Jump to content

paananen

Members
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by paananen

  1. mulla on katukoneessa nokka johon hiomosta sain arvoiksi imu 326 astetta ja 9,8 nostoa, pako 316 astetta ja 9,6 nostoa ja toimii ihan mukavasti alhaallakin ja keskialue melko vahvan tuntuinen, puristuksia tasan 10. Toki osa asteista häviää ventiilin välykseen niin kuin tuossakin imu on auki noin 310 astetta.

  2. niinhän tuo onkin, testailuja tuossa hieman tein ja nyt ainakin kytkin vielä irrottaa ja toivottavasti myös pitää. Vertailu ei oikein tässä onnistunut kun ei tiedä mistä tuo asetelma on eikä tiedä tarkempia speksejä, toden näköisesti se on joku vanha viri asetelma ainakin jäykän oloinen verrattuna vakioon. Lähin kaipailin tietoa siitä että miten se oikeaoppisesti selvitetään. Nyt ollaan mitassa 21mm ja levy irtoaa kun asetelmaa on painettu noin puoleen väliin.

  3. 54,1 viittaisi siihen että se kaula on alun perin hiottu kokoon - 0,75 ja joka on nyt 0,15 mm nimellismitan alle, toki riippuu millä olet mitannut halpa digitönäri ei kerro totuutta. Kannattaa mittauttaa akseli koneistamossa niin osaavat kertoa mitä tarttee tehdä.

  4. Itse taas en ole laittanut kuin kerran vp pultin kiinni liiman kanssa ja silloin sain vauhtipyörän lonksamaan, normaalisti puhdas kierre jopa kevyesti öljyttynä ja pulttikoneella kiinni. Pultin alle tukeva prikka eikä ole irtoillut

  5. eli mistä mahtaa johtua kun ottaa niin sanotun jokkis lähdön niin tuntuu voimakasta ravistusta, normaalissa liikkeellelähdössä ei tätä huomaa eikä ajossa eli vika tuskin on kytkimessä tai vauhtipyörässä? ja kyseessä -65 kupla viilatulla 1600 koneella ja vakio laatikolla.

  6. eli osaisko joku sanoa onko 1200 ja 1300 kuplissa konehuoneet eri levyiset?

    kun nyt sovittelin 1200 kuplaan 1300 konetta ja se tuntui vähän leveältä sinne ja tästä koneesta on kuitenkin kansia oikaistu reilu kolme milliä.

  7. eli hommasin grant merkkiset 85,5 männänrenkaat jotka muuten on sopivat mutta tämä sykeröinen öljyrengas tuottaa pään vaivaa. Asennus ohjeesta ymmärsin että rengas tulee päittäin mutta silloin se vaikuttaa liian pitkältä, joten tuli mieleen että onko se vain liian pitkä vai ymmärsinkö jotain väärin ? jos renkaan päät laittaa päällekkäin niin silloinkaan se ei oikein vaikuta normaalilta.

  8. kun nyt näistä kaasuttimista on puhetta niin täytyy kysyä että, jos laittaa keskelle pysty tuplakaasarin niin minkähänlainen vaikutus on sillä että toiselle puolelle tulee pitempi matka kuin toiselle? vai pitääkö se sovitella niin että putket tulee yhtäpitkiksi ?

×
×
  • Create New...