Jump to content

Gybel

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tervakoski

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mydään 188tkm puretusta autosta ehjä 16v kansi.Imusarja ja kaasuläppä pitäis löytyä mukaan.Myös samasta autosta löytyy vaihdelaatikko hilppeineen jos haluaa kaupanpäälle.Hinta/tarjous 150eSijaitsee tervakoskellaO4498347I6
 2. Morjes. Koitin yv:tä laittaa mutta ei jostain syystä onnistunut, jäikö tapahtuman jälkeen yhtään tölkin diisseli lootaa nurkkiin pyörimään?
 3. Unohtu aikasempaan viestiin laittaa että chevyn kankiin tarkotetut arp pultit menis pienellä koneistuksella wasserin kankiin.
 4. Mitä asiaa joskus tutkin, 2.1 wasserin kankien kertakäyttöset pultit ollut ongelma, 1.9 ei tätä ongelmaa ollut. Osa on ostanut scatin i-kanget ja suurentanu tapin läpeä 24mm tapille sopivaksi, tai vaihtanut vaan 1.9 kanget tilalle. Osa suosittelee ostamaan kunnostetut kanget suoraan, CSP:llä setti makso muistaakseni n. 350€. Wassereista on hyvää juttua ShoptalkForums tai Aussieveedubbers sivustoilla.
 5. Jos et saa myytyä niin voin hakee ja maksaa saman mitä romuäijä noista maksaa? Voi onks tää perinteinen että paaliin mieluummin ku muille käyttöön ettei vaan pääse muut hyötyyn romuista?
 6. Täh, onko multa menny jotain ohi? Vai onko tää jonkun toisen puljun tekemä minkä autometer omistaa? Korjaan kuitenki otsikon niin ei tuu sanomista.
 7. Eli tämmonen myynnissä, ei ollut missään kiinni, otin paketista pois ja jäi koristeeksi. Mittaritaulussa vuosiluku 1999 ja made in usa. Hintapyynti 100€/tarjous. Mieluiten nouto tervakoskelta, mutta lähetyskin onnistuu. Kiinni saa yv, tai o5o5755381.
 8. Olis hakusessa kg:n kori, halpaa etin, saa olla hävyttömän huono/ruosteinen/palasia puuttua tms. Mitään sisustan tauhkaa,ikkunoita yms. ei tarvi olla, ois tarkotus tehä kiihdyttely vehe jos tarpeeks halpa löytyy. Tarjokkaa yv:llä jos löytyy
 9. Googleen laittaa vanagon bentley niin ekalta sivulta pitäs löytyä pdf Edit: Linkki näköjään kuollu, pitää katoa jos toi löytys vanhalta kovolta.
 10. Muistaakseni ei 88 vuonna ollut optiona cd-soitinta, ei ainakaan jenkkilän papereiden mukaan, sakemanneista en osaa sanoa. Beta soitin tod.näk oikee valinta. Joskus oli jemmassa tommonen, ilmottelen jos löytyy
 11. Juu on kyl tiedossa että uutena saa monesta paikasta, kokeillaan ny kotimaasta ensin :)
 12. Juu, mun käsityksen mukaan alunperin ykkös GTI:stä tuo löyty
 13. Asia selvä, eli pallo vielä hakusessa
 14. OK, ilmoittele jos löytyy
 15. Elikkäs hakusessa olis kuvan tyylinen Kamei tyylinen vaihdekepin nuppi, kaaviolla tai ilman, kopiot kelpaa kans. tarjoa jos sattuu löytymään
×
×
 • Create New...