Jump to content

Turpaani

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tattis, pitääpä käydä tuota ostamassa. Tässä on palkkihelmat ja astinlaudaksi tulee kiilloitettu rst putki joten se ei suojaa kovin hyvin, joten teippilinjalla mennään. Roiskeläppiä voisi myös mallailla kun kerkiäis harrastelemaan
 2. Tarttis hyviä ideoita miten suojata takalokarien alaosat kivi ja hiekka sateelta. Taas joutui aika paljon paikkailemaan maalilla, peltisuojat ei ole vaihtoehto. Mikähän olisi soppeli kirkas liimattama muovi kalvo joka kestäisi aurinkoa ja pesuaineita?
 3. 18". Pitääpä huomenna yrittää kopsuttaa se kumivasaralla alitajuntaan :)
 4. Pientä edistystä nyt ois keula melkein hitsattuna, kun puuttuvat alatukivarren korvakot tulevat saa hitsata loppuun ja ruveta sovittamaan runkoon keulaa. talliin koristeen polttamista "tein itse ja säätin leikkurilla" tulevaisuudessa tulee varmasti polteltua paljonkin osia tähän projektiin
 5. Kiitos ja kumarrus. Nyt näkyy kuvat
 6. Mites tuolta Flickr palvelimelta saa kuvat linkattua näkymään suoraan täällä? Olen ennen käyttänyt aijaa.comia mutta sieltä ei saa enää linkattua kuin pieniä kuvia.
 7. Tervehdys kaikki. Eli projektina ois 60vm kupla jota pitää "vähän" entrata eli perus jutut laskea, leviämpää kaarta yms.. Auton historiasta sen verran että ostin auton 2010 jolloin auto oli seissyt n.20vuotta vanhan kuorma-auton lavalla, auton kun sain pihalle niin uusi akkupaikalle ja bensaa suoraan kaasariin niin sehän hörähti melkein heti käyntiin piti samalla kokeilla liikkuuko mihinkään ja lekaa vanteisiin niin rupeshanse liikkuun ja seuraavana päivänä konttorille, leima tuli ensi yrittämällä ja tuli tuo 2010 kesä ajettua ilman mitään vikaa. Seuraavana talvena alkoi projekti jolloin nostin korin rungolta ja pientä osien puhaltelua ja osien hommaamista, nyt taas uudella innolla auton kimppuun ja päätin tehdä tänne oman topicin autosta. Kuplan on joku joskus nimennyt GrassHopperiksi kun muutama tarra ja teksi löytyi autosta. Projekti etenee pikkuhiljaa ja yritän lisäillä kuvia ja tekstiä sitä mukaa kun homma etenee. Kuvista saattaapi vähän saada makua mitä on luvassa. Tämä on tulossa tieliikenteeseen.
 8. millon pääsee maistelemaan pontikkapannun tuotoksia?
×
×
 • Create New...