Jump to content

jori

Members
 • Content Count

  694
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jori

 1. Näköjään tämä vielä täällä, nettiauton ilmoitus poistunut. Voisin tästä luopua kyllä, hintakin vaan nousee. 3600€ -kuukausi sitten asennettu uusi korkeus säädettävä alusta -viikko sitten uusi laturi oem laatuinen. Ei pahan näkönen käyttis pikkasen tiputettuna ja isommilla vanteilla? Jos haluat osana maksua tarjota jotain niin ylempänä listaa ja kiinnostaa junisbussin alkuperäiset ikkunapokat koko sarja.
 2. Voin vinkata kaverille joka vääntää kuidun parissa vaikka millasta. Hiilikuidusta en ole varma..
 3. Lapsen hakkaaminen vertauksena yritys toiminnan mustamaalaamista kohtaan ihan toimiva, hyvä Maasturi?! Hämmentävää kun aina puhelimessa aina ystävällistä palvelua ja sitten netissä ollaan näin. Tosin enhän minä ole varma onko siellä nimimerkin takana tosissaan osakauppias KK?
 4. jori

  Ilmajouset

  Sitä minä en nyt muista. Jotenkin kummittelee joku -90 luvun alku ja vanhemmat takaraivossa mutta TÄYSIN mutu tietoa.
 5. jori

  Ilmajouset

  Näihin vanhoihin ei tarvitse olla tehdastekoiset. Kiinnikkeet saa itse tehdä. Ja oletan että ei kukaan rupea valmistamaan itse niitä palkeita;) ja tuohon Pasin kysymykseen niin eiköhän tuo ole ihan tarpeeksi pätevä setti. Jos ei ole niin se kliseeksi muodustunut sanonta: vaihda konttoria!
 6. Tästä jämäkkä Passatti! vko12 tarjous 3500€ sisältää lähes uusilla renkailla 18” setin.
 7. Pystytkö avaamaan maailman ensimmäinen hommaa, varmaan aika harvalle selviää tolpasta automalli jos siinä mielessä maailman ensimmäinen?
 8. Tyylikästä! Tuo verhoilu homma on kyllä hyvä taito.
 9. Vähän ajettu, huippu varusteilla oleva jämäkkä highline Passat. Todella hyvä ajoltaan! Suomi-auto! Historia tiedossa. Vuoden leima, leimaa 01/2021 asti!! Vaalea nahka-alcantara sisusta todella siisti, melko lähellä virheetöntä. Ei haise tupakka tai eläimet. Autossa manuaali ilmastointi joka täysin toimiva ja Eberspächer lisälämmitin joka rempattu lähes kauttaaltaan 2018/2019 vaihteessa( kuitteja yli 540€), tarkoittaa että toimiva laite moneksi vuodeksi. Samalla eberin kanssa uusittu akku, Varta Silver dynamic 74AH. Akulle valmiina ctek älylaturin pistoke+virtapistoke laturille. Itse laturi ei sisälly kauppaan. Niin ja löytyy myös olikohan calixin letkulämmitin. Kori perus siisti, tottakai muutama pikkukukka löytyy mutta ei mitään järkyttävän pahoja, pahimmat takaluukussa. Vikoja/miinuksia: kuskin oven mikrokytkin elää omaa elämää(eli ei aina toimi sisävalot vaikka avaa oven), apparin puolen takaovesta puuttuu 2cm kromilistaa, vw takamerkki puuttuu. Öljyt+suodatin pitäisi vaihtaa, osat on jo joten kun kerkeän, vaihdan ne. /ÖLJYT ja suodatin vaihdettu 31.1.20! Lähiaikoina n 1v sisään tehtyjä remppoja: Tuulilasi kevät 2019 Tyyppivika, ABS ohjainboksin korjautus Pakoputken etuosa Ahtopaine venttiili+ilmamassamittari Jarrupalat taakse+oikea taka satulan jumituksen korjaus Alatukivarret takimmaiset o+v ja koiranluu oikea Takaiskareiden ylätuennat Sisäilmasuodatin. Auto myydään 17”nastarenkailla. lisää kuvia ja lisäoptioita löytyy nettiauton ilmoituksesta. https://www.nettiauto.com/volkswagen/passat/11093164 Palstalaisille 3500€. Osana maksua heikkoutena mainittakoon tupla kaasuttimet boltOn versiona tai ilma eberi/webasto. Hollolasta löytyy!
 10. Apusimpukka, aksrlin alaputkessa oleva pahka, apusimpukan pusla on numero 23. Heiluta Akseliputkien välistä kulkevaa vartta joka on about 90asteen kulmassa. Ota kiinni päästä jossa renkaiden raidetangot kiinni ja nostele voimalla ylös alas, siellä sitä klappia varmasti..
 11. https://www.bbt4vw.com/en/catalogue/4-under-carriage/6-Steering/steering-boxes/ Nopialla vilkasulla en löytänyt kuin nämä ja kaikki missä olis vähänkin junikseen sopivaa osaa niin not available.
 12. Eikös se just sillo ole paras vaihtoehto? Paitsi tietty jos on ”harrastaja” sijoitus mielessä..
 13. Kannattaa ottaa yhteyttä paikallisiin autohifi liikkeisiin tai liikkeisiin jotka varustelee matkailuautoja. Sitten kun haluaa valovirtaa käyttöönsä auton ollessa leirissä niin näin vinkkinä et jos ei halua sellasta jugurtti purkin kokosta liitintä auton kylkeen niin vaadi tekemään esim defan pistokkeilla, yksi piuha josta haarautuu toinen valovirta sisäpistoke auton sisään ja toinen moottoritilaan jonka perään älylaturi lataamaan akut täyteen. Defan pikku liittimen (ts ”lohkolämmitin” liitin) saa piilotettua esin takapuskurin kannakkeen kylkeen melko huomaamattomasti.
 14. SCC on kyllä erikoinen tapahtuma. Joka ikinen vuosi sinne mennään kiihtymään mutta loppujen lopuksi vaan viihtymään kun tulee sade. Onhan siellä upea kiihdytys rata mutta eihän se meikläisen tapasta perus-perttiä helpota ku ajelee camping autolla. Onko tämä tapahtuma ollut kohta 20v elokuun puolessa välissä eikä mielyttävämmin heinäkuussa? Varmaankin dragsterit ja isommat bileet valtaa heinäkuun?
 15. Melekonen keksintö:) Älyttömän hieno, ensin olin että miks viititty tollanen kattila sovittaa takahyllylle näin hienoon autoon. Nyt ymmärrän ja tuplapeukut!
 16. Toivotaan että leima tulee otteeseen! Puhuit noista hippi teippauksista, onko niistä kuvaa vai luetaanko huomista hesaria?
 17. En jaksa koko threadia kahlata läpi mutta tsekkaa ihan ekana apusimpukka. Heiluttelet ylös alas sivuille, tai kaveri ohjaamoon veivaamaan ja itse tunnustelemaan onko klapia..
 18. jori

  Ilmajouset

  Toissa kesänä Juniksen katsastin ilmoille, mulla tosin vähän eri kun ovat ”apujousina”. -Mutta maksimi madallus taitaa olla sen 51mm(joku voi korjata jos mulla muisti pätkii), Juniksen kohdalla tämä oli haasteellista silloin selvittää mikä vakio korkeus:) -iskareista ja jousista ja kaikista vaan paperit mitä saat mukaan. -pyöränkulmat täytyy mittauttaa(kuten myös nykyään aina alustasarjaa katsastaessa). Juniksessa tätä ei voinut oikein toteuttaa kun kalibrointi ei onnistunut millään laitteella takapyöränkaaren muodon vuoksi. Kuplaan varmaan voi löytyä jotain arvoja. -tottakai asialliset kiinnikkeet -ohjain oli kiinnitetty penkin alle varmuuden vuoksi ettei pääse ajossa säätämään. -käy juttelemassa etukäteen, keskustelun yleisestä hengestä voi päätellä kannattaako yrittää edes sillä asemalla.
 19. Tästä linkistä selaamalla löydät flippi ohjeet, sori vähän ottanut paperit kyytiä tallilla mutta kyllä niistä suunnan saa.. https://1drv.ms/u/s!Anu3h5E9c3n7jRAcne8REocJ8H06
 20. Mulla saattais vielä olla @Hebster52 lähettämät rakentelu ohjeet paperilla tallilla. Siinä yhteydessä tuli kaikki tarvittavat prikat ja hattu yläpäähän, omalle kontolle jäi koneistukset. Onko muuten oikeesti faktaa että olisi jollakin olkapaketti pettänyt flippauksesta johtuen? Itsellä ollut 10vuotta samat olat ja nou problem..
 21. Normaali korkea Transporter ja normaali korkea crafter ei välttämättä mene samasta aukosta joten mittanauhaa käteen..
×
×
 • Create New...