Jump to content

Matti-Pekka

Members
 • Posts

  923
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Janakkala

Recent Profile Visitors

5408 profile views

Matti-Pekka's Achievements

 1. Satuitko huomaamaan vw --työkalun... https://www.nippelit.fi/1st/html/default.asp?id=28531&p_id=4098&editmode=showprod
 2. onko oltava kolo ruuvi? https://www.nippelit.fi/1st/html/default.asp?id=1979&editmode=showmain&s=1&p_id=1974
 3. No tuleeko niille 1 ja 3 kipinää lainkaan? käytä ajoituslamppua apuna ja tarkista että jokainen tulppa saa nallia. Tai vaikka irtotulpalla startillakin pitäisi ko. pyttyjen tulppa kipinöidä.
 4. Mitä siihen "bensalinjat tarkastettu" prosessiin kuului? jotenkin vaan tuntuisi että käy vaan ryypyn ajan ja sitten loppuu kakku,,,kun sitä käyttää siinä ja tuntuu alkavan uupuu, niin olisi mukava samalla seurata Ajoituslampulla (stropo) että loppuuko kipinä(välke) kun kone alkaa hyytyy ,vai tuikkiiko loppuun asti. Jos tuikkii niin silloin kyllä pitää katsoa takas kaasarin /pensapumpun suuntaan.
 5. Eilen Ahveniston moottoriradalla Mopo/mobiili kekreillä oli vw-mopo edustettuna kahdella versiolla . siviilillä ja sotaisemmalla.
 6. Nyt tuli namia Saksanmaalta ai että!..uusi Heidenau P29 5.00-16 . kestävin rengas mitä mulla on vwk:ssa testattu. Ainoa joka kestää sivuvaunumopossa takana koko kesän 12 000km , toisena hyvänä on vastaavan kokoinen Avon joka kestää sen 10 000km.
 7. Talven eka vw-mopon kone valmiina sujahtaa mopoon. Vielä kansien kiristys ja venttiilien säätö ja menoks. Sota look M-72 mopoon menee. https://youtu.be/TKo0TZFZWh0
 8. Ok. kiitos , nyt lukitaan tuo ,jo aiemminkin tarjottu 45 mm dia., ja sorvipyörimään vaan.
 9. Ok. hienoa jos viitsit. Jos tulee vielä uusi mitta ,tai tulis tukea jommalle kummalle nyt mitatulle ,niin pääsis sorvaillee. Tuo hihnis on speciaali tuohon mopoon tehty, siinä erikseen irrotettava keskiosa ja siihen sopivalla offsetilla oleva pulttikiinnitteinen hihnapyörä, siksi ei siihen kokoonpanoon sovi vakio tai tarvike hihnis, vaan se pitäis tehdä tuosta olevasta.
 10. No nyt löyty yksi Al. hihnis jossa se stefan kaulus on 45.5 mm dia. aika arpaa tää nyt on. Eikö kellään ole tuollaista irto-osana jos siinä vaikka lukis jotain mittoja. Asennettuna ei tuosta saa mitään lukemia ulos.
 11. Ok. Kiitos tästä, auttaa jo hyvin haarukoimaan oikeaa mittaa.
 12. Ei ole vielä kukaan kehunut tietävänsä ko. mittaa...odotellaan tietoo , tai sitten pitää tehdä tuntumalla.
 13. Terve laitoin yhteen T1 koneeseen tuollaisen hihnapyörän stefan omalla kauluksella, mutta en nyt muista mihin kokoon se "vastaheitto" uralla oleva hihnapyörän kaula piti sorvata jotta pelaa tuolla stefalla...helppiä.
 14. Konkka ei muutenkaa korjaannu itsekseen , se on joko rikki tai ehjä, rikkinäinen puola saatttaa lämmetessä pätkästä, ja jäähtyessä taas vörkkkii, mutta siihen ei vaikuta kurvailu eikä jarrutus. Jos sinne nyt tulee edelleen kipinä heti kun kone tilttaa (eikä kumminkaan käynnisty) niin sitten on mielenkiintoinen vika. Mutta kyllä nää viat yleensä aina löytyy kun pääsee vain tutkimaan.
 15. Jos se kierroksilla sammuu kun saunalyhty niin ei se polttoainevialta kuulosta. Ellei kaasuttimessa olisi vettä joka lopettaisi polttoaineen tulon myös kierroksilla yhtäkkiä..mutta veikkaisin nyt sytytyshäiriötä . Jos valot ja muut sähköt kumminkin pelaa vaikka kone stumppaa, niin ajele marketin parkkiselle tiukkaa ympyrää eri suuntaan ja vaikka srobo lamppu kaverille takapenkille että näkee loppuuko välke samalla kun menokin.
×
×
 • Create New...