Jump to content

jori

Members
 • Content Count

  681
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Hollola
 • Ajoneuvot
  Kastenwagen -58

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eikös se just sillo ole paras vaihtoehto? Paitsi tietty jos on ”harrastaja” sijoitus mielessä..
 2. Kannattaa ottaa yhteyttä paikallisiin autohifi liikkeisiin tai liikkeisiin jotka varustelee matkailuautoja. Sitten kun haluaa valovirtaa käyttöönsä auton ollessa leirissä niin näin vinkkinä et jos ei halua sellasta jugurtti purkin kokosta liitintä auton kylkeen niin vaadi tekemään esim defan pistokkeilla, yksi piuha josta haarautuu toinen valovirta sisäpistoke auton sisään ja toinen moottoritilaan jonka perään älylaturi lataamaan akut täyteen. Defan pikku liittimen (ts ”lohkolämmitin” liitin) saa piilotettua esin takapuskurin kannakkeen kylkeen melko huomaamattomasti.
 3. SCC on kyllä erikoinen tapahtuma. Joka ikinen vuosi sinne mennään kiihtymään mutta loppujen lopuksi vaan viihtymään kun tulee sade. Onhan siellä upea kiihdytys rata mutta eihän se meikläisen tapasta perus-perttiä helpota ku ajelee camping autolla. Onko tämä tapahtuma ollut kohta 20v elokuun puolessa välissä eikä mielyttävämmin heinäkuussa? Varmaankin dragsterit ja isommat bileet valtaa heinäkuun?
 4. Melekonen keksintö:) Älyttömän hieno, ensin olin että miks viititty tollanen kattila sovittaa takahyllylle näin hienoon autoon. Nyt ymmärrän ja tuplapeukut!
 5. Toivotaan että leima tulee otteeseen! Puhuit noista hippi teippauksista, onko niistä kuvaa vai luetaanko huomista hesaria?
 6. En jaksa koko threadia kahlata läpi mutta tsekkaa ihan ekana apusimpukka. Heiluttelet ylös alas sivuille, tai kaveri ohjaamoon veivaamaan ja itse tunnustelemaan onko klapia..
 7. jori

  Ilmajouset

  Toissa kesänä Juniksen katsastin ilmoille, mulla tosin vähän eri kun ovat ”apujousina”. -Mutta maksimi madallus taitaa olla sen 51mm(joku voi korjata jos mulla muisti pätkii), Juniksen kohdalla tämä oli haasteellista silloin selvittää mikä vakio korkeus:) -iskareista ja jousista ja kaikista vaan paperit mitä saat mukaan. -pyöränkulmat täytyy mittauttaa(kuten myös nykyään aina alustasarjaa katsastaessa). Juniksessa tätä ei voinut oikein toteuttaa kun kalibrointi ei onnistunut millään laitteella takapyöränkaaren muodon vuoksi. Kuplaan varmaan voi löytyä jotain arvoja. -tottakai asialliset kiinnikkeet -ohjain oli kiinnitetty penkin alle varmuuden vuoksi ettei pääse ajossa säätämään. -käy juttelemassa etukäteen, keskustelun yleisestä hengestä voi päätellä kannattaako yrittää edes sillä asemalla.
 8. Tästä linkistä selaamalla löydät flippi ohjeet, sori vähän ottanut paperit kyytiä tallilla mutta kyllä niistä suunnan saa.. https://1drv.ms/u/s!Anu3h5E9c3n7jRAcne8REocJ8H06
 9. Mulla saattais vielä olla @Hebster52 lähettämät rakentelu ohjeet paperilla tallilla. Siinä yhteydessä tuli kaikki tarvittavat prikat ja hattu yläpäähän, omalle kontolle jäi koneistukset. Onko muuten oikeesti faktaa että olisi jollakin olkapaketti pettänyt flippauksesta johtuen? Itsellä ollut 10vuotta samat olat ja nou problem..
 10. Normaali korkea Transporter ja normaali korkea crafter ei välttämättä mene samasta aukosta joten mittanauhaa käteen..
 11. En oo ton ikästä akselia koskaan työstänyt mutta sopivan kokosella putkella hakkaat keski kiinnitys palaa hyödyntäen noi ulos? Olettaen että keskipalat on irti kun aviksetkin oot asentanut.
 12. Fairy vettä liukkariksi kaapimen kanssa niin vähentää naarmuuntumis riskiä jos terä tylsyy..
 13. Itselläni samoilla jarruilla gti golf 22,5mm sylkkä. Monen vuoden projekti ollut että vaihtaisin pienempään kun tarvii jerkkua että pysähtyy. Juuri viime perjantaina kun juniksen katsastin katsuri totesi, niin kuin joka vuosi, että "löytyhän ne jarrut ku vaan polkas kunnolla":)
×
×
 • Create New...