Jump to content

Matti-Pekka

Members
 • Content Count

  606
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Janakkala

Recent Profile Visitors

3886 profile views
 1. Terve olen purkaessa sekoittanut läjän keunuvipuja (onneksi akseleineen) nämä pitäisi olla CT ja WBX koneista, mutta en osaa tulkita kumpi on kummastakin... keinuissa molemmissa on säätöruuvi M10x1 ja ulkonäöllisesti samanlaiset, mutta kukonpojissa on eri teksti..toisessa on HKE ja toisessa 3CM mitään selkeää varaosanumeroa en noista löydä , muuta kuin vw /audi logon. Osaisikohan lajitoverit helppii..
 2. Terve Mä voisin ostaa tuon stromberin /pierupurkin, kumpi sitten onkaan jos on vielä valikossa... jatketaan Yv:llä
 3. Onhan noita metallikuorisia polttoainesuodattimia myös...pieniä (moottoripyöriin esim) tai isompia.
 4. Kyllä se on vähän niin että konkka joko pelaa ..eli kaikki ok... tai ei pelaa...eli sillä ajoneuvolla ei ajeta juuri lainkaan. Itse en ole koskaan törmännyt "huonosti" toimimaan konkkaan...jos ei ajatella sitä niin että konkan väärän kapasiteetin kanssa voisi aiheuttaa kärkien ennenaikaista kulumista..mutta se on sitten jo toinen juttu. Mielestäni tuo kulutus nyt kuulostaa aika kovalta. Tietysti jos moottorin toiminta on huonoa niin se lisää kulutusta. Jos tuo jännite on akussa on ajokierroksilla 13.5V luokkaa niin lataus ei oikein pelaa, tai sitten johonkin menisi latauksen tehoon nähden suhteettomasti virtaa... Jos jännite on matala niin se heikentää sytytyslaitteiden kipinää ..ja taas palaminen/teho kärsii. En nyt oikein enää muista mikä moottori tässä olikaan, mutta jotenkin jää muistikuva että tässä on nyt "kaikki pallot ilmassa"..toimiko tämä peli missään vaiheessa ihan moitteetta?
 5. Saattaisi tulla myyntiin vw runkomuutettu itämopo Suomi kilvissä,(dnepr 10/36) runko tehty ja pulverimaalissa mukana adapterit kytkimeen/kone/pakillinen laatikko, muutettu kytkin vw vauhtiksen napaan.ym.ym. oikeastaan kasausta ja konetta vailla oleva projekti...paketin mahdollinen kokoonpano ja osien määrä vielä avoin, mutta jos asiasta periaatteellista kiinnostusta niin ota yhteys yv.nä ..siis hintaa ei vielä ole , kun myynti hieman epävarmaa..mutta vinkkinä mahdollisesta hyvästä ja helposta vw-mopoprojektista...
 6. Yksi tulppako siellä vaan häiriköi? onko muut oikean värisiä vai mustia kaikki? jos on noin vähän ajettu niin ei pitäis männänrenkaissa olla liikaa katkosväliä, ellei ne olisi siitä pytystä sitten poikki.. helpoin olisi tietty että sen tulpan johto olisi huono...tässä eräs lajitoveri osti sarjan uusia tulpan johtoja vw alan liikkeestä, ja ei päästy koeajaa kun jo johdot oli sököt... Mulla itsellä mopossa oli pari sylinteriä jotka mustas tulpat, ja siinä oli syynä loppuun kuluneet (kiinalaiset) männänrenkaat (jo alle 20tkm!!) uudet renkaat ja taas kaikki ok.
 7. Mulla on volvon SU kaasutin ,jossa seoksen rikastaminen koko alueelle on niin pala kaakkuu kun olla voi..ei tarvi kun sormin kääntää mutterii....imuilma tulee imukattilaa kääntämällä kuumana tai kylmänä ja siltävälin...eli periaatteessa se olisi ok. Samoin SU repii alipaine ennakkoja ihan simona ja se onkin hieman pulmallista nyt...mutta se olisi ihan kiva koittaa mitä se wiina siitä tykkää. Puristuksia ei ole laskennallisia kuin 8.4 ....pitää varmaan koittaa vaan miten se pelaa...
 8. Lajitoverin "pilattu" itä vw mopo alkaisi olla kohta valmis..vielä hieman hifistelyy vaunun takaosan korkeuden kanssa...mutta mielestäni aika onnistunut kokonaisuus...(ja kyllä lähtee,,,)
 9. Missä puristussuhteen pitäisi olla jotta se puoli tukisi käyttöä? Onko sytytysennakoiden suhteen jotain muutostarvetta?
 10. Terve Onko lajitoverit ajaneet T1 koneella viinapensalla? miten pelaa ja millaisia muutoksia on vaatinut toimiakseen? onko viinabensasta ollut jotain hyötyä, muuta kun hinta...? Mopo toimii liian hyvin nyt...se pitää rikkoa nyt jollain kokeilulla...
 11. Terve mistä nuo sylinterit on peräisin? poraus?
 12. Täytyy tulla käymään tanttalan ranchilla ..kaavailin laittaa alipaine mittarin vaunussa matkustavan kätöseen ja jakaja alipaine putkeen, niin näkee laskeeko se alipaineen taso milläkin nopeudella/vetokuormalla..jotenkin jännittää että meneekö kokonais ennakot nyt liian koviksi..kulkee kyllä pirun hyvin nyt..eli jos hyvin pelaa niin pitää hämmentää pakkaa että saa ongelmia aikaiseksi...
 13. Terve Mulla mopossa tuo Volvon Su kaasari repii hieman liian innokkaasti alipaine ennakkoja tuolla tavan 034 jakajalla, ja joskus löysin listan jossa oli eri alipainekellojen speksit . Voisin kokeilla vaihtaa vähempisäätöisen kellon ,tai sitten pitää vaan mekaanisesti rajoittaa tuota alkuperäistä..eli jos joku muistaa missä se vacuumi kellojen luettelo löytyy..
×
×
 • Create New...