Jump to content

Matti-Pekka

Members
 • Content Count

  679
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Janakkala

Recent Profile Visitors

4120 profile views
 1. Ei ole iso vaiva tarkistaa "nuorrutuksen" jälkeen suojaputken tiiveys...tulppa toiseen päähän ja vaikka tenua putkeen. Itsellä kävi yksien nuorrutettujen suojaputkien kanssa niin että yhdessä palkeessa oli pieni murtuma ja testipenkissä alkoi kuumat öljyt vuotamaan...oli tietty siinä helpompi vaihtaa jousikuormitteinen tilalle , kun esim. jos kone olisi jo autossa/mopossa.
 2. No onneksi on myös kysymys muinaismuisto autoista, että sopivat toisiinsa. Purin ja putsasin/huolsin tuon jakajan..onhan se wanhaan tyyliin vahvasti tehty, hyvä laakerointi ja säädettävät keskipakoisennakot, ihan hauska aikakauden tuninki peli.
 3. Noita heloja on tietysti useampaa mallia , vaikka sitä ei ostaessa tiedäkkään..joissain malleissa on ollut tiukempi hela (tai susi tavaraa myynnissä), ja mun tuurilla saan aina jonkun helan joka ei mee edes paikoilleen. Noita liukuheloja on ollut tuninki osina myös POM: sta valmistettuja, ja olen niitä joskus POM:sta itsekin sorvaillut. Pintakovuus on soolokäytössä tuon keulan akilleen kantapää (herkkä pompottaa pienissä nopeuksissa)..ja siksi on parempi löytää varmasti hyvin liukuvat(suorat) liukuputket ja herkät helat. Myös tiiviste rakenteita on erilaisia, ja joitakin ei saa kiristää tiukasti kiinni koska taas keulan herkkyys kärsii. Ehkä uudemman Uralin stefa mallinen poksimutteri on kumminkin herkin...
 4. Tänään jahtimailla, Hiilos kynsitulilla ,Well Done.
 5. Joo, ostin tuollaisen öljyjäähyn jossa BAS lohkon ulosotto laippa(T1..CT) ja joku tomera jäähdytin + tuo racimex, mutta tämä on käytetty sarja eli ohjetta ei tullut mukana....eli jos on linkki ohjeeseen ja tietty olis kiva jos tietäisi millaisilla lämpötiloilla tuo on tarkoitus toimia, niin vois tarkistaa toiminnan ennen asennusta.
 6. Terve onko tietoa mistä löytyisi (mielellään kotimaasti ensin) tuollaiseen Treuhaft type 010 (22-330) jakajaan, pyörijä+kärjet+konkka+ kansi. Jostain netin syövereistä löyty että pyörijä ja kansi olisi samat kun 4-syl wanhassa Jeepissä...(no vuodelta 1946 ....että ei ehkä helppoa sekään) oliskohan muita edotuksia /ostolinkkiä mielessä...
 7. terve onko lajitovereilla tietoa tai dokumenttia miten tuo "termostaatin " pitäisi toimia ja kuinka liitokset olisi tarkoitus cooleriin /koneeseen laittaa, jos ko.laite asennetaan esim ct ta iwbx koneeseen? linkissä on myös asennusohje , mutta se peittyy niin kivasti että siitä ei saa selvää.... https://www.maxrpm.de/Racimex-thermostat-adapter-for-1500-1600-Engine-ID-K-T-U-CT-Year-all-for-1-2-13mm-tube
 8. Mukava oli taas tämä tapahtuma! tuli osteltua hieman tarpeellista ja enempi kivaa turhaketta.... ja ilma suosi Mopollla tulevaa Mopo Mattia....
 9. Mikäs merkitys tuolla "poterolla" on tuossa ct koneen hihnapyöräaihion kampuran päässä, ja miten siihen pitää suhtautua kun hihnis laitetaan tavan t1 koneeseen? joku tiiviste tms.? sorvaa pois? antaa olla vaan?
 10. Jaa en sitä mihinkään rekisteröinyt..ajattelin että kun nuo hankitut poltan niin ajelen vaikka tavan w tulpilla ,hyvin pelaa nekin. Samalla muuten ostin varastosta pois vastaavat wr tulpat myös wbx koneeseen, niitäkin oli vain enää pari/kolme laatikkoa.
 11. Houkuttelee lähtemään ajelee....
 12. Terve juteltiin yv:nä näistä...
 13. Ei niitä taideta enää tehdä....tietysti varastoissa niitä myyjillä vielä on. Itse ostin Hämeen Autosähköstä kaikki pois mitä heillä oli. uudemmat (kalliimmat )mallit on tainnut tuon syrjäyttää.
 14. No mikäs hittolainen se tuo on?? onko se vastaheittokierteellä myös?
×
×
 • Create New...