Jump to content

Kemin Karavaanari

Members
 • Content Count

  1590
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kemi
 • Ajoneuvot
  '65 Großraum

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  040 5670938

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Neoretro, Aircooled, Paruzzi, Keiteleen kone, HotCars myyvät varmaan kaikki tarvittavia osia.
 2. Sytytys, kärkiväli, venat säädetty/tarkastettu ?
 3. Tuopa ei käynyt mielessäkään kun en ole koskaa tuommoista kartiota nähnyt. Tosin mietin kyllä putkea boksilta ilmanputsarille laittaessa että kannattaakohan moista egr systeemiä kytkeä lainkaan kaasaria paskottamaan vai laittaisiko boksin lähtöön suodattimen.
 4. Jo auton ostaessa oli tekniikkapuolella ärsyttävä mutta pieni vaiva, öljyntäyttöboksi tippasi sylinteripellin päälle öljyä. Se että auto madallettiin ja matalista renkaista johtuva kierrosten kasvu ei ainakaan helpottanut oiretta. Tuota olen matkan varrella tilkinnyt mutta tänään päätin vaihtaa öljyntäytön. Paikallaan oleva oli ilman auton alle tulevaa putkea, joka paikalleen tulevasta löytyy eli toivottavasti parantaa huohotustakin. Paikalleen tuleva boksi oli niin jumissa irtolaturinjalassa että ei lähtenyt kuin rautasahalla. Lisäksi moottoripelleissä ei ollut putkelle reikää mutta sehän tuli kartioterällä näppärästi. Lisäksi laitoin toisen huohotinlähdön ilmanputsariin kun strokeri-motorsporttiajoilta sattui hyllyssä olemaan sopivaa putkea. Tiivisteen leikkasin 2-reikäsen imusarjan massatiivisteestä. Jospa nyt tuo ärsyttävä pikkuoire poistuisi.
 5. Ohjausvarsi ja lukkopultti irti niin tappi tulee alaspäin. Puslat jäävät simpukkaan ja täytyy naputella pois, ehkä rasvanippakin täytyi irrottaa tätä varten. Tipi tuossa viittasi "kolmanteen" raidetankoon joka on simpukan ja apusimpukan välissä ja sen päihin. Se kannattaa tutkia. Apusimpukan puslan ja tapin kunnon näkee kyllä heti rattia kääntelemällä mitään purkamatta, väljä jos tappi lonkkasee puslan sisällä.
 6. Sähköpuhaltimella on ok ottaa esim tuulilasille huurteenpoistoa / ohjaamoon lämpöä mutta konehuoneen tai moottorin jäähdytykseen sellaisenaan ihan turha.
 7. Onnistuu akselin ollessa autossa eikä leveäluukkuseen taida tarvita edes erikoistyökaluja. Apusimpukkaa ei tarvitse/pysty purkamaan. Senkun ohjausvarsi irti, tappi pois ja naputella vanhat puslat pois. Kapealuukkuseen piti aikoinaan vaihtaessa kalvata uusi pusla uuteen tappiin sopivaksi mutta leveäluukkusessa ei ilmeisesti tarvitse tehdä tätäkään.
 8. Ääni läpikäveltävälle täältäkin.
 9. Saa siitä satasenki maksaa jos tuntuu liian halvalta 😁
 10. Vakio akseli Kulkeutunee kesäkauden päättäjäisiin 50 eur, Kemissä Tommi nolla4nolla5670938
 11. Jenkkitekele. Parhaiten istunee bussiin jossa juniksen tai early bayn puskuri ja moottorille takakiinnikerauta. Kuvan sähkörasia/johdot ei kuulu mukaan. 70 eur + mahdolliset toimituskulut postilla. Kulkeutunee kesäkauden päättäjäisiin, Bif kysymysmerkki. Kemissä Tommi, nolla4nolla5670938
×
×
 • Create New...