edellinen kärry nojailee tallissa seinää vasten mutta jos löydät Ghiaan koukun niin tuo toki tullessasi.
 11. Porataan tuonne flipatun olan yläpäähän reikä joka kierteytetään. Siihen sit pultti tai kuvan mukainen katkaistu pultti jotta saa nyloc mutterilla kirittyä ison prikan sopivan kireälle. Toimii myös suojana jotta olkaan ei pääse valumaan rapavettä tms Kuva lainattu palstan toisesta topicista.
 12. Tuskin Ghiaan valmista löytyy joka miellyttäis myös silmää. Joutunee tekemään itse niin saa samalla irroitettavan. Tanhiksen koukun Jeesustelun muistankin heti tuoreeltaan kun sitä askartelit.
×
×
 • Create New...