Jump to content

Kahviäijä

Members
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pieksämäki
 • Ajoneuvot
  -74 Kleinbus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kahviäijä

  Myöhäispalliksen istuin verhoilut

  https://en.hoffmann-speedster.com/bus/bus-t2/interior-accessories/seat-upholstery-add-on-parts?p=1 tuolla nyt näyttäis olevan jopa vaihtoehtoja, suomesta en löytäny ku pehmusteita ja neoretrolla kuplan penkkien verhoiluja. Mutt jos kiire ei ole niin aircooled.fi tai paruzzi.com/fi ja kysyt että saako he tilaamalla jotain mitä ei ole nettisivuilla vielä, ehkä tietävät paremmin sitten.
 2. Tarve olis siis myöhäispallokeulaiseen takapenkille, sängyksi taittuva tai kiinteä. Lattiaan hitsattava tai muu kiinnitys käy myös. Käytössäni on myös korjaamotyökaluja ja hitsausvehkeet niin kunnostus kelpoisetkin käy jos ei älyttömän iso homma. Kuitenkin mielellään sellainen missä tulee (lähes) kaikki tarvittava mukana. Tarve Mikkelissä / Pieksämäellä, tarvittaessa voin hakea mutta en toiselta puolelta Suomea. Matkahuolto käy myös. Tarjoukset mieluiten kuvan kanssa, tänne tai whatsappilla 0503698968, tai sitten joona.palkeinen@gmail.com
 3. Osaatko arvioda paljon tollanen yks setti kestää painoa? eli jos 2 kpl 100 kg aikuista ja ehkä pien lapsi välissä ja pomppuinen metsätie? Entäs kestäiskö paljon vielä paremmin jos laittas kolmannen saranan siihen keskelle? Jaa sitten vielä onko kuplan takapenkki kui leveä, toimisko sellanen palliksessa vai onko huomattavasti kapeempi? Pallikseen pitäis mahtua 150cm leveä.
 4. Kahviäijä

  Palliksen etuakselin säätö

  Hmm, viittiskö joku avata mulle tätä aihetta vähän enemmän, oman palliksen etuakselin ajokorkeus on ihan pirun korkeella ja monta kesää ollut tarkoitus madaltaa sitä. Eli löytyykö nämä säätömahdollisuudet kaikissa palliksissa vai onko tämä jälkiasenteinen akseli? kun en nyt kykene muistamaan oliko omassa akselin keskellä tollasta säätöruuvia. Ja lukitusmutterin kun avaa niin saako sitä korkeutta ihan käsin säädettyä vai pamahtaako se toiseen laitaan heti kun lukitus aukee ? Lähinnä käyttöohjeita olis kiva. (mitä tarvii purkaa ensin, tarviiko jotain vaihtaa samalla?)
 5. Juu saa poistaa, Torstaina löysin jopa lähistöltä osaavan sorvaamon ja hekin sitä mieltä että niin iso töinen ja herkkä virheille-homma että parempi kun suunnittelee jotain muuta. Harkitaan sitte Aircooledilta 15" aluvanteita.
 6. en ees muistanu että siellä sivulla oli puhelinnumeroki. Pitää soitella parin päivän päästä kun näkee jääkö lomarahoista mitään kun tuli koiran yllätys eläinlääkäri visiitti kustantamaan n. 400 egee.
 7. Kuinkahan pitkällä retkellä tämä Esa on ? laitoin sähköpostia jo 5. päivä syyskuuta.
 8. Eipä tarviikkaan ostaa vanteita, ei mahtunukkaa sorviin 16 tuumaset vanteet. Ja Vannepaja.fi ei vastaa sähköposteihin ni taitaa joutua unohtamaan koko projektin. Sijoittaa rahat sitte vaikka nestemäiseen motivaatioon. V**tu! Edit: eipä poistetakkaan ketjua vielä, löysin vielä pari pajaa suomesta jotka saattais tehä vanteen kustomointeja. Laitoin niihin kyselyä just.
 9. Nyt menee hetki, pitää varmistella mahtuuko sorviin vanne, ei ollukkaa varma niinkuin aluks luultiin.
 10. Tanhis jos viitit kaivella ja ottaa kuvan tänne? Urbantoyn vanteet kiinnostaa kans, renkailla ei väliä, poistetaan välittömästi kun mulle päätyy ja hiekkapuhalluksen ja maalauksen jälkeen tulee uudet kumit. Ja näähän on siis molemmat sillä tavoin orkkiksia että se peltipöläri pysyy siinä päällä? Mites leveys? 5,5 vai 6 tuumaa Tanhiksella tai Urbantoylla
 11. Muistaako joku tälläisen Pallokeula Kleinarin Varkaudesta? XYF-661 on rekkari ja aikasempi rekkari oli RGA-507. 2012 ostin Varkaudesta joltain harrastajalta Vänttinen Mikko. Ja nyttemmin se on ihan erinäköinen, ostaessa siihe oli sudittu sieltä täältä aika paljon mustalla miranolilla ja vasemmassa kyljessä luki koko kyljen kokoisella fontilla JASKOJAVIHANNEKSIA. Autoon oon ollu hyvin tyytyväinen ja se on tuonut paljon hyviä muistoja mutta on ruvennu monesti mietityttämään että mistä kaikesta tää on kasattu, ja kuka kasannu. Millasta historiikkia tässä on? Trafilta on otettu historiatiedot kyllä mutta se ei kerro mitä kaikkea meidän Wiima on nähny. Eniten kiinnostaa onko joku tän aikasemmista omistajista tällä foorumilla? Auton 1. omistaja on: ILOMANTSIN JA TUUPOVAARAN KANSANTERV KL, alkaen vuodelta 1977.
 12. Muokkasin ilmoitusta ja aiempaa postausta, nyt pitäis olla selkeämpi mitä olen vailla. Minkä näköinen on edes tämä alkuperäinen napa? onko mulla sitte pyörännavatki syncrosta kun pyöreä reikänen vanne tarvii olla, otin vanteet edestä ja takaa pois niin ei siinä mitään pipari kuviota näy. Eli mitä iloa siitä sitten on jos näin on muillakin?
 13. Unohdin että orkkis taiskin olla 5,5 leveä. 6 tuumaiset etusijalla, kapeemmatkin käy mutta oltava pyöreä keskireikä.
 14. Mahdollisesti, mutta en oo niitäkään mistään käytettynä löytäny, Jenkeistä taisin uusia löytää mutta en viiti projektiksi sieltä asti tilata. Näistä vanteista ollaan jonkin verran käyty keskustelua tuolla Tekniikka puolella topiikissa Yleinen vanteet ja pulttijako
 15. Ostetaan siis pallikseen sopivat peltivanteet 4kpl joihin käy se original peltipöläri keskelle. Ehdottomasti oltava suorat. Pintaruoste ja naarmut hyväksyttävissä kun menee hiekkapuhalluksen kautta muokkaukseen. Muita tarvittavia ominaisuuksia: C-renkaan/pakettiauton kantavuus, 5x112 jako, 66,6 keskireikä joka on pyöreä eikä piparikuvio, ja ET30 tai ainakin lähelle. Edit: vain pyöreä keskireikäiset Loppuun liitän vielä pari kuvaa millaset mulla nyt on kun vastaavanlaiset tarvii toiset:
×