Jump to content

jori

Members
 • Posts

  698
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Hollola
 • Ajoneuvot
  Kastenwagen -58

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jori's Achievements

 1. Sähäkkä keltuainen tarjolla! Sline sisäpaketilla, puolinahkapenkit ja musta sisäkatto. Sline alusta, eli hieman matalampi. Autoon vaihdettu 230tkm ajetun suomiauton moottori muutama viikko sitten(kyseisen auton huoltokirja löytyy!). Loppu autolla ajettu 430tkm, mutta se ei näy juurikaan muualla kuin kuskinpenkin istuin osassa! Neliveto toimii hienosti! Moottorikoodi bfb eli 163hp ja vedot tallessa. Moottorille tehty huoltoja: -50tkm sitten uusi ahdin(aito k03,ei mikään halpis) -50tkm sitten nokka-akselien ketju+kiristin, ö.pumpun sihti putsattu. -3tkm sitten kansiremppa,kansioikaistu+tiiviste. Samalla uusi JAKOPÄÄ. Kun moottori asennettiin autoon 300km sitten samalla laitettiin: -kytkinasetelma/levy/painelaakeri -termostaattikotelo+termari -moottorin taakse T-haara jäähdytinliitäntä -ilmansuodatin -longlife öljyt+suodatin Nyt viimeisempänä ilmamassamittari! Mukaan saa ecun jossa Lehtonen Motorsportin viriohjelma, vaatii käynnistykseneston koodauksen toimiakseen. Ollut juuri kyseisessä autossa josta moottorikin. Autossa hyvät popit, olisiko bosen setti, subbari hattuhyllyllä piilossa. Löytyy myös bluetooth yhteys. Talveksi nastarenkaat 16”, menee ainakin yhden talven. Löytyy myös Thulen irroitettava vetokoukku!! Auto teipattu asiallisesti Averyn Gloss yellow sävyllä ja pinnoitettu heti teippauksen jälkeen. Osta nyt neliveto alle, sitten vain odottelet niitä ensilumi pyryjä;) -Edit 12.9.- Vaihdossa voidaan huomioida LAADUKAS täysjousto maastopyörä, enduro tai downhill pyörä. Tällä hetkellä sytyttää moottorivikavaloa, syynä liian rikas seos. Auto kuitenkin toimii täydellisesti. Hinnan tiputus 3100e siihen asti kun saan korjattua, korjauksen jälkeen hinta takaisin.. Kuvia löytyy https://www.nettiauto.com/audi/a4/11594686 Sijainti Hollola, 0442900412 Hinta 3100e
 2. Eräs harrastelija antoi hyvän kuvauksen; kun kytkin vaijeri antautuu se on kuin polkimen alla olisi tennispallo. Kun palloa painaa peukalolla, aluksi hieman kova mutta sitten lumpsahtaa helpostikkin kasaan.
 3. Voin vinkata kaverille joka vääntää kuidun parissa vaikka millasta. Hiilikuidusta en ole varma..
 4. Lapsen hakkaaminen vertauksena yritys toiminnan mustamaalaamista kohtaan ihan toimiva, hyvä Maasturi?! Hämmentävää kun aina puhelimessa aina ystävällistä palvelua ja sitten netissä ollaan näin. Tosin enhän minä ole varma onko siellä nimimerkin takana tosissaan osakauppias KK?
 5. jori

  Ilmajouset

  Sitä minä en nyt muista. Jotenkin kummittelee joku -90 luvun alku ja vanhemmat takaraivossa mutta TÄYSIN mutu tietoa.
 6. jori

  Ilmajouset

  Näihin vanhoihin ei tarvitse olla tehdastekoiset. Kiinnikkeet saa itse tehdä. Ja oletan että ei kukaan rupea valmistamaan itse niitä palkeita;) ja tuohon Pasin kysymykseen niin eiköhän tuo ole ihan tarpeeksi pätevä setti. Jos ei ole niin se kliseeksi muodustunut sanonta: vaihda konttoria!
 7. Pystytkö avaamaan maailman ensimmäinen hommaa, varmaan aika harvalle selviää tolpasta automalli jos siinä mielessä maailman ensimmäinen?
 8. Tyylikästä! Tuo verhoilu homma on kyllä hyvä taito.
 9. Apusimpukka, aksrlin alaputkessa oleva pahka, apusimpukan pusla on numero 23. Heiluta Akseliputkien välistä kulkevaa vartta joka on about 90asteen kulmassa. Ota kiinni päästä jossa renkaiden raidetangot kiinni ja nostele voimalla ylös alas, siellä sitä klappia varmasti..
 10. https://www.bbt4vw.com/en/catalogue/4-under-carriage/6-Steering/steering-boxes/ Nopialla vilkasulla en löytänyt kuin nämä ja kaikki missä olis vähänkin junikseen sopivaa osaa niin not available.
 11. Eikös se just sillo ole paras vaihtoehto? Paitsi tietty jos on ”harrastaja” sijoitus mielessä..
 12. Kannattaa ottaa yhteyttä paikallisiin autohifi liikkeisiin tai liikkeisiin jotka varustelee matkailuautoja. Sitten kun haluaa valovirtaa käyttöönsä auton ollessa leirissä niin näin vinkkinä et jos ei halua sellasta jugurtti purkin kokosta liitintä auton kylkeen niin vaadi tekemään esim defan pistokkeilla, yksi piuha josta haarautuu toinen valovirta sisäpistoke auton sisään ja toinen moottoritilaan jonka perään älylaturi lataamaan akut täyteen. Defan pikku liittimen (ts ”lohkolämmitin” liitin) saa piilotettua esin takapuskurin kannakkeen kylkeen melko huomaamattomasti.
 13. SCC on kyllä erikoinen tapahtuma. Joka ikinen vuosi sinne mennään kiihtymään mutta loppujen lopuksi vaan viihtymään kun tulee sade. Onhan siellä upea kiihdytys rata mutta eihän se meikläisen tapasta perus-perttiä helpota ku ajelee camping autolla. Onko tämä tapahtuma ollut kohta 20v elokuun puolessa välissä eikä mielyttävämmin heinäkuussa? Varmaankin dragsterit ja isommat bileet valtaa heinäkuun?
 14. Melekonen keksintö:) Älyttömän hieno, ensin olin että miks viititty tollanen kattila sovittaa takahyllylle näin hienoon autoon. Nyt ymmärrän ja tuplapeukut!
×
×
 • Create New...